• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

İlk idrarla yapmayı yanlış diyorlar ama ben kalkınca yapıyordum. Çünkü sabah 6 gibi uyanıp tuvalete gidiyordum öğlen 10-11 gibi test yapıyordum. Sıvı alımı olduğu zaman rengi açılıyor
Evet buna bende katılıyorum ben gebeliğimi 2. İdrarla öğrendim mesela. Sabah İlk idrarda çok çok zor görülüyordu. Minimum 3,5-4 saat bekleyip ikinci idrarla denediğimde şak diye silik çizgi çıkmıştı onunla doktora gitmiştim.
Kuzu bence doktora git lekelenmelerin varsa muayene edip ona göre progesteron başlatsın.

Sizce yarın kan tahlili verip mi gitmeliyim? Yoksa direk doktora mı gideyim bilemedim. Düşük falan mı yapıyorum diye bile düşündüm
Kanamaniz çok varmibi randevu uz var sa doktora göründüm ve ya özele gitcekseniz bı doktora görünün derim

Kahverengi damla damla geliyor tuvalette falan, yarın en iyisi kan verip doktora gideyim
Yani benimde öyle oldu ilk başta sonra açıldı malesaf inşallah senin öyle olmaz benim 3 tane oldu ama boş gebelik falan en son kimyasal oldu inşallah senin sağlıklıdır belki yerleşme kanaması belli olmaz

Yani benimde öyle oldu ilk başta sonra açıldı malesaf inşallah senin öyle olmaz benim 3 tane oldu ama boş gebelik falan en son kimyasal oldu inşallah senin sağlıklıdır belki yerleşme kanaması belli olmaz
Senin nasıl kaçıncı günlerinde olmuştu

Sizce yarın kan tahlili verip mi gitmeliyim? Yoksa direk doktora mı gideyim bilemedim. Düşük falan mı yapıyorum diye bile düşündüm
Benimde haftada 1 gelen damla kahverengi akıntım vardı. Sonra kanamaya döndü. Şimdi düşünüyorum gitseydim belki fitil filan verirdi. O yüzden git bencede
Kimyasal yada boş gebelikse zaten düşecek, soru işareti kalmasın en azından

Kizlar selamlar, kürtajdan sonra bir durup bir baslayan kanamalarim oldu hep iki gün sonra 2 ay oluyor kürtaj olali ve ben 15 20 gun belki kanamasizdim onun disinda hep lekelenme kanama seklinde ilerledi.
Simdi de 4 gündür regl oluyorum galiba artik miktar olarak daha fazla oluyor çünkü kanamam ve regl oluyor gibi.(o kadar cok kanama yaşadım ki regl mi degil mi ayirt edemiyorum)

Bugun 4.günüm ve uyandigimda bile yoğun bir kanamam geldi ve simdi de kasık ve bel ağrım var. Ister istemez endişe ediyorum. Sizlerden kimsenin başına geldi mi böyle bir sey bana bir akil verin lütfen :KK43:

Kizlar selamlar, kürtajdan sonra bir durup bir baslayan kanamalarim oldu hep iki gün sonra 2 ay oluyor kürtaj olali ve ben 15 20 gun belki kanamasizdim onun disinda hep lekelenme kanama seklinde ilerledi.
Simdi de 4 gündür regl oluyorum galiba artik miktar olarak daha fazla oluyor çünkü kanamam ve regl oluyor gibi.(o kadar cok kanama yaşadım ki regl mi degil mi ayirt edemiyorum)

Bugun 4.günüm ve uyandigimda bile yoğun bir kanamam geldi ve simdi de kasık ve bel ağrım var. Ister istemez endişe ediyorum. Sizlerden kimsenin başına geldi mi böyle bir sey bana bir akil verin lütfen :KK43:
13 kasımda kürtaj oldum, 13 aralıkta adet oldum 20 sinde bitti. 30 aralığa kadar da lekelenme devam etti. Ama ağrılarım yoktu. Siz yine de bir kontrol ettirin

13 kasımda kürtaj oldum, 13 aralıkta adet oldum 20 sinde bitti. 30 aralığa kadar da lekelenme devam etti. Ama ağrılarım yoktu. Siz yine de bir kontrol ettirin
Bende 16 kasımda kürtaj oldum. Aslinda benzer ilerlemis gibi sürecim sizle. Benim sizden fazla lekelenmenin ardindan simdi yeniden kanamaya basladim.
Regl oluyorum ve regl agrisi gibi bu agrilar aşırı degil regl donemi agrisi seklinde. Bugun 4.gunum ve eskiden 4.gunumde epey azalmis olurdu. Ama bir yandan da dogru duzgun oldugum ilk regl böyle olmasi da normaldir diyorum kafam karisti.
Dr.a göründüm en sonki kanamam uzayip kesilmeyince bir sorun görmedi antibiyotik vs verdi.. su an normal regl olmasam yine icicem antibiyotigi ama içip regli kesmek de istemiyorum vucut kendi dengesini bulsun diye.

Bende 16 kasımda kürtaj oldum. Aslinda benzer ilerlemis gibi sürecim sizle. Benim sizden fazla lekelenmenin ardindan simdi yeniden kanamaya basladim.
Regl oluyorum ve regl agrisi gibi bu agrilar aşırı degil regl donemi agrisi seklinde. Bugun 4.gunum ve eskiden 4.gunumde epey azalmis olurdu. Ama bir yandan da dogru duzgun oldugum ilk regl böyle olmasi da normaldir diyorum kafam karisti.
Dr.a göründüm en sonki kanamam uzayip kesilmeyince bir sorun görmedi antibiyotik vs verdi.. su an normal regl olmasam yine icicem antibiyotigi ama içip regli kesmek de istemiyorum vucut kendi dengesini bulsun diye.
Kanamayı normal görüyorum ağrı geçmezse içiniz rahat etsin gidin isterseniz. Peki doktora gittiğinizde kaçıncı gündür ve ultrasonla baktı mı?

Kızlaar doktordan geldim akşam,
Uygulama yumurtlamama bugün 3 gün var gösteriyorken doktor kontrolünde çatladığını gördük. doktor yeni çatlamış gözükmüyor ama bak aşağılarda minik bir şey var yumurtan belli ki yola koyulmuş gidiyor yumurtalık içinde değil artık ilerliyor dedi. değerlendirmiş miydiniz diye sordu, dün spontane değerlendirmiştik iyi ki değerlendirmişiz valla süper dedi. günaşırı ilerleyin hergün değerlendirmeyin dedi üzerine basa basa.
Ve bu arada işin en ilginç yanı yumurtam çatlamış belli ki daha son 1-2 saat içinde yumurta akı kıvamında akıntı geliyo. Böylece yumurtanın çatladıkran sonra bu akıntının gelmiş olduğunu anladım ben. uygulamalara da çok güvenmemek lazımmış demekki ovu testi yapın kızlar ya da sık sık doktor kontrolü.
Yakalamış olmana çok sevindim sağlıkla tutunur inşallah 🥰

Benim de ilk regl olana kadar lekelenmem hiç bitmedi. 28 günün sonunda artık 29. Gün miktarı arttı regl oluyorum galiba dedim sancim falan da başladı. 3-4 gün kadar inanılmaz kanadım su gibi akıyordu. Tansiyonum düşüyordu halsizlik baş dönmesi. Tam Dr a gideyim sıkıntı var dedim azalmaya başladı gitmedim. Bitince de kan degerlerime baktırdım şükür ki sorun çıkmadı. Ben normalde aşırı sancılı regl geçiririm ve kanamam yoğundur ilk 3 gün ama bu felaketti Bi anda geliyordu kanama ve su gibi öyle pıhtı vs yok korkmuştum. Ama sancim eski regl e göre daha azdı ağrı kesici fazla kullanmadim

hiç yapmadın dimi
at at
hiç belli olmaz
kendimizi ümitlendirmeyelim çıkarsa seviniriz :)
Ya ben kendimi tutamadım 7 ve 9 günler yaptım negatifti haliyle. Bugün 11 oldu. Yarın 12 olsun yapayim diyorum. 3 ocakta siliklesme gördüm çünkü daha erken. Bi de dün sabah yoğun bulantı ile uyandım nöbete gittim. Aksam uzerine kadar bulanti devam etti. Ve kasigimin sol alt tarafı ağrıdı sürekli ve bacağıma vuruyordu. Bir iki kez ıslaklık hissettim koştum beyaz akintiydi onlar da. Sonra birden sancı bulantı hepsi kesildi. Akıntı da günlük olan düzeye düştü. Anlam veremedim. Şimdi de yine kasigin sol alt tarafında minik batmalar var. Göğüs hassasiyeti sıfır bu arada. Normalde regl olacaksam göğüs hassasiyeti olur, ağrı öyle gidip gelmez devam eder ve ağrım tüm kasıkta başlayıp regl sökülürken sol bacağıma vurur. Birtakım farklılıklar var ama bunları kürtaj sonrası düzensizliklerine yordum açıkçası gerçekten ümidim yok

Ya ben kendimi tutamadım 7 ve 9 günler yaptım negatifti haliyle. Bugün 11 oldu. Yarın 12 olsun yapayim diyorum. 3 ocakta siliklesme gördüm çünkü daha erken. Bi de dün sabah yoğun bulantı ile uyandım nöbete gittim. Aksam uzerine kadar bulanti devam etti. Ve kasigimin sol alt tarafı ağrıdı sürekli ve bacağıma vuruyordu. Bir iki kez ıslaklık hissettim koştum beyaz akintiydi onlar da. Sonra birden sancı bulantı hepsi kesildi. Akıntı da günlük olan düzeye düştü. Anlam veremedim. Şimdi de yine kasigin sol alt tarafında minik batmalar var. Göğüs hassasiyeti sıfır bu arada. Normalde regl olacaksam göğüs hassasiyeti olur, ağrı öyle gidip gelmez devam eder ve ağrım tüm kasıkta başlayıp regl sökülürken sol bacağıma vurur. Birtakım farklılıklar var ama bunları kürtaj sonrası düzensizliklerine yordum açıkçası gerçekten ümidim yok
sabah bulantısı olabilir. bide kasık ağrısı regl için erken
vala bana 12.gün çıktı diye sen demiştin bende yapmıştım
yap
silik bile olsa çıkar. hadi inşallah hayırlısıyla

Back