yaa kızlar saat kaça kadar oturdunuz?bu kadar talihsizlik olmaz yaaa,buluşma haberlerini duyunca tamam dedim bu sefer engelim yok giderim artık,hi gelicem yazmadım bilerek çünkü her buluşma gününde bi engelim çıkıyor,bende düşündüm aniden gidersem bi engel çıkmaz herhalde,amaaaaaa
bu sabah ablam aradı ve çarşıdayız sana geliyoruz dedi
yani yeğenimi çok özlüyorum o yüzden çok sevindim e tabii ablamı gördüğümede çok sevindim ama sizleri yine göremedim,yine tanışamadık
hatta aradığında düşünmüştüm ablamla beraber çıkarız çarşıya kızların yanına da uğrarım demiştim ama ablam eltisi ve eltisinin kardeşiyle gelince yine hayellerim suya düştü,saat 5 te filan çıktım çarşıya
ama o saatte dağılmış olduğunuzu düşünerek girmedim cafeye,dışardan eşime gösterdim:bak bizim kızlar bugün buarada toplandı
hee brde eşim izin vermişti yani dün akşam sordum sen bilirsin dedi,zaten kısıtlamaz hiçbirşeyden ama,daha önce tanışmadığım insanlarla özel olrak buluşmama takılabilir diyordum,ama takılmadı canım kocacım,kaderin ağı takıldı yinee,off kafanızı şişirdim değilmi,ama yaa valla çok üzüldüm