Tabi ya benim gibi malak kocayi tercih eden kadinlar olmasa mükemmel kociye sahip kadınlarımız kimin uzerinden nasıl hava atacaktiki?
eş tercihini insanlar kendileri yapar, kimsenin eşi çekilişten rasgele çıkmıyor.
"o zaman elini taşın altına koysaydı" diyen sizsiniz.
11 senelik eşiniz evin derlenip toplanması gerektiği bir zamanda yatıp uyumayı tercih ediyorsa bunda sizin de payınız vardır.
eşinize bu konuda doğru tavrı sergilemesi gereken sizsiniz, burada her yorumunuzda laf sokup durduğunuz sanal alemdeki kadınlar değil .
bu insanla yaşayan sizsiniz, biz değiliz. bunun sıkıntısını çeken de sizsiniz, biz değiliz .
adam hem işin ucundan tutmuyor hem de tek başınıza doğal olarak yetiştiremediğiniz için erteleme yapmanız üzerine size tepki gösteriyor.
bu iki hatalı davranışı yapacak cesareti bizden almıyor, sizden alıyor.
burada sinirlenmeniz gereken kişi kocanız mı yoksa gerçekleri söylemiş olan ben miyim ? bi daha düşünün.
özellikle çok yakın ilişki içinde olduğumuz insanların rahatsız edici davranışlarında bizim de payımız oluyor.
örnek veriyorum bazen doğru tepkiyi gösteremediğimiz için, bazen alttan aldığımız için, bazen fazla verici olduğumuz için, bazen idare etme sanatını abarttığımız için vs ama bi yerde bizim de kendimize bakmamız gereken bi kısım var siz beğenseniz de beğenmeseniz de.