Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S
Bahaneler üretiyor işte bir daha ondan birşey istemeyin diye. benim KV demde doğuma gideceğim son gece eşim yanında kaliver anne kahvenin son gecesi yanlız kalmasın dedi iş için şehir dışına çıkmıştı sabah gelicekti çiçeklerini mana etti kuruyormus hava çok sıcakmis kalmadı 😊 halada zaman zaman oğlu birşeyler ister yardımcı ol diye hep bir mazeret bulur beklenti içine girmeyin ..
Birsey istemiyor diye yapmıyor bunu,sinir harbi yaşatmaya calisiyor

O zaman muhattap olma? Ben buysam biliyorsan görmezden gel ? Ama yok boş insan olduğun için dayanamazsın ay cidden gülüyorum bu sitedeki sizin gibilere bi çete halinde insanlarla dalga geçiyorsunuz ama cidden çok ucuz davranışlar
evli öğretmeni boşatamadın ya karısındannn ohhh olsunnn sana ha ha ha :KK45: :KK53:

tanı koymadım , kaldı ki bu yazdıklarını okuyarak psikiyatriste tanı koyamaz zaten, hanımefendi de okb var mı bilmem ama fazlasıyla abarttı aşikar , ayrıca siz niçin herkesi eleştiriyorsunuz kah mezajlara ifade koyarak kah mesajla 🤔
Canı eleştirmek istediği yada eleştirmeye değer birşey olduğu için olabilir mi?
Bu forumun amacı zaten iletişim kurmak değil mi?
Siz ne yapıyorsunuz, ben göz tiryakisiyim okuyup okuyup duruyorum mu sizin durumunuz?
Bakın siz de onu eleştirdiniz dimi?
Kaldı ki tıbbi bir terimi teşhisi hastalık adını ehil olmayan biri kullandığında bir doktorun buna müdahale edip uyarıda bulunması pek doğal değil mi?

senin yaşlarında 5 avrupa ülkesi gezdim .gece hayatında konsluk yapmadım aplaaaaaaaaa.aman be yazayım gitsin nasılsa banlanacağım. :KK53: :KK45:
Ay ne kaşar kadınsın yeter ya ben unuttum sen unutmasın senin kızında orospu olur inşallah yeter kes amk artık sana ne amk git dava et etmezsen en adi insansın gerçi o görü pcden kim kaldırır

Ay ne kaşar kadınsın yeter ya ben unuttum sen unutmasın senin kızında orospu olur inşallah yeter kes amk artık sana ne amk git dava et etmezsen en adi insansın gerçi o görü pcden kim kaldırır
senin duan da tutmaz bedduan da.boşa yırtınmaaa tirsiiiii :KK53: :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X