- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
telefonumda yüklü değil.kocamannnn pc den giriyorum burayaaa.çocuğum da sınıf birincisi teyzesi.ellerinden öperBence sen de eğitim Al çünkü bir anne olarak sürekli elinde telefon burda dedikodu … yazık kızına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonumda yüklü değil.kocamannnn pc den giriyorum burayaaa.çocuğum da sınıf birincisi teyzesi.ellerinden öperBence sen de eğitim Al çünkü bir anne olarak sürekli elinde telefon burda dedikodu … yazık kızına
Ufalda cebime gir tirsi.Teyze sanane sen mi veriyorsun para mı?
Ben genel olarak konuştum. Evet özgüvenliyim gayet hemde. Çocuğumu anneme bırakmayacak kadar
Maalesef senin gibi teyze olmadım daha ablası falanım o daha beter üzülüyorum sana oyun delisi çocuklar gibi kadınlar kulübü dedikodu delisi dkdldldtelefonumda yüklü değil.kocamannnn pc den giriyorum burayaaa.çocuğum da sınıf birincisi teyzesi.ellerinden öper
bizim de hayat yaşımız 15 en fazla tahin.saf ve masumuzzzUfalda cebime gir tirsi.
Sen hepimizi cebinden çıkarırsın.
Yaşım küçük muhabbetlerine girme hiç.
Yaptığın mesleğinle övünürken yaşının lafı yoktu da, şimdi küçük cici kız mı oldun?
Yatmadan süt içmeye devam mı?
Gelmiş burada milletin çocuğunu nasıl eğiteceğine laf ediyorsun.
Şakacı seni.
Senin gibi yaşlı olmayan yetişkinim diyelim övünürüm sanane evet içiyorum o da mı girdi bir yerine dldldldldUfalda cebime gir tirsi.
Sen hepimizi cebinden çıkarırsın.
Yaşım küçük muhabbetlerine girme hiç.
Yaptığın mesleğinle övünürken yaşının lafı yoktu da, şimdi küçük cici kız mı oldun?
Yatmadan süt içmeye devam mı?
Gelmiş burada milletin çocuğunu nasıl eğiteceğine laf ediyorsun.
Şakacı seni.
@Kazen konuyu yoruma kapatabilir misiniz ?
Canım sen moruğun önde gidenisinbizim de hayat yaşımız 15 en fazla tahin.saf ve masumuzzz
sevgili genç arkadaşım en azından burada kadınlarla dertleşiyorum gülüyorum eğleniyorum.ama sen 7/24 fal forumundasın.işin fallara kaldıysa ovvvvv.Maalesef senin gibi teyze olmadım daha ablası falanım o daha beter üzülüyorum sana oyun delisi çocuklar gibi kadınlar kulübü dedikodu delisi dkdldld
Bahaneler üretiyor işte bir daha ondan birşey istemeyin diye. benim KV demde doğuma gideceğim son gece eşim yanında kaliver anne kahvenin son gecesi yanlız kalmasın dedi iş için şehir dışına çıkmıştı sabah gelicekti çiçeklerini mana etti kuruyormus hava çok sıcakmis kalmadı halada zaman zaman oğlu birşeyler ister yardımcı ol diye hep bir mazeret bulur beklenti içine girmeyin ..Esim karşılayacak cocuk konusu sorun degil,kayinvalidem zaten doğdu dogali 3.kez totalde 5 saat bakacakti ve o randevuyu kasten o saate getirdi zaten
Çocuğum olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım? Aman boş yapma yae belki konu sahibesinin çocuğuda özgüvenli olucak?
benimde annem çalışıyordu bende özgüvenliyim.
hangi genel bu?
çocuğunda yok daha üstelik gelecekten haber mi aldın?
tesekkurlermesaj atın etiketleri görmeyebiliyorlar.
Ahahaha bu kadar stalk. Ben fal baktırmayalı 1 sene oldu haberin olsun sana senin için baktırcamsevgili genç arkadaşım en azından burada kadınlarla dertleşiyorum gülüyorum eğleniyorum.ama sen 7/24 fal forumundasın.işin fallara kaldıysa ovvvvv.
Senin gibi yaşlı olmayan yetişkinim diyelim övünürüm sanane evet içiyorum o da mı girdi bir yerine dldldldld
İşte tam olarak busun sen tirsi.Senin gibi yaşlı olmayan yetişkinim diyelim övünürüm sanane evet içiyorum o da mı girdi bir yerine dldldldld
Bana denilenler yakıştı? İşine bakyakışmadı bu.
Guvenlık kısmında bısey dıyemeyız tabı.
Benım kız 3 yasında, kafamda 10 yasından sonra kalır ya okuldan gelınce dıye hesaplıyorm.
Benımkı suan bıle ekmek arası yaptıgından kendıne (babadan gorup)ac kalır dıye dusunmuyorm hıc:)
Her cocuk farklı tabı.
Zaten 11 yasında kendıne bı ekmek arası yapsın valla.
O kadar da değil.
Benımkı 3 yasında ekmegın ortasını acıp ,domates salatalık koyuyor:)Umutluyum 11 yasında yemekleri kitlerım ona gfklgflkgfkşlgf
senin yaşlarında 5 avrupa ülkesi gezdim .gece hayatında konsluk yapmadım aplaaaaaaaaa.aman be yazayım gitsin nasılsa banlanacağım.Canım sen moruğun önde gidenisin
Çocuğum olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım? Aman boş yapma ya
O zaman muhattap olma? Ben buysam biliyorsan görmezden gel ? Ama yok boş insan olduğun için dayanamazsın ay cidden gülüyorum bu sitedeki sizin gibilere bi çete halinde insanlarla dalga geçiyorsunuz ama cidden çok ucuz davranışlarİşte tam olarak busun sen tirsi.
Aynen devam.