Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teyze sanane sen mi veriyorsun para mı?
Ufalda cebime gir tirsi.
Sen hepimizi cebinden çıkarırsın.
Yaşım küçük muhabbetlerine girme hiç.
Yaptığın mesleğinle övünürken yaşının lafı yoktu da, şimdi küçük cici kız mı oldun?
Yatmadan süt içmeye devam mı?
Gelmiş burada milletin çocuğunu nasıl eğiteceğine laf ediyorsun.
Şakacı seni.

telefonumda yüklü değil.kocamannnn pc den giriyorum burayaaa.çocuğum da sınıf birincisi teyzesi.ellerinden öper
Maalesef senin gibi teyze olmadım daha ablası falanım o daha beter üzülüyorum sana oyun delisi çocuklar gibi kadınlar kulübü dedikodu delisi dkdldld

bizim de hayat yaşımız 15 en fazla tahin.saf ve masumuzzz

Senin gibi yaşlı olmayan yetişkinim diyelim övünürüm sanane evet içiyorum o da mı girdi bir yerine dldldldld

Maalesef senin gibi teyze olmadım daha ablası falanım o daha beter üzülüyorum sana oyun delisi çocuklar gibi kadınlar kulübü dedikodu delisi dkdldld
sevgili genç arkadaşım en azından burada kadınlarla dertleşiyorum gülüyorum eğleniyorum.ama sen 7/24 fal forumundasın.işin fallara kaldıysa ovvvvv.

Esim karşılayacak cocuk konusu sorun degil,kayinvalidem zaten doğdu dogali 3.kez totalde 5 saat bakacakti ve o randevuyu kasten o saate getirdi zaten
Bahaneler üretiyor işte bir daha ondan birşey istemeyin diye. benim KV demde doğuma gideceğim son gece eşim yanında kaliver anne kahvenin son gecesi yanlız kalmasın dedi iş için şehir dışına çıkmıştı sabah gelicekti çiçeklerini mana etti kuruyormus hava çok sıcakmis kalmadı halada zaman zaman oğlu birşeyler ister yardımcı ol diye hep bir mazeret bulur beklenti içine girmeyin ..

e belki konu sahibesinin çocuğuda özgüvenli olucak?
benimde annem çalışıyordu bende özgüvenliyim.
hangi genel bu?
çocuğunda yok daha üstelik gelecekten haber mi aldın?
Çocuğum olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım? Aman boş yapma ya

sevgili genç arkadaşım en azından burada kadınlarla dertleşiyorum gülüyorum eğleniyorum.ama sen 7/24 fal forumundasın.işin fallara kaldıysa ovvvvv.
Ahahaha bu kadar stalk. Ben fal baktırmayalı 1 sene oldu haberin olsun sana senin için baktırcam

Kızınızı babasıyla karşılıklı sandviç yaparken gözümde canlandırdım , o halinin çok şeker olduğunu düşünüyorum . Kızınıza maşallah Sağlık, huzur , mutlulukla büyüsün inşallah.

İşte tam olarak busun sen tirsi.
Aynen devam.
O zaman muhattap olma? Ben buysam biliyorsan görmezden gel ? Ama yok boş insan olduğun için dayanamazsın ay cidden gülüyorum bu sitedeki sizin gibilere bi çete halinde insanlarla dalga geçiyorsunuz ama cidden çok ucuz davranışlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…