- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.643
- Konu Sahibi mutluluk1982
Adamla ayrıldıklarında otelde kalmış. Otel odasının numarasıymış.1318 neyin numarası o zaman? adamın ilkokul numarası falan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamla ayrıldıklarında otelde kalmış. Otel odasının numarasıymış.1318 neyin numarası o zaman? adamın ilkokul numarası falan mı?
otel odası numarası yazmıyormuydu parentez içinde ayyy kafam gittii yaaOnsekizinci ayın onüçü evlilik tarihleriymiş
Belki evlendi diye Allah çarpmıştırv:)
Sonuna kadar okuyabildin miOkurken fenalık geldi, az kalsın ben ölüyordum.
O da dogru gecen gun bana fena ters yapti küsüm aslinda kendisine ama dedim ki is baska arkadaslik baska mezar nömrasi bilem hazir zatibizi o mezara iter kaçar o tek erkek risk almayalım, konu sahibinin noktalarını atarız saldıran olursa
Obur konu daha acayip Uğur'un el atmadığı hamile bırakmadığı kadın kalmamış :)cızzz cızzzzt
nereye cevap yazacağımı şaşırdım nereye baksam okyanusu görüyorum
Var,oyanusun açtığı 30 bin konuyu okumaya çalışan 1000 üye telef olduYani ölen yok mu?
Obur konu daha acayip Uğur'un el atmadığı hamile bırakmadığı kadın kalmamış :)
Sonuna kadar okuyabildin mi
Mustafa'ya gelemedimokuduysan bana da anlat apla sevaptır Mıstafa kim?
Başlamışken bitireyim diye okudum ve hayatımın hatasını yaptım. Ben adam öldü diye okuyordum ki ölmemiş, ikinci baharını yaşıyormuş bir de