Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zamana bırakın relax, no problem, güvenlik sorunu hallolduguna göre det etmeyin, kasıtlı veya kasıtsız herkesin kendi bileceği is, bakmak istemeye de bilir, bence kimse kimseden beklentiye girmemeli, ha ben ilerde seve seve bakarım inşaallah torunlarıma, o günleri görürsem Allah nasip ederse ama bunu herkes böyle isticek diye de bir şey yok,
Dert etmek değil ona bu fırsatı verdigim için kendime kizmak
Anneanneyi de salsanız bence iyi olur 11 yaşında ve hiç tek olmamasını mı istiyorsunuz bence biraz rahat bırakmanız her kes açısından iyi olur gibi geldi :)
Anneanneyi de salsanız bence iyi olur 11 yaşında ve hiç tek olmamasını mı istiyorsunuz bence biraz rahat bırakmanız her kes açısından iyi olur gibi geldi :)
Bir kac sayfa geriye dönüp bahsettiğim sıkıntılara çözüm bulursanız neden olmasın.Yalnız merak ediyorum anne anneyi "salmak" ne demek? Sizin aile büyükleriniz toruna göz kulak olmayı böyle mi nitelendiriyor sahiden

sevgili genç arkadaşım madem güvendesin ve maddiyatın iyi ailen zengin ne diye tırnak yapıyorsun?master yapsaydın ya onun yerine yurtdışında? :KK45:
Canım bunu istedi. Ayrıca her güvende olan master mi yapıyor? Düşüncelerin kendin gibi basit fkdkfld teyzem

bir daha konulara fakirim yazmayacağım.sonra başıma kalkılıyor.itiraf ediyorum zenginim uleynn.3 öğün dışarda da yiyebiliyorum :KK45: :KK53:
Eminim dldldşdldldld hadi teyzem sitenin n boş muhasebecisi C Calcifer kankan geldi. İkiniz her konuda varsınız. Hadi kilim atıp çekirdek alın benim dedikodumu yapın ben uyuyorum teyzelerim😀

Kayinvalidem 1964 doğumlu ,Gayet dinç istediğinde her yere kendi aracıyla gidebilen bir hanım.Mesele gidememesi değil ki kasten yapıyor bunu
Size son bir şey sorup konunuzdan çekiliyorum, şimdi babaanne kötü niyetli eyvallah, siz bunun farkındasınız ve tepkilisiniz tamam, siz bu kadar dertlenip sıkıntı ederken çocuğunuzun güvenliğini babası ne yapıyor? Babaanne işine gelince yalnız her işini görebiliyorsa çocuğunuzun okuldan çıkma saatinde oğluna beni hastaneye götür dediğinde kocanız neden anne çocuğun yanında olmam gerekiyor güvenliği için buna mecburum sen kendi işini kendin gör demiyor? Madem bu denli bir güvenlik sorunu var babasıda o saatte işte olmama şansına sahip kocanız neden evladına sahip çıkmayıp anasını daha çok önemsiyor? Ve siz yalnızca kayınvalidenize takıp kocanızın umursamazlığını sorumsuzluğunu yok sayıyorsunuz?

Konu kapanmadan sunu da açıklığa kavusturayim :KK66:
Kizim doğduğunda çalışıyordum.Bir süre kızkardeşim ve annem sonra bakıcı abla ve annem sonrası 2 yil yari zamanli kres anasinifi ilk okul...Bu yasa geldi cok şükür.Annemden tüm hayatını kizima adayıp yeniden sıfırdan bir cocuk yetistirmesini beklemek büyük haksızlık olurdu tabii ki.O yuzden ona nefes aldıracak tum fırsatları değerlendiriyorum. ir aileye sahip olmak cok buyuk nimet ben bu konuda cok şanslıyım cunku onlar olmasa su an çalışıyor olamazdim.Şimdide elbirliğiyle kardeşimin bebeğini buyutuyoruz.Çünkü aile olmak böyle birsey.Torununa baktığı için anneme uzulmenize hic gerek yok çünkü o durumdan çok memnun.Kayinvalidemden olmasa da olur bir mecrada 3 5 gun destek istedim cunku kiximin babaanneyle iliskilerini guclendirmeyi hedeflemiştim.60 yasina mediven dayamış bir kadına is çıkarmak değildi niyetim.

Size son bir şey sorup konunuzdan çekiliyorum, şimdi babaanne kötü niyetli eyvallah, siz bunun farkındasınız ve tepkilisiniz tamam, siz bu kadar dertlenip sıkıntı ederken çocuğunuzun güvenliğini babası ne yapıyor? Babaanne işine gelince yalnız her işini görebiliyorsa çocuğunuzun okuldan çıkma saatinde oğluna beni hastaneye götür dediğinde kocanız neden anne çocuğun yanında olmam gerekiyor güvenliği için buna mecburum sen kendi işini kendin gör demiyor? Madem bu denli bir güvenlik sorunu var babasıda o saatte işte olmama şansına sahip kocanız neden evladına sahip çıkmayıp anasını daha çok önemsiyor? Ve siz yalnızca kayınvalidenize takıp kocanızın umursamazlığını sorumsuzluğunu yok sayıyorsunuz?
Ahahhah ahahahahah ahahah ay gülüyorum kusura bakmayin ama annesi böyle şeyler söyleyince esim dert etme ben hallederim dedi, konu içerisinde 15 kez falan yazdım bu hafta babası bakacak cocuga .Sorumsuz ve umursamaz oldugu sonucuna nerden vardiniz Allah aşkına ?

Ben konuya yorum yapıyordum sen atladın boş insan … helal mi dkdkd benimle beraber yanacaksın sanırım bu kadar hesap yapma ha pardon islam hoşgörü dini unutmuşum senin gibi 20 li kızları ezikleyen 40 yaşında bir anne.. yazık
Şunu da unutmuşsun dinime küfreden müslüman olsa diye de bir laf var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X