• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Abdest bozulmasın diye çok sıkışmak iyi değil derler kuzum aklında bulunsun, çok sıkışınca bozuluyor falan demişti tanıdığım birkaç kişi, araştırmadım ama 😊
Bitirdim canım bugünlük çok şükür 🙏
Yine kanama olursa diye sıkıştırdım yoksa bekletmek iyi değilmiş

Regl değil canım daha var.
Zaten az ama ağrılı.
Kist çıkmıştı galiba ondan kaynaklı randevu aldım bakalım ne diyecekler.
İhmal etme kuzum kist kanama yapmaz genelde myom ya da enfeksiyon olabilir. Başka bir şey olmasın gııız test yaptın mı 😂

İhmal etme kuzum kist kanama yapmaz genelde myom ya da enfeksiyon olabilir. Başka bir şey olmasın gııız test yaptın mı 😂
Yok yapmadim da bebek olması çok zor ya tabii Allah bilir 🙏
Bende anlamadım son 2 aydır ne olduğunu 🥴

Fransadasınız herlade dimi? Fransızca muhabbetinden onu anladım. Sen gelin mi oldun gittin oraya yoksa orda mı doğdun?
Yok canim ben buraya kuccukken gelmistim burda tanistik esimle 🥲Ay turkiyeden gelin gelsem yerdi bunlar beni 🤣
Minnoş Magnifiaque Magnifiaque bişey sorucam kızlar.
Benim okumalarım varda abdestli okunacak.
Gusül aldım,namaz abdesti de aldım biraz okudum
Ama namaz abdesti olmasa olur mu artık dayanamicam kaç saattir bozmamak için zor duruyorum 😔
Ah cemosum ezbere okuyorsun abdest gerekmez sanki kurana dokunmadikca

Ayy kızlar bendeki kafaya bakar mısınız. Börek yapayım dedim ıspanaklı. İftardan sonra çayın yanına diye. Sen tut tuzu nasıl olmuş diye harcın tadına bak 😂 ve bu baya sonra aklıma geldi. Nerden baksan yarım saat sonra falan dank etti kafama 😂

Back