Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

bende gözlerm dolarak okudum zaten dokunsalar ağlıyorum dondurulmuşlarla 2,transfrim yapıldı ve sonuç negatif, ilk transfermde tuttu fakat 3aylıkken kaybettm nasıl toparlıycam ne yapcam bilmiyorum umudum kalmadı bişeyden sadece gözlerm doluyor ve ağlıyorum

hayırlı olsun diyorum bebişe sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömrü olsun,

Biran yutkunamıyorum sandım,sizi mücadelenizi çok çok tebrik ederim.İnşallah mutlu sona kavuşursunuz,sizin için dua edeceğim.Lütfen doğum haberinizide böyle büyük başlıklarla duyurun ,kaçırmayalım,sevgilerimle...

Badenur daha önce özelden bana doktorunla ilgili yazmıştın, yine aynı konuyla ilgili olarak soracaklarımı yanıtlarsan sevinirim.Doktorun bölüm başkanı olduğu için her zaman hastayla ilgilenmeyip diğer doktorlra devrediyormuş.Ben senin doktorundan nasıl randevu alabilirim ve onun benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım.Bu arada cd56 diye bir test varmış sen onu yaptırdındınmı ben hep endometrium inceliğinden dolayı denemelerimin başarısız olduğunu sanıyordum ama bu da ciddi bir bağışıklık sistemi sorunuymuş.İyice kafam karıştı.Bir arkadaşım Ömer FAruk VANLIOĞLU'NU diğride Ulun ULUĞ hOCAYI ÖNERDİ NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.:KK43:((((((

Badenur daha önce özelden bana doktorunla ilgili yazmıştın, yine aynı konuyla ilgili olarak soracaklarımı yanıtlarsan sevinirim.Doktorun bölüm başkanı olduğu için her zaman hastayla ilgilenmeyip diğer doktorlra devrediyormuş.Ben senin doktorundan nasıl randevu alabilirim ve onun benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım.Bu arada cd56 diye bir test varmış sen onu yaptırdındınmı ben hep endometrium inceliğinden dolayı denemelerimin başarısız olduğunu sanıyordum ama bu da ciddi bir bağışıklık sistemi sorunuymuş.İyice kafam karıştı.Bir arkadaşım Ömer FAruk VANLIOĞLU'NU diğride Ulun ULUĞ hOCAYI ÖNERDİ NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.:KK43:((((((

merhaba arkadaşıma badenur un yazdıklarını gösterirken mesajınızı gördüm. ben faruk bey de tedavi oldum. tuttu ama kromozom bozukluğundan düştü. ulun bey de iyiymiş. bahçecide ilk tedavimi olmuştum. sonra görüşmeye memorial a gittim. orada gördüklerim çok şaşırttı. ilk görüşme yaklaşımları takipleri hepsi çok iyi. labaratuarları ayrıca mükemmel bence şu an türkiye nin en iyisi. ben memorial da nur hanım veya aynur hanım veya müstebcel gibi bir ismi olan bir doktor vardı ona gidin derim. inşallah başarılı olursunuz

badenur şu an erken doğum tehlikesiyle hastaneye yattı. şu an çok erken. inşallah bebekler en azından 5-6 hafta daha dayanırlar ve badenur buradan müjdeyi verir

canm üzülmemek elde değil biliyorum ama sakn umutsuzluğa düşme, en umutsuz durumlarda bile o mucize zamanını bekliyor, bir sonraki adım nasip kısmetindeki bebeğinin müjdesini getirecek belkide.
inanmak zor şuan belki ama bil ki, ben de hiç mi hiç inanmıyordum.

canım o dönemki desteğini unutamam, sen benim bebeğim olacağına o kadar emindinki, en ufak bir acaba bile yoktu sen de... bana verdiğin bu enerji bile beni ayağa kaldırmaya yetti. o zor durumlar içinde insann tek duymak istediği bunlardı.
buradaki dostluklarımn hayata taşnması en büyük dileğim.
ikili test denizin açkladğ gibi canm yapılmadı..

canım, eğer tüplerindeki tıkanklık, iltehap şeklinde rahme sızntı yapyorsa, mutlaka o tüplerden kutulman şart, ama eğer sadece tüpleren sperm geçişi ile sorun yaratıyorsa çokta ameliyat önermiyorla
r, yalnız benim son doktorum demişti ki, tıkalı tüplerden her şeklilde kurtulmuş olmak avantaj, tüplerin transferden sonra embriyo üzerinde etkisini kestirmek mümkün olmuyor, hamilelik gerçekleştiğinde de bazen sorun yaratabiliyor, ileri iltehabik durum rahmide etkisine alyor demişti. ama dediğim gibi bu ileri derecede kronikleşmiş durumlarda daha çok geçerli. bunu da tespit etmeleri hiç zor değil, memorial bu konuda titiz davranıyor.

yazınn okurken inanki kendimi gördüm, sende şuan çok üzgünsün... mucizenin geleceğine inanmakta zorlanyorsun tıpkı benim gibi...ama bak işte kötü örneklerden biri olarak o mucize geliyormuş diyebiliyorum lütfen sen de inan...

rezerv konusunda üç ay incir kürü yapmıştım ve çok işe yaramıştı inanki, gözle görülür iyileşme vardı, sonraki tüpte de hayıt çay denemiştim, bu zaten pek çok arkadaş tarafndan öneriliyor, sen mutlaka kürler uyguluyorsun ama yinede yazmak istedim. birde mutlaka buğday çimi kullanmalısın , günde 20 tane alıyordum ben, hem anti kansorojen özelliği ile vücudu koruyor.

yazm sana umut olduysa ne mutlu bana, şunu da söylemek isterimki, benimde içimde bir gün pozitifi göreceğime dair hiç bir umut yoktu, hep başka bebekleri severek geçecek ömrüm sanyordum, mucize bana çok uzaktı, tüpte tüpe operasyondan operasyona gidip hep gözyaşı olacağna inanmıştım, ama mücadeleyi bırakrsam hiç bir çkışım kalmayacağda kesindi. çelişkiler içinde gittim geldim, ama vazgeçmedim bedenim, yüreğim, ruhum acıdıkça güçlendim.

ben inanıyorumki sen de buradan müjdeni paylaşacaksın, ben sende kendimi görüyorum.

evet canm aynen böyle oldu.

Bademmmm once sana sunu soyliyeyimm essimle flor ederken kiz cocugumuz oluesa BADE kayacakdimm cok severim bu ismi gelelim bana evettttt ben ameliyat oldum ve ne oldu biliyormusunuz alinacagini sandigim tuplerimin tikali yerleri cikarildive tuplerim acildi bu mucizee simdi bir sansim normaldende var ameliyat ayin 3 undeydi 13 unde regl oldum simdi yeni adetimi bekliyorum cunku dr um asilama yapcak Sadece tel ilac GONALF le sans dusuk ama benimde umidim yo degil ama sana sunu soyliyeyim senin hikayeni okudukca agliyourum simdi ise bir kizim olursa adini DUA koyucamm bu ay adet belirtilerim zaman zaman oluyor geciyor coook usuyorumm ama yuzum yaniyorr umarimm menapoz degildir gerci dr yumurtalar neden az menapoza 10 yil var dedi ama bakalim ne olacak bana dua etttt

akideciknane yukarıda yazdım ama karıştı badenur erken doğum tehlikesiyle hastaneye yattı. kramplar verilen ilaçlarla ancak hafiflemiş. şu anda 22. haftada. en azından 26-27 leri görmek için günleri değil dakikaları saydığını söyledi. umarım sen ve burayı okuyan herkes ona dua eder. mucizelerini sağ salim kucağına alır

Son düzenleme:
akideciknane yukarıda yazdım ama karıştı badenur erken doğum tehlikesiyle hastaneye yattı. kramplar verilen ilaçlarla ancak hafiflemiş. şu anda 22. haftada. en azından 26-27 leri görmek için günleri değil dakikaları saydığını söyledi. umarım sen ve burayı okuyan herkes ona dua eder. mucizelerini sağ salim kucağına alır

badenurun hikayesini gözyaşlarıyla okumuş ve çok etkilenmiştim.yanılmıyosam ikizleri olacaktı. ilk okuduğumdada iki bebeğini birden rabbim kucağına almayı nasip etsin diye çok dua etmiştim.şimdide onun için dua ediyorum.inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.allah yar ve yardımcısı olsun. benim gibi bebek uğrunda uğraşan herkese anne olmayı nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın....amiiiiinnnnn.....

rabbim badenuru ve bebeklerini korusun.rabbime emanet olsunlar.dualarım onlarla.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşıma badenur un yazdıklarını gösterirken mesajınızı gördüm. ben faruk bey de tedavi oldum. tuttu ama kromozom bozukluğundan düştü. ulun bey de iyiymiş. bahçecide ilk tedavimi olmuştum. sonra görüşmeye memorial a gittim. orada gördüklerim çok şaşırttı. ilk görüşme yaklaşımları takipleri hepsi çok iyi. labaratuarları ayrıca mükemmel bence şu an türkiye nin en iyisi. ben memorial da nur hanım veya aynur hanım veya müstebcel gibi bir ismi olan bir doktor vardı ona gidin derim. inşallah başarılı olursunuz

badenur şu an erken doğum tehlikesiyle hastaneye yattı. şu an çok erken. inşallah bebekler en azından 5-6 hafta daha dayanırlar ve badenur buradan müjdeyi verir

Mrb:
memorial için nur,aynur,müstebcel isimlerini vermişsiniz ama hepsi orada tüp bebek ekibinde doktorlar,:))kimi seçeceğim.???

Yazınızı ağlaya ağlaya okudum.
Dilerim yüce Allahtan her iki bebeğinizi de sağlıkla alırsınız kucağınıza ve hayatınız boyunca başka hiçbir şey için yüreğiniz acımaz. Bebeklerinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle. Allah yardımcınız olsun.

Yazını okurken çok duygulandım;Canım çok badireler atlatmışsın....hayat hikayenin mutlu sonla bitecek olması beni çok sevindirdi.
Ve Allah'ın izniyle mucizelerine kavuşmaya az kalmış...

azminize ve başarıya ulaşmanıza hayran kaldım.. inşallah inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz yavrunuzu kucağınıza alırsınız... rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah... siz mükemmel bi anne olacaksınız inanın buna..

Bir an önce sağlığına kavuşman bebeklerinle uzun ve güzel bir hayata başlaman için bu günden beri hep dua ediyorum ve sen doğurana kadar da edicem.Allaha emanet ol....

BADENUR ....Bütun kalbımle sana ve bebekerıne dua edıyorum ınan... Ben ınanıyorum ALLAH bebeklerını sana bagışlayacak ... Allah'ın ıznıyle bebeklerın zamanında dunyaya gelecek ....Acıl şifalar dılıyorum .. Allah'a emanet olun...

Bade'ciğim dualarım bebeklerinle ve seninle.

Onlar çok güçlü savaşçılar nasıl gelmek için inat ettilerse, annelerinin sıcaklığında kalmaları gereken zamana kadar da kalacaklar. Bu canı gönülden inanıyorum. Deniz Bulut sağolsun her haber aldıkça paylaşıyor ve bilgileniyoruz.

rabbim yavrularını sana bağışlasın seni de onlara.inanıyorum sen ve yavruların güçlüsünüz. bu günleri atlatacaksınız.

badenur seni çok merak ediyoruz inşş hersey yolundadır. haber alan varsa yazsın arkadaşlar.

X