Dert etmek değil ona bu fırsatı verdigim için kendime kizmakzamana bırakın relax, no problem, güvenlik sorunu hallolduguna göre det etmeyin, kasıtlı veya kasıtsız herkesin kendi bileceği is, bakmak istemeye de bilir, bence kimse kimseden beklentiye girmemeli, ha ben ilerde seve seve bakarım inşaallah torunlarıma, o günleri görürsem Allah nasip ederse ama bunu herkes böyle isticek diye de bir şey yok,
Anneanneyi de salsanız bence iyi olur 11 yaşında ve hiç tek olmamasını mı istiyorsunuz bence biraz rahat bırakmanız her kes açısından iyi olur gibi geldi :)
Bir kac sayfa geriye dönüp bahsettiğim sıkıntılara çözüm bulursanız neden olmasın.Yalnız merak ediyorum anne anneyi "salmak" ne demek? Sizin aile büyükleriniz toruna göz kulak olmayı böyle mi nitelendiriyor sahidenAnneanneyi de salsanız bence iyi olur 11 yaşında ve hiç tek olmamasını mı istiyorsunuz bence biraz rahat bırakmanız her kes açısından iyi olur gibi geldi :)
Buradan öyle görünmüyor ama sizin gül hatrınız için tamam ben anlamadımValla yanlış anlamayın ama sizden başka herkes anladı
bir daha konulara fakirim yazmayacağım.sonra başıma kalkılıyor.itiraf ediyorum zenginim uleynn.3 öğün dışarda da yiyebiliyorumEn eski meslek bir kere o
Canım bunu istedi. Ayrıca her güvende olan master mi yapıyor? Düşüncelerin kendin gibi basit fkdkfld teyzemsevgili genç arkadaşım madem güvendesin ve maddiyatın iyi ailen zengin ne diye tırnak yapıyorsun?master yapsaydın ya onun yerine yurtdışında?
Eminim dldldşdldldld hadi teyzem sitenin n boş muhasebecisi C Calcifer kankan geldi. İkiniz her konuda varsınız. Hadi kilim atıp çekirdek alın benim dedikodumu yapın ben uyuyorum teyzelerimbir daha konulara fakirim yazmayacağım.sonra başıma kalkılıyor.itiraf ediyorum zenginim uleynn.3 öğün dışarda da yiyebiliyorum
Size son bir şey sorup konunuzdan çekiliyorum, şimdi babaanne kötü niyetli eyvallah, siz bunun farkındasınız ve tepkilisiniz tamam, siz bu kadar dertlenip sıkıntı ederken çocuğunuzun güvenliğini babası ne yapıyor? Babaanne işine gelince yalnız her işini görebiliyorsa çocuğunuzun okuldan çıkma saatinde oğluna beni hastaneye götür dediğinde kocanız neden anne çocuğun yanında olmam gerekiyor güvenliği için buna mecburum sen kendi işini kendin gör demiyor? Madem bu denli bir güvenlik sorunu var babasıda o saatte işte olmama şansına sahip kocanız neden evladına sahip çıkmayıp anasını daha çok önemsiyor? Ve siz yalnızca kayınvalidenize takıp kocanızın umursamazlığını sorumsuzluğunu yok sayıyorsunuz?Kayinvalidem 1964 doğumlu ,Gayet dinç istediğinde her yere kendi aracıyla gidebilen bir hanım.Mesele gidememesi değil ki kasten yapıyor bunu
Ahahhah ahahahahah ahahah ay gülüyorum kusura bakmayin ama annesi böyle şeyler söyleyince esim dert etme ben hallederim dedi, konu içerisinde 15 kez falan yazdım bu hafta babası bakacak cocuga .Sorumsuz ve umursamaz oldugu sonucuna nerden vardiniz Allah aşkına ?Size son bir şey sorup konunuzdan çekiliyorum, şimdi babaanne kötü niyetli eyvallah, siz bunun farkındasınız ve tepkilisiniz tamam, siz bu kadar dertlenip sıkıntı ederken çocuğunuzun güvenliğini babası ne yapıyor? Babaanne işine gelince yalnız her işini görebiliyorsa çocuğunuzun okuldan çıkma saatinde oğluna beni hastaneye götür dediğinde kocanız neden anne çocuğun yanında olmam gerekiyor güvenliği için buna mecburum sen kendi işini kendin gör demiyor? Madem bu denli bir güvenlik sorunu var babasıda o saatte işte olmama şansına sahip kocanız neden evladına sahip çıkmayıp anasını daha çok önemsiyor? Ve siz yalnızca kayınvalidenize takıp kocanızın umursamazlığını sorumsuzluğunu yok sayıyorsunuz?
Şunu da unutmuşsun dinime küfreden müslüman olsa diye de bir laf varBen konuya yorum yapıyordum sen atladın boş insan … helal mi dkdkd benimle beraber yanacaksın sanırım bu kadar hesap yapma ha pardon islam hoşgörü dini unutmuşum senin gibi 20 li kızları ezikleyen 40 yaşında bir anne.. yazık
Hakaret ederek kendinizi rezil etmekten başka ne elde edebileceğinizi sanıyorsunuz?Keyfim böyle istedi. Seni alalım istersen ? Sanane yani ???istediğim işi yaparım sanane boş kadın
hayır bir de çocuk eğitimi dersi veriyor üyelereŞunu da unutmuşsun dinime küfreden müslüman olsa diye de bir laf var
Ama bırakmış mesleği, o kadar da havasını attıydı hâlbuki. "Çok sevdiği" aile evine dönmüş. Üzgünçlü durumlar.En eski meslek bir kere o
Teyze sananeAma bırakmış mesleği, o kadar da havasını attıydı hâlbuki. "Çok sevdiği" aile evine dönmüş. Üzgünçlü durumlar.
Bence sen de eğitim Al çünkü bir anne olarak sürekli elinde telefon burda dedikodu … yazık kızınahayır bir de çocuk eğitimi dersi veriyor üyelere
Hayır canımHakaret ederek kendinizi rezil etmekten başka ne elde edebileceğinizi sanıyorsunuz?
İnsanca edepli bir şekilde cevap veremiyor musunuz?
Ben müslüman değilim artık sana inatŞunu da unutmuşsun dinime küfreden müslüman olsa diye de bir laf var