Birsey istemiyor diye yapmıyor bunu,sinir harbi yaşatmaya calisiyorBahaneler üretiyor işte bir daha ondan birşey istemeyin diye. benim KV demde doğuma gideceğim son gece eşim yanında kaliver anne kahvenin son gecesi yanlız kalmasın dedi iş için şehir dışına çıkmıştı sabah gelicekti çiçeklerini mana etti kuruyormus hava çok sıcakmis kalmadıhalada zaman zaman oğlu birşeyler ister yardımcı ol diye hep bir mazeret bulur beklenti içine girmeyin ..
Çalışıyorum?e çalışıyormuşsun.
çalışıyorsan çocuğuna kim bakıyor demek ki yok.
kendinle çelişme.
Bana denilenler yakıştı? İşine bak
Yazma yazma mapuz günün uzuyorsenin yaşlarında 5 avrupa ülkesi gezdim .gece hayatında konsluk yapmadım aplaaaaaaaaa.aman be yazayım gitsin nasılsa banlanacağım.
evli öğretmeni boşatamadın ya karısındannn ohhh olsunnn sana ha ha haO zaman muhattap olma? Ben buysam biliyorsan görmezden gel ? Ama yok boş insan olduğun için dayanamazsın ay cidden gülüyorum bu sitedeki sizin gibilere bi çete halinde insanlarla dalga geçiyorsunuz ama cidden çok ucuz davranışlar
Canı eleştirmek istediği yada eleştirmeye değer birşey olduğu için olabilir mi?tanı koymadım , kaldı ki bu yazdıklarını okuyarak psikiyatriste tanı koyamaz zaten, hanımefendi de okb var mı bilmem ama fazlasıyla abarttı aşikar , ayrıca siz niçin herkesi eleştiriyorsunuz kah mezajlara ifade koyarak kah mesajla
Ay ne kaşar kadınsın yeter ya ben unuttum sen unutmasın senin kızında orospu olur inşallah yeter kes amk artık sana ne amk git dava et etmezsen en adi insansın gerçi o görü pcden kim kaldırırsenin yaşlarında 5 avrupa ülkesi gezdim .gece hayatında konsluk yapmadım aplaaaaaaaaa.aman be yazayım gitsin nasılsa banlanacağım.
Senin kocanı alıcammm karısı onu aciz gibi affetti dkkdldldldevli öğretmeni boşatamadın ya karısındannn ohhh olsunnn sana ha ha ha
Iyi geceler forumdaki ilk konumdu,sanirim son olmaliKadının konusu mahvoldu ya, üzüldüm ciddeniyi geceler herkese, benim yorumlarım bu kadardı
senin duan da tutmaz bedduan da.boşa yırtınmaaa tirsiiiiiAy ne kaşar kadınsın yeter ya ben unuttum sen unutmasın senin kızında orospu olur inşallah yeter kes amk artık sana ne amk git dava et etmezsen en adi insansın gerçi o görü pcden kim kaldırır
Ya yürümdldldldldyakıştığının ispatı şu üslubun
Anan anansenin duan da tutmaz bedduan da.boşa yırtınmaaa tirsiiiii
Yorum çok yapılmış sayfa sayfa okuyamadım eşiniz ne diyor bu duruma başkası götürsün eşiniz çocukla kalsın bende eşimi göndermeyerek onu sinir ederdimS
Birsey istemiyor diye yapmıyor bunu,sinir harbi yaşatmaya calisiyor
kaale bile almıyorum .yaz yaz dur çok da tınnnnnAnan ananbiraz gururlu ol bence biri benim çocuğuma laf edecek onu yaşatmam ama sen…
Esim çocukla kalacak kv kendisi gidecek son durum buYorum çok yapılmış sayfa sayfa okuyamadım eşiniz ne diyor bu duruma başkası götürsün eşiniz çocukla kalsın bende eşimi göndermeyerek onu sinir ederdim
Kadının konusu mahvoldu ya, üzüldüm ciddeniyi geceler herkese, benim yorumlarım bu kadardı
Bana yazan sensin moruk hadi S***** G** (Defol)kaale bile almıyorum .yaz yaz dur çok da tınnnnn