Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

Canım yeni bir haber var mı, bilgin var mı neler olduğu hakkında?

herkese merhaba,badenurun hikayesi çok şükür mutlu sonuçlanmış arkadaşlar ikizleri dünyaya gelmiş.sanırım şuan kuvözdelermiş.daha detaylı haberi 38 yaş üstü topiğinde görebilirsiniz.onuna adına çok sevindim.inşaallah sağlıkla kucağına almakda nasip olacak.)

arkadaşlar 5 gün önce doğum yaptım, bir kızım bir oğlum oldu, 31 haftalık dünyaya geldikleri için şuan kuvezdeler, allahıma bin şükürler olsunki hastanede 72 gün yatarak çok zorlu yaşam mücadelesi sonucu bebeklerimi bu haftaya kadar getirebildim. doktorların bile hayretle takip ettiği insanüstü bir mücadele verdim. öyleki zaman zaman hayati riskleri bile hiçe saydım. beni kurtarmak adına bebeklerimi almalarına izin vermedim. emboli geçiriyorsun dediler yaşarsam onlarla birlikte onlarsız hayatım olmasın dedim. allaha bin şükürler şimdilik iyiyiz dahada iyi olacağız<inşallah. sonra detaylı yazacağım. herkese binlerce teşekkürler güzel dostlar

Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin :) Ben de hamilelliğinin 4-5 ayı hastanede yatarak geçimiş bir anneyim..Bende de rahim ağzı yetmezliği vardı..Rahim ağzı dikişliydi,sürekli yatıyordum.Sadece wc kalkma iznim vardı..Sürekli iğneler ve kasılma önleyiciler kullandım..Son günlerde de serumlarla anca 32 + 4 e dek dayanabildim..Benim de kız-erkek ikizlerim var :)

nasıl bişeydir bu ya nasıl bir istek insan kendi hayatından çok karnındaki varlığı düşünüyor.ama bunun nasıl güzel bişey olduğunu bu duyguyu yaşamayan bilemez. inş.sağlıkla büyütürsün sende yavrularını

badenur uzun zamandır seni takip ediyoduk çok şükür iyi haberleriniz geldi.
bende ikiz annesiyim benim de 1kız 1 oglum var bende 36 haftada dogum
yapmısdım. çok sükür sizde 31 haftaya kadar gelmissiniz hayırlı olsun bebişlerin
rabbim uzun saglıklı mutlu ve yasam nasip etsin .:):)bir an evvel evinize getirmeyi
nasip etsin evinize: neşe getiricek bu b ebişler

Son düzenleme:

badenur şükürler olsun bu günlere.ama varya hakkaten eli öpülesi annesin canım rabbim bebeklerinle uzunnn sağlıklı bir hayat geçirmei nasip etsin.inşaAllah yakında evinizede dönersiniz.

allah hep yanınızda olsun.. şimdi ilk sayfayı bitirdim ve en son sayfayı okudum cokk ağladım allahım tez vakitte bana ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsinnn.. allahım sana ve bebişlerine sağlık sıhat versin inş.

.................................................

Son düzenleme:
badenur guzel anne .... allah bu guzel aıleyı hep korusun onları bırbırınden hıc ayırmasın ınşallah..cunku onlar cok mucadele verdıler cok sıkıntı cektıler.....Her seyın daha da ıyı olması dılegıyle...dualarım sızınle...

beni merak eden, dua eden, takip eden, korkumu sevincimi paylaşan tüm dostlara binlerce teşekkür.
hepinize sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebekler diliyorum. en içten gelen dualarımla hepinizi kucaklıyorum.
bebeklrim hakkında şunu söyleyebilirim şimdilik, kuvezdeler ve genel durumları iyi. inşallah daha iyi olacaklar.

ya sabah sabah ne kadar ağladım ben ilkkez gördüm bu konuyu ve o kadar sevındım kı adınıza

inanın gozumde kalem rimel bişe kalamdı aktı gitti ama çok mutlu oldumm çookk Allah ım ıkızlerınızle beraber

uzun uzun yıllar bahsetsın size hep mutlu olun....Allah ın takdiri sabrın meyvesi işte 1 değil hem de 2

şimdi doğum yapmışsınız hayırlı olsun bir kız bir oğlan ne güzel Allah ım bana ve isteyen herkese nasib etsin inşallah

ayyyyy canım allah salıklı büyümelerini nasip etsin bende senin yazını oludum çok duygulandım ama işte azmin zaferi canım benim durumumda seninle aynı 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım 2 kere tüp denendi ilk denememde gebelik oldu 8 haftalık düştü sonra ikinci deneme negatf doktorum bana rahim filmi sordu bende çekilmedi deyince nasıl olur dedi hemen çekelim ve çekildi aynen senin durum gibi tüpler iltahaptan sucuk gibi şişmiş dedi zaten tutmazmış dedi boşa yapılan tüp ve geçen hafta laparoskopi oldum haziran sonu tüp denicem buarada fh 6.17 inşallah bene anne olurum sen umut oldun allah razı olsun

Canım çok sevindim, gerçekten merakla bekliyorduk senden gelecek güzel haberleri. Allah sağlıkla, huzur ve mutlulukla geçecek yıllar nasip etsin inşallah bebişlerinizle birlikte sana ve eşine. Uzaktan da olsa kokluyoruz bebişleri..Sen de kucağına alınca bizim yerimize de koklarsın bol bol

canım benim çok çok sevindim yavrularına kavuşmuşsun inşallah biran önce kendilerini toplarlar ve evine götürürsün sarılırsın koklarsın allahım sağlıkla mutlu bir şekilde büyütmeni nasip etsin inşallah...
benimde 16 günüm kaldı inşallah oğluma kavuşmama
bizler çok çektik çok zorluklar yalnışlıklar yaşadık dr hatalarından çok zaman kaybettik ama sen kavuştun inşallah bende kavuşucam az kaldı
allahım her isteyene nasip etsin inşallah...

allah evlatlarına uzun ömürler versin inşallah. bütü yorgunluklarını acılarını yaralarını bu melekler sayesinde unutursun allahın izniyle. çok ama çokkk zorlu yollar. allahım elini boş bırakmamış. darısı olmayanların başına...
bu zorlu zamanımda hikayen ilaç gibi geldi bana. allah razı olsun... bıktım ettim yoruldum derken kendimden utandım. yoluma devam edıcem allahın ıznyle.
allah nazarlardan saklasın sizi

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim evlatlarınızla size uzun uzun güzel bir ömür versin inşallah :))

badenur benide çok ağlattın...canım benim yaşadıkların çok zor çok güç allahım sabrının hediyelerini vermiş sana ,inşallah bebişlerini sağlıklıca kollarına alırsın herşey çok güzel olur inanıyorum buna ve dualarım seninle sende bize dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…