Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

ablacığım ilk mesajını okudum çok çok acılar , yıpranmalar yaşamışsın okudukça ağladım okudukça mahfoldum ama şükürler olsun Rabbime mutlu son müjdeni verdin biz bebek özlemi çeken herkse kocamnnn umut oldun maşallah ikizlerine inşallah vakti-saatinde göbişine kondukları gibi yine vakti saatinde kucağına konacaklar dualarım seninle inşallah iyi haberlerini alırız

arkadaşlar çok zor durumdayım
önce bebekleri kaybetme riskiyle rahime dikiş atıldı, tam bunu aşmaya çalışırken kalbim zorlandı, nefessiz kaldım emboli geçiriyorsun dediler. 1 aydır hastanedeyim 24 saat hiç kalkmadan yatıyorum.
bebekler iyi ama annelerinin vücudu onlara yeterli gelemiyor. her saniye çabalıyorum, 28 haftayı tamamlamamız gerek. ama erken doğum kasılmalarım var, ilaçlar yeterli gelmiyor, biraz hızını kesiyor.lütfen dualarınızı esirgemeyin.

canım benim büyük geçmiş olsun maşallah savaşçı bebişlerin var senin ve sende her sıkıntıya rağmen güçlü,dayanıklı olmaya çalışıyorsun hatta mücadeleler veriyorsun dualarım seninle çok az kaldı inşşşş bitecek bu sıkıntılar cici bebişlerin kucağına konacaklar

badenur dualarım bebilerin ve sencanım rabbim seni ve onları esirgesin biribilrine bağışlasın.Allahın izniye 28 de dolar canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Rabbim yardimcin olsun canim insaalllaaahhh bebeklerini kucagina alip hastaneden sag saglim cikarsin Rabbim onlari sana nasip etti elbet korur onlarida sen rahat ol strea yapma.....

Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin..Dr.um bana da % 5 şans vermişti..Şu an ikizlerim 1,5 yaşındalar...

Ciğer geliştirici iğneleri muhakkak yaptırın..benim de rahime dikiş atılmıştı ..hamileliğim hastanede yatarak geçti...inşallah sağlıkla kavuşursunuz...

Ciğer geliştirici iğneleri muhakkak yaptırın..benim de rahime dikiş atılmıştı ..hamileliğim hastanede yatarak geçti...inşallah sağlıkla kavuşursunuz...

canım o kadar vefakar davranıyorsun ki Rabbim bunun karşılığını verecektir.bebişlerini kucağına alıp bugünleri unutacaksın İnşallah

ilk sayfadan beri okuyorum.... uzuuunnnn yazınızı okuyunca bende çok ağladım,eşimi çağırdım ona da okuttum... bizde yalan yanlış 3 denemeden sonra 4.denememizi memorial da semra kahramanla yaptık ve şimdi test günüme sadece 2 gün kaldı...4.deneme olunca insanın içinde çok bir umudu olmuyor ama sizi okuyunca çok ağladım ama huzur doldu içime,bu uzun bir yol ve sonunda mutluluk var dedim kendime...

ve şimdi hastanede olduğunuzu okudum,tüm dualarım sizinle,bebekleriniz ve siz hep aklımda olacaksınız,sizin için dua edeceğim,memorialda yatıyorsanız perşembe test günümde sizi ziyaret etmeyi çok isterim:))

canım o kadar vefakar davranıyorsun ki Rabbim bunun karşılığını verecektir.bebişlerini kucağına alıp bugünleri unutacaksın İnşallah

Canım sağolasın .Ben aldım bebeklerimi kucağıma...Darısı diğer anne adaylarının başına...

Allah yardımcın olsun.inşallah herşey olumlu gelişir.sağ salim yavrularını kucağına alırsın.

Biraz önce ezan okundu ve senin için dua ettim. Allah sağlık ve mutluluk nasip etsin inşallah.

slm canlarım bu topigi yeni gördüm daha tamm inceleyemedim ama bende 11aydır bebiş istiyorum pko hastasıymışım neyse çokta lülü bir gün bende anne olacagım öyle hissediyorum baktım stres yapınca lmuyo koyverdim gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım dualarımız hep seninle Allahın izniyle bu günlerin hepsini unutturacak bücürüklerin ,pozitif ol, ben eminim ki yazını okuyup buraya yazmasa da dua eden bir çok kişi var.

badenur 21. haftadan beri hastanede. devamlı düşük tehdidi, hiç geçmeyen şiddeti 75-100 arası gezen kasılmalarla 2 gün sonra 28. haftayı bititip 29 a başlayacak. erken doğum olacağı kesin ama bebekler için 1 gün 1 gündür hesabı yapılıyor. inşallah 30. haftayı da bitirir.

canımmmmm benide ağlattın benimde bebişim olmuyor yabir sürü operasyon filan ama asla ümidimi kesmedim rabbimden o ol desin yeterkiii.....sende bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah yüce mevlam nelere kadir ikiz vermiş bak çektiğin çilelere değecek inşallahhhh aman ha sakın iş filan yapma yat dinlen gözünü seveyim....bizlerede dua etmeyi unutma olurmu canım...

canım rabbim size bağışlasın bebeklerinizi benimde 6.denemem 3 gebelik kaybım var inşallah bende bu denemede sona ulaşırım allaha emanet olun...

Bende 32 yaşında ve pko hastasıyım.Üstelik doğum kontrol hapı kullanmazsam aylarca adet olmuyorum.Kilom 110 oldu,aşırı tüylenme bir yandan 8 ay oldu evleneli.Geçen hafta doktora gittim yeniden kontrol yapılması için kistlerim aynen duruyormuş.Yalnız dikkatimi çeken doktorun tavrıydı.6-7 doktor gezmişimdir ergenliğimden bu yana ,ilk defa 1 doktor insülin direncinden bahsetmedi hiç,Üstelik 8 ay erken 1 yıl bekle dedi.Oysa ben doğum kontrol hapı olmadan 11 ay adet olmadığımı bilirim.Bu yaşta neyi bekleyeceğim,neden zaman kaybedeyim?Çok kızdım .O an anladım ki özel muaynehaneler yasaklanmış olsa bile devlet hastanelerindeki çoğu doktor baştan savma bakıyorlar hala.Nereye gideceğiz hangi doktora başvuracağız şaşırdım kaldım.Özel bir hastahaneden randevu aldım.Salı günü tahlil sonuçlarımı alıp özeldeki doktora götüreceğim.Bu arada forumda tedavi süreçlerine bakarken tam Ali Akman'ı numarasını almıştım ki sizin eleştrinizi okudum.Bu doktorun sizi nasıl kandırdığını yazmışsınız.Sonra bu yazınızı okudum hıçkırıklara boğuldum.Allah duymuş dualarınızı.Şuan ümit elimizde olan tek şey.Bizde sizin gibi mutlu sona ulaşırız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…