• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

sabah bulantısı olabilir. bide kasık ağrısı regl için erken
vala bana 12.gün çıktı diye sen demiştin bende yapmıştım
yap
silik bile olsa çıkar. hadi inşallah hayırlısıyla
Evet ben de o yüzden 12 olsun dedim silik de olsa görünür. Regl olmazsam tabi. Zamanında yumurtlama olsaydı regl gecikmenin 4. Günü gösteriyor ama ben de senin gibi 22. Gün yumurtlama gördüm onun uzerine gun sayiyorum. Benim gebelikte de sabah bulantısı olmuştu evet ve gun icinde azalarak geçiyordu. Dün öyle olunca insan acaba mı diyor🤦‍♀️ bugün evde uyansam olur muydu bilmiyorum nobetten geldim uyuyacağım. Yarın sabah regl olmamışsam bakarım atarim testi, dua et hamilesin kabul olur derler🥰

Evet ben de o yüzden 12 olsun dedim silik de olsa görünür. Regl olmazsam tabi. Zamanında yumurtlama olsaydı regl gecikmenin 4. Günü gösteriyor ama ben de senin gibi 22. Gün yumurtlama gördüm onun uzerine gun sayiyorum. Benim gebelikte de sabah bulantısı olmuştu evet ve gun icinde azalarak geçiyordu. Dün öyle olunca insan acaba mı diyor🤦‍♀️ bugün evde uyansam olur muydu bilmiyorum nobetten geldim uyuyacağım. Yarın sabah regl olmamışsam bakarım atarim testi, dua et hamilesin kabul olur derler🥰
ederim tabi sağlıkla inşallah , inşallah öyledir
benimde bulantım erken başlamıştı. hadi inşallah :nazar: :anne:

Ya ben kendimi tutamadım 7 ve 9 günler yaptım negatifti haliyle. Bugün 11 oldu. Yarın 12 olsun yapayim diyorum. 3 ocakta siliklesme gördüm çünkü daha erken. Bi de dün sabah yoğun bulantı ile uyandım nöbete gittim. Aksam uzerine kadar bulanti devam etti. Ve kasigimin sol alt tarafı ağrıdı sürekli ve bacağıma vuruyordu. Bir iki kez ıslaklık hissettim koştum beyaz akintiydi onlar da. Sonra birden sancı bulantı hepsi kesildi. Akıntı da günlük olan düzeye düştü. Anlam veremedim. Şimdi de yine kasigin sol alt tarafında minik batmalar var. Göğüs hassasiyeti sıfır bu arada. Normalde regl olacaksam göğüs hassasiyeti olur, ağrı öyle gidip gelmez devam eder ve ağrım tüm kasıkta başlayıp regl sökülürken sol bacağıma vurur. Birtakım farklılıklar var ama bunları kürtaj sonrası düzensizliklerine yordum açıkçası gerçekten ümidim yok
Benim de 10.gün negatifti, 12. Gün pozitif belki olabilir umutsuz olmayalım

Kanamayı normal görüyorum ağrı geçmezse içiniz rahat etsin gidin isterseniz. Peki doktora gittiğinizde kaçıncı gündür ve ultrasonla baktı mı?
Zaten kanamaya bagli agrim var galiba, öyle dayanilmaz degil normal regl döneminde kasıklarda dolasan sızı gibi agri olur ya öyle bir ağrı. Kanamanin olmasi ve bir kesilip yeniden baslamasi beni yipratti sanirim...
Şöyle, reglim baslamadan onceki süren lekelenmeler doneminde gittim, bir lekelenme bir kesiliyor seklindeydi ve sanirim 18 20.günü falandı. Dr ilac verdi kullandim kesildi tamamen. Sonra da regl olarak basladi kanamam.
Evet usg ile bakti bir sorun yok kürtaj sonrasi temizlenmis dedi hatta kanama olmasina sasirdi kürtajdan sonra enfeksiyon olabiliyor bazen o olmus olabilir dedi ilaclari verdi. Betahcg de sifirlanmisti kan degerlerime de bakti

Benim de ilk regl olana kadar lekelenmem hiç bitmedi. 28 günün sonunda artık 29. Gün miktarı arttı regl oluyorum galiba dedim sancim falan da başladı. 3-4 gün kadar inanılmaz kanadım su gibi akıyordu. Tansiyonum düşüyordu halsizlik baş dönmesi. Tam Dr a gideyim sıkıntı var dedim azalmaya başladı gitmedim. Bitince de kan degerlerime baktırdım şükür ki sorun çıkmadı. Ben normalde aşırı sancılı regl geçiririm ve kanamam yoğundur ilk 3 gün ama bu felaketti Bi anda geliyordu kanama ve su gibi öyle pıhtı vs yok korkmuştum. Ama sancim eski regl e göre daha azdı ağrı kesici fazla kullanmadim
Yazdiklarin biraz olsun icimi rahatlatti. Bir benim başıma geldi galiba diye günlerdir kendimi yiyorum.. cok benziyormus senin yasadigina benimki de. Bende 2 ay olacak iste surekli bir lekelenme kanama seklinde gecirdim. Tam dedigin gibi simdi de kanamam epey yogun. Yani wcde beklemekten yoruluyorum.. bende pıhtı da geliyor senden farkli normal döngümde de boyle olurdu simdi ekstradan yogun oluyor iste.. birde tam soyledigin gibi ozellikle bugun bas dönmem cok var ve muhtemelen günlerdir de süren halsizligim bu kanamalardan sen söyleyince farkettim 🙁
Bu kadar kanamaya kan degerlerim ne oldu acaba diye gerçekten cok sorgular oldum. Bir kesilseydi hemen ilk isim gidip baktirmak degerlerime. İnşallah yeniden dr muayenesine gerek kalmadan kendiliginden biter bu kanama o muayene koltuguna cikmak bende travma olusturdu resmen kürtajdan sonra...

Olumsuz 😔

Eklentiler

• IMG_6160.png
    IMG_6160.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 9
Yükselmez bence hatta büyük ihtimalle kimyasala dönüştü düşüyor değer. Testte çıktığına göre dün daha yüksekti.

Çok az devam ediyor hala damla damla
Sağlık olsun canım ya. 😔 Büyük ihtimal kimyasal dediğin gibi. Doktora danışacak mısın?

Sağlık olsun canım ya. 😔 Büyük ihtimal kimyasal dediğin gibi. Doktora danışacak mısın?
Doktora gittim o da çok düşük gebelik diyemeyiz dedi. Ne olur ne olmaz haftaya bir daha bakalım dedi. Sanmıyorum. Neyse şükür buna da dün dış gebelik diye de korktum ağrı ve kanama olunca

Back