Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım 15 yıl oluyor,belki biraz daha fazla oturduğumuz sokakta üniversite öğrencisi bir genc kiz peşinden binaya girip asansörde saldıran bir ruh hastası yüzünden yıllarca bitkisel hayatta kaldı.Haber hala internet sitelerindesitelerinde mevcut benim obsesyonum olarak düşündüğünüz şey malesef bazı ailelerin evine düşen yildirim

O zaman kendiniz bakın kime güvenip çocuk yaptınız? Bu kadar özgüvensiz çocuklar yetiştirince ilerde kendine güvensiz yetişkinler yetişiyor. İş hayatına atılınca hiç bir şey yapamıyorlar

sen iş hayatından çok memnundun?
sana da anneannen bakmış gayet özgüvenlisin bence.

tanı koymadım , kaldı ki bu yazdıklarını okuyarak psikiyatriste tanı koyamaz zaten, hanımefendi de okb var mı bilmem ama fazlasıyla abarttı aşikar , ayrıca siz niçin herkesi eleştiriyorsunuz kah mezajlara ifade koyarak kah mesajla

Kesinlikle katılıyorum. Buraya ne zaman biri derdini yazsa herkes hemen psikologa yönlendiriyor. Insanlar birbirlerinden akıl alir dertlesir. Isin içinden çıkamazsa psikologa gider.

Ben o şekilde eleştirmediğim halde hakaretle yanıt aldım. Neyse demek istediğim yapmayan insandan bir saat bile beklentiye girmemeniz sizi daha az üzecektir. Ya da kadının gerçekten aklı gitmiş olabilir. Annemden biliyorum çünkü o da karıştırıyor. Abim ayrı ben ayrı bakıyoruz. Yanlış gittiği oluyor. Sağlık sorunu olmadığı halde hastaneye bugünde tek gitmemesi ayrı bir konu zaten.
Ben dediğim gibi yemek vs aç kalacak yazmanız neticesinde düşüncelerimi belirttim. O kadar güvensiz yerde bulunduğunuzu düşünmedim. İmkanınız varsa daha güvenli bir bölgeye geçip daha huzurlu yaşabilirsiniz. Kızınız büyümüş. En azından içiniz rahat eder. Haftada iki gün çocuk kulübü ile anlaşabilirsiniz. Hem ona da iyi gelir. Ayrıca işlerinizi de o günlerde halletmiş olursunuz. Ödevleri için de iyi oluyor. Nacizane fikrim yanlış anlamazsanız iyi geceler.

Ben genel olarak konuştum. Evet özgüvenliyim gayet hemde. Çocuğumu anneme bırakmayacak kadar
Kadin kadının kurdudur denilen nokta sanıyorum tam burası.Annemin çocuğuma gösterdiği sevgiyi şefkati keske sizde görmüş olsaydınız.Ne oldu şimdi çocuğunuza kendiniz bakmanız daha mi anne yapıyor sizi?

Tesekkurler, iyi geceler

Bu saydiklarinizin hic biri yok servis sokağın başında indiriyor.Muhit güvenilir değil bende kesin ve net soyleyebilirim okb yok.Cozumunuz nedir?

Tesekkurler:)
sokağın başında indirmesine anlam veremedim ama bir gün için bir çözüm yolu bulunur elbet, konuşarak hallolacak şeyler, eşinizle konuşun randevu kolay alınıyorsa baska güne ertelesin veya siz saatlik izin alın, hallolmucak ve abartılacak bir durum değil, olay çıkarırsanız bakacağı barsa da bakmaz bundan sonra bence

Hangi il , hangi semt için konuşuyoruz ? Rahatsızlık duyduğunuz bekar erkekler, çevreye rahatsızlık veren ; mahalleliye laf atan insanlar mı , işinde gücünde okuyan / çalışan insanlar mı ?

Il ilçe belirtmemin konuya bir katkisi olmaz, burada kimseyi yaftalamak istemem.
Sizce isinde gucunde okuyan calisan insanlardan neden rahatsizlik duyayim?

Yalnız bin tane eleştiri geldi..Hala su apartman girişi konusunda işlevsel bir güvenlik önlemi gelmedi.Napicaz sandvic mi fırlatacak cocuklar?

İşlevsel güvenlik önlemlerine dair bir fikir sunabilmemiz için , hangi il/ilçe/semtten bahsettiğinizi de biliyor olmamız gerekiyor.

Nerede oturduğunuzu veya kimliğinizi tespit amaçlı sormuyorum.

Forumda konunuzu okuyan onlarca insandan, belki ilgili bölgeye dair bir çözüm önerisi sunabilenler de olacaktır.

Ben de çok güvendeyim sana yazabildiğime göre vah ceycey en son maddiyat konusunda üzülüyordun
sevgili genç arkadaşım madem güvendesin ve maddiyatın iyi ailen zengin ne diye tırnak yapıyorsun?master yapsaydın ya onun yerine yurtdışında?

Esim karşılayacak cocuk konusu sorun degil,kayinvalidem zaten doğdu dogali 3.kez totalde 5 saat bakacakti ve o randevuyu kasten o saate getirdi zaten

ay bunlar hep benim kızım okudu bi şey yapamazcı annelerin ben okuduğum için bi
şey yapmayı öğrenmedimci çocukları. hepsinin ağzına kürekle vurasım var ya
bu saçma mantık bi bizim ülkede var bence. sonra da 30 yaşında yumurta kırmayı bilmeyen kadınlar erkekler ürüyor ortada. kendi kişisel ihtiyacını karşılayamayan birinin topluma ne faydası olabilir anlamıyorum 2.5 yaşındaki kızım bile acıkınca dolaptan en kötü fındık kreması alıp ekmeğine sürüp yiyebiliyor ya hu

Esim karşılayacak cocuk konusu sorun degil,kayinvalidem zaten doğdu dogali 3.kez totalde 5 saat bakacakti ve o randevuyu kasten o saate getirdi zaten
zamana bırakın relax, no problem, güvenlik sorunu hallolduguna göre det etmeyin, kasıtlı veya kasıtsız herkesin kendi bileceği is, bakmak istemeye de bilir, bence kimse kimseden beklentiye girmemeli, ha ben ilerde seve seve bakarım inşaallah torunlarıma, o günleri görürsem Allah nasip ederse ama bunu herkes böyle isticek diye de bir şey yok,

Anneanneyi de salsanız bence iyi olur 11 yaşında ve hiç tek olmamasını mı istiyorsunuz bence biraz rahat bırakmanız her kes açısından iyi olur gibi geldi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…