- 18 Mart 2021
- 11.852
- 63.874
- 548
Uykudan uyanınca bı bakıyorum regl olmuşumReglimin eli kulağında, iftardan 1 saat önce gelirr diye çok korkuyorum bekliyorum yok, inatçı
Hep öyle denk geldi ama iftara yakın olsa beklerdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykudan uyanınca bı bakıyorum regl olmuşumReglimin eli kulağında, iftardan 1 saat önce gelirr diye çok korkuyorum bekliyorum yok, inatçı
İnşallah hayırlısıyla tutar canımGelecek maalesef bu ay da hayaller suda. Ramazan sonrası aşılama inşallah
Sağlıklı olsun daİnşallah hayırlısıyla tutar canım
Kısmet tam zamanında olsun inşallah
Ayy hadi inşallah belli de olmaz aşılamaya gerek kalmadan süprayz diye gelir minnakGelecek maalesef bu ay da hayaller suda. Ramazan sonrası aşılama inşallah
Öyle olursa çok mutlu olurum tabikiAyy hadi inşallah belli de olmaz aşılamaya gerek kalmadan süprayz diye gelir minnak
NerdaağBir konu var patlar gider oradayım
Oyun oynuyorum kızlar ahahahKonu sahibi nerelerde acaba
Bende kpss çalışıyorum bi buraya giriyorum 10 dk da bi wc ye gidiyorum yorgun düştüm resmen ne oynuyorsun eşimde oynuyor bugün sıkıntıdanOyun oynuyorum kızlar ahahah
Ne oynuyorsun hemen indiremOyun oynuyorum kızlar ahahah
Ajjajajaj sabah dokuzda ayaktayim surunuyorumUyku var gibi ama bi uyursam 3 gün uyanmiyacakmisim.gibi bir halim var
Bide diş konusuna girdim
Bu enerji nerden geliyor size yaGeldim magni uyuma
Aksama kadar yattım ondandırBu enerji nerden geliyor size ya
Hangi kocam bakim durKızlar su kocam konusu ya fake ya çok fena şeyler var altında bak ben aklım size
Ah zalimAksama kadar yattım ondandır
Gördüm ya bu kadar şey yaşayıp pasif kalmış bir insana burada ne desen boş. O yüzden yorum yazmayı düşünmedim bile, parmaklarıma yazıkKızlar su kocam konusu ya fake ya çok fena şeyler var altında bak ben aklım size
Ne s.l.klar var ya sinir oldumGördüm ya bu kadar şey yaşayıp pasif kalmış bir insana burada ne desen boş. O yüzden yorum yazmayı düşünmedim bile, parmaklarıma yazık
LolNe oynuyorsun hemen indirem
Call Of duty haric