Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu içinde yazmanız bir anlam ifade etmiyor, ilk sayfada belirttiniz mi? Bu durumda eşimle şöyle bir çözüm bulduk dediniz mi? 20 küsür sayfayı hatmedemeyiz değil mi? Çok tuhafsınız ama bunu bilerek yaptığınızı görüyorum tv programı olsa Reyting aldınız diyecem de ne elde ettiniz hiç anlamadım
Durum buysa 20 sayfa deşmeden değil olayı anlatırken belirtir normal insanlar değil mi?
Allah daha çok güldürsün

Mutsuzlugunuzun kaynağı ben degilim farkindamisiniz? 2 saat öncesine kadar varligimdan bi haberdiniz.Eğer sorumsuz umursamaz vs vs taaruza kalkip eşime saydirmadan önce " bu çocuğun babası neden ilgilenmiyor" diye sorsaydiniz izah ederdim.Bir açık yakalamış gibi ordan yürümeyi seçtiniz buna güldüm .

Ay gülün ya banane, oturup kk da bir kadın gülüyor diye ağlayacak mıyım, Allah daha da güldürsün dedim kesmedi mi sizi
Gece kahvesi içtiniz de benim niyetime fal mı açtınız hayırdır?
Bakın site gelenekleri şöyle: önce mutsuz ilan ediyorsunuz sonra öfkeli ilan edip dilerim ki bla bla diye devam edip bedduayla bitiriyorsunuz
Mutsuz olan sizsiniz hanımefendi sizin dertleriniz yazıyor burada benim herhangi bir şikayetim değil

valla bizlere annelik dersi vermeyeydi hiç bulaşmayacaktım .verecek son insan olduğu için dayanamadımmm
Sanane kızım sen son insansın deli gibi burdasın bir kere kızınla ilgilen istediğime ders veririm dedikoducu pislik sana ettiğim küfürlerden sonra hala yazıyorsun yüzsüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…