Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

Allah analı babalı büyütsün inşallahh kucagınıza da sag salim alırsınız bebişlerinizide...azminize hayran kaldım tebrik ediyorum sizi..Allahh sizi ödüllendirmiş 1 degil 2 evlat nasip etmiş..artık bundan sonra ailece cok mutlu olursunuz inşallahh..

Ablacım samimi cevabın için çok teşekkür ediyorum..Çok mutlu ettin beni.. Henüz özelden mesaj atamıyorum ben
Allah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Sevgili Badenur,diğer arkadaşlar gibi bende çok etkilendim ve tabiri caizse anıra anıra ağladım ve senin adına çokkkkkkkkkk ama çokkk sevindim.RABBİM kucağına almayı mis gibi Cennet kokularını doya doya içine çekmeyi nasip etsin inşallah.her zaman dua edeceğim sana ve herkese her zaman yaptığım gibi.Benimde tüp bebek tedavisi ile gerçekleşen 6 haftalık gebeliğim bugün son buldu meleğim benden koptu kendi adıma çok üzgünüm çok ağladım çok üzüldüm ama Rabbim böyle olmasını istedi böyle oldu nasip kısmet.çocukları çok seven biriyim deli gibi hemde Rabbim bana evlat sevgisini tattırmayacak diye düşünüyorum senin gibi tedaviler görmedim ilk denememizde tuttu hamileydim ama anca 6 hafta kaldı bizimle keseyi göremedik.hiç umudum yok şuan senin umut dolu hikayeni okuduğum halde tekrar diyorum çokkkkkkkk svindim senin adına ALLAHIM size bağışlasın bebeklerini ve herkezinkini AMİNNNNN

İşte annelik budur !!!!!!!!!!!!!!!
Gözyaşlarıyla ve gururla okudum yaşadıklarınızı.
Müthiş bir annesiniz,en kısa zamanda,sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

okadar çok etkilendimki anlatamanm inan göz yaşlarımla birlikte okudum inşalla bebeklerini sağlıcakla alırsın kucağına

ağlattınız beni,Allah tamamına erdirsin inşallah,hayırlı,sağlıklı gelsinler dünyaya,ben daha başındayım tedavinin size göre,2 negatif aşılamadan sonra 3.nün sonucunu bekliyorum,hep hayırlısı için dua ediyorum,Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin...

Ablacım samimi cevabın için çok teşekkür ediyorum..Çok mutlu ettin beni.. Henüz özelden mesaj atamıyorum ben
Allah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Müthiş bir annesiniz,en kısa zamanda,sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

okadar çok etkilendimki anlatamanm inan göz yaşlarımla birlikte okudum inşalla bebeklerini sağlıcakla alırsın kucağına

arkadaşlar duygularımı paylaştığınız için, güzel dilekleriniz , içten dualarınız için çok teşekkür ediyorum, allah gönlünüze göre versin, evlatlarınızı kucağınıza almayı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. herkes bu mücaledesini mutlu sona ulaştırsın, dularım sizinle.

üzüntünü anlayabiliyorum, içinin nasıl acıdığını, hayatın nasıl anlamsızlaştığını biliyorum, ama umudun hep olsun, yaşanan acı sınavlar, acı tecrübeler umudunu tüketmesin. içinde biryerlerde bir umut ışığı sakla inanki o minik ışık gün geliyor beklenmedik bir anda kocaman bir aydınlığa dönüşüyor. zorluklar engeller seni yıldırmasın, allahım nasip kısmet etmişse sabır ve azimle sende yavruna kavuşacaksın canım benim.

badenur bende 5 kez tüp denedim ve nagatif sonuç aldım .seninde söylediğin gibi doktorum tam bir umut tüccarı çıktı,rahim inceliği sorunum var ,6,7 mm yukarı çıkmıyor.En son negatif sonuçtan sonra bana yeniden deneriz olur mutlaka dedi.seninde anlayacağın maddi manevi sondayız.bana doktor önerirsen sevinirim. sevgiyle kal...

badenurcum aglayarak okudum hikayeni sanki seninle beraber o telaslari yasadim banada hic uzak degiller cünkü bende 13 sene sonra kavustum yavruma daha dogrusu ikinci yavruma rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin günler su gibi akip gitsin ve biran önce kavus yavrularina saglicakla kal

sizinle görüşmek isterim ablacım.çok etkilendim anlattıklarınızdan.paylaştığınız için teşekkürler.sağolun.

Rahim kalınlığı önemli mi doktorlar onu bize söylemiyorlar.ultrasyonda bakıyorlar. O kadar. En son kaç olması gerekiyor.lütfen yazarmısınız.

hikayeni okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi.senin adına çok sevindim inan.inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilirsin..

NACIYE60;22670056]

naciye malesefki rahim kalınlığı çok çok önemli en az 8- en fazla 12 mm olmalı ,8 altı olan kalınlıklarda yumurtanın tutunması bir mucize .bu tabakaya endometrium tabakası deniyor.Adetin 1. günü itibariyle yavaş yavaş kalınlasıp 14. gün yanı yumurtanın çatladığı gün en yüksek kalınlığa ulaşıyor bu kalınlık o günlerde 9-10-11 olursa hamile kalman veya tüp bebek dene sonucun %70-80-90-100 çıkıyor.Tabi ekstra bir durum yoksa..
umarım yeterince aydınlatabilmişimdir.

Zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Endometriyum tabakasının kalınlaşması ile ilgiliTebakon kullanımıyla ilgili bir mail okumuştum sanırım yine sen yazmıştın kullandınmı peki faydası oldumu ...Bir arkadaşım ömer faruk vanlıoğlu 'na gitmiş .rahimden parça alıp üzerine embriyoları yapıştırıp laboratuvar ortamında büyütmüşler sonra rahme yapıştırmışlar . arkadaşımın ikizleri oldu.Bende orayamı gitsem diye düşünüyorum.Bu rahim inceliği olayı beni baya yoruyor şu aralar .

badenur;Zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.Endometriyum tabakasının kalınlaşması ile ilgiliTebakon kullanımıyla ilgili bir mail okumuştum sanırım yine sen yazmıştın kullandınmı peki faydası oldumu ...Bir arkadaşım ömer faruk vanlıoğlu 'na gitmiş .rahimden parça alıp üzerine embriyoları yapıştırıp laboratuvar ortamında büyütmüşler sonra rahme yapıştırmışlar . arkadaşımın ikizleri oldu.Bende orayamı gitsem diye düşünüyorum.Bu rahim inceliği olayı beni baya yoruyor şu aralar .

çok teşekkür ederim, allah seni de hayırlı evlatlarla sevindirsin.

gönlü güzel insanlarsınız hepiniz , hepinizin kucağı hayırlı evlatlarla dolsun.

hayırlısıyla hamilelik müjdeni alalım inşallah, allah çok uğraştırmasın, tez zamanda sevindirsin seni de.

canım sana özelden yazdım, başka sorun varsa yine yazarım, her zaman sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

yavrularını güle güle büyüt, sağlıkla mutlulukla inşallah.

sizinle görüşmek isterim ablacım.çok etkilendim anlattıklarınızdan.paylaştığınız için teşekkürler.sağolun.

her zaman her sorun için yardımcı olmaya çalışırım.

Rahim kalınlığı önemli mi doktorlar onu bize söylemiyorlar.ultrasyonda bakıyorlar. O kadar. En son kaç olması gerekiyor.lütfen yazarmısınız.

doktor söylemek zorunda, sorarsan seni cevapsız bırakmaya hakkı yok. ben her seferinde sorardım, çekinme sen de sor ...

hikayeni okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi.senin adına çok sevindim inan.inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilirsin..

amin canım darısı cümlemize olsun inşallah canı gönülden diliyorum..

rahim kalınlığı

rahim kalınlığının önemine son üç tüpümde çok takmıştım ben de. 9 dan daha ince olursa tutmayacağı fikrine kapılmıştım. okuduklarım beni bu moda sokmuştu. ama arkadaşlar benim son denememde sadece 7.4 oldu. doktor iyi dediğinde gülmüştüm ve ısrarla ah keşke en az 8 olsaydı demiştim. doktor 7 nin üstü bizim için yeterli deyince , hiç inanmamıştım, ama bakın 7.4 ile 6. tüpümde ikiz gebelik oldu. ortada böyle bir gerçek var. bunu yaşayınca rahim kalınlığına boşuna takıldığımı anladım. lütfen siz de çok takıp kendinizi üzmeyin ne olur.

ben tebokan kullanmadım canım, hatta son denemede kalınlaşması için ilaç bile vermediler, kendi kendine 7.4 oldu. bu yapıştırma olayıda denediğim birşey değil. ama deneyenler olumlu görüş ve olumlu sonuç bildirmişti, okudum birkaç yerde. rahimden parça alınmasının en ufak bir zararı yokmuş, çünkü 21. gün alıyorlar o alınan parçada adetle birlikte dökülüp atılacak kısımmış zaten. ben tekrar tüp yapacak olsam bunu denemeyi talep edecektim.

Son düzenleme:
konuyu okurken ağladım 3 yıllık evliyim bir defa bile hamile olmadım içim yanıyor çok korkuyorum okuduğum az da olsa bana umut verdi

konuyu okurken ağladım 3 yıllık evliyim bir defa bile hamile olmadım içim yanıyor çok korkuyorum okuduğum az da olsa bana umut verdi

kendini üzüp yıpratma lütfen, inanki en zor durumlar bile sabır, azim ve allahın izniyle aşılıyor, yeterki vazgeçme. müjdeni bizlerle paylaşacağına inanıyorum.

Benim hikayem de zor v e acı ama sizin hikayeniz bana nasıl umut verdi, yeri geldi ağlattı, yeri geldi gülümsetti, umut verdi benim yaşadıklarımı hatırlattı.Sizi o kadar iyi anladım ve canı gönülden ikizlerinize kavuşmanızı umut ediyorum ki, kavuşun ki bizim gibilere umut olsun yeni başlangıçlara ve herşeye rağmen hayatın ne kadar sürprizlerle bizi sınadığına örnek olsun canı gönülden hikayenizi paylaşıyor ve mutlu sonla bitmesini bekliyorum.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…