- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
moruk olmak kons olmaktan kat kat iyidir .ha bir de metres olmaktan aplaaaaaaaBana yazan sensin moruk hadi S***** G** (Defol)
Konu içinde yazmanız bir anlam ifade etmiyor, ilk sayfada belirttiniz mi? Bu durumda eşimle şöyle bir çözüm bulduk dediniz mi? 20 küsür sayfayı hatmedemeyiz değil mi? Çok tuhafsınız ama bunu bilerek yaptığınızı görüyorum tv programı olsa Reyting aldınız diyecem de ne elde ettiniz hiç anlamadımAhahhah ahahahahah ahahah ay gülüyorum kusura bakmayin ama annesi böyle şeyler söyleyince esim dert etme ben hallederim dedi, konu içerisinde 15 kez falan yazdım bu hafta babası bakacak cocuga .Sorumsuz ve umursamaz oldugu sonucuna nerden vardiniz Allah aşkına ?
Anlamadım abla valla kafam düşüyor şu an, zaten konu yüzünden iyice çorba oldu beynimsen kimin evine bakmıştın otri
Zaten bu moruklukla ikisi de olamazsın sorun yokmoruk olmak kons olmaktan kat kat iyidir .ha bir de metres olmaktan aplaaaaaaa
İçimden geçenleri bilseler ömürlük ban yerimhayır bir de çocuk eğitimi dersi veriyor üyelere
allahım çok şükürrrrrZaten bu moruklukla ikisi de olamazsın sorun yok
Ama bu kadarda olmaz .. medeni bir şekilde tartışıp konusamiyorsaniz girmeyin böyle sitelere mahalle ağzıyla ..Bana yazan sensin moruk hadi S***** G** (Defol)
ben yolcuyum zaten.sizler yazmayın birşeyler.yazmadan da anlıyoruz kuzumİçimden geçenleri bilseler ömürlük ban yerim
elit zengin bir ailedenmiş.öyle dediiiiAma bu kadarda olmaz .. medeni bir şekilde tartışıp konusamiyorsaniz girmeyin böyle sitelere mahalle ağzıyla ..
Bana ne neysen nesin hesabı ben almıyorum senin yerine yanacak da değilim ne halt olursan olBen müslüman değilim artık sana inat
Mutsuzlugunuzun kaynağı ben degilim farkindamisiniz? 2 saat öncesine kadar varligimdan bi haberdiniz.Eğer sorumsuz umursamaz vs vs taaruza kalkip eşime saydirmadan önce " bu çocuğun babası neden ilgilenmiyor" diye sorsaydiniz izah ederdim.Bir açık yakalamış gibi ordan yürümeyi seçtiniz buna güldüm .Konu içinde yazmanız bir anlam ifade etmiyor, ilk sayfada belirttiniz mi? Bu durumda eşimle şöyle bir çözüm bulduk dediniz mi? 20 küsür sayfayı hatmedemeyiz değil mi? Çok tuhafsınız ama bunu bilerek yaptığınızı görüyorum tv programı olsa Reyting aldınız diyecem de ne elde ettiniz hiç anlamadım
Durum buysa 20 sayfa deşmeden değil olayı anlatırken belirtir normal insanlar değil mi?
Allah daha çok güldürsün
Anlamadım abla valla kafam düşüyor şu an, zaten konu yüzünden iyice çorba oldu beynim
AlırsınSenin kocanı alıcammm karısı onu aciz gibi affetti dkkdldldld
Üzülme sana da vericemAlırsınama neyi…….
Ben mi dkeldld nerde demişim dkdldldldld ya git hadi ya mal karıelit zengin bir ailedenmiş.öyle dediiii
Bir de gidip senin gibilerini buluyorlar ya sabırlı kadınsın vesselamben yolcuyum zaten.sizler yazmayın birşeyler.yazmadan da anlıyoruz kuzum
valla bizlere annelik dersi vermeyeydi hiç bulaşmayacaktım .verecek son insan olduğu için dayanamadımmmBir de gidip senin gibilerini buluyorlar ya sabırlı kadınsın vesselam
Ay gülün ya banane, oturup kk da bir kadın gülüyor diye ağlayacak mıyım, Allah daha da güldürsün dedim kesmedi mi siziMutsuzlugunuzun kaynağı ben degilim farkindamisiniz? 2 saat öncesine kadar varligimdan bi haberdiniz.Eğer sorumsuz umursamaz vs vs taaruza kalkip eşime saydirmadan önce " bu çocuğun babası neden ilgilenmiyor" diye sorsaydiniz izah ederdim.Bir açık yakalamış gibi ordan yürümeyi seçtiniz buna güldüm .
Sanane kızım sen son insansın deli gibi burdasın bir kere kızınla ilgilen istediğime ders veririmvalla bizlere annelik dersi vermeyeydi hiç bulaşmayacaktım .verecek son insan olduğu için dayanamadımmm