- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.591
- 248
Anaam nasıl kaynanalar var sizde gııŞimdi benim de kayın varda işte tavsiye etmiyorum bende kv den dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaam nasıl kaynanalar var sizde gııŞimdi benim de kayın varda işte tavsiye etmiyorum bende kv den dolayı
Valla akıllara zarar benimki anlatsam ağzın açık kalırAnaam nasıl kaynanalar var sizde gıı
Abdest bozulmasın diye çok sıkışmak iyi değil derler kuzum aklında bulunsun, çok sıkışınca bozuluyor falan demişti tanıdığım birkaç kişi, araştırmadım amaSesli okuyordum canım neyse daha dauanicak gibiyim bitireyim
Bitirdim canım bugünlük çok şükürAbdest bozulmasın diye çok sıkışmak iyi değil derler kuzum aklında bulunsun, çok sıkışınca bozuluyor falan demişti tanıdığım birkaç kişi, araştırmadım ama
Kuzu regl kanaması mı başka bir şey mi sendekiBitirdim canım bugünlük çok şükür
Yine kanama olursa diye sıkıştırdım yoksa bekletmek iyi değilmiş
Regl değil canım daha var.Kuzu regl kanaması mı başka bir şey mi sendeki
İhmal etme kuzum kist kanama yapmaz genelde myom ya da enfeksiyon olabilir. Başka bir şey olmasın gııız test yaptın mıRegl değil canım daha var.
Zaten az ama ağrılı.
Kist çıkmıştı galiba ondan kaynaklı randevu aldım bakalım ne diyecekler.
Yok yapmadim da bebek olması çok zor ya tabii Allah bilirİhmal etme kuzum kist kanama yapmaz genelde myom ya da enfeksiyon olabilir. Başka bir şey olmasın gııız test yaptın mı
Belli olmaz o işlerYok yapmadim da bebek olması çok zor ya tabii Allah bilir
Bende anlamadım son 2 aydır ne olduğunu
Hiç aklımızda hamilelik bebek kalmadı bu zamanda olursa şok oluruzBelli olmaz o işler
Amiiin inşallah canım benimHiç aklımızda hamilelik bebek kalmadı bu zamanda olursa şok oluruz
Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasipe taşın hep dualarimdasiniz
Bende iyi yedim midem kötü olduğu haldeAyy çok şiştimmm
Çok yedim yaaa
Bende çok çay içtim. Dondurma gömücem şimdi canım tatlı istiyoÇok şu içtim patlayacam
bennnnnnİyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
hahahhahÇok şu içtim patlayacam
Yok canim ben buraya kuccukken gelmistim burda tanistik esimle Ay turkiyeden gelin gelsem yerdi bunlar beniFransadasınız herlade dimi? Fransızca muhabbetinden onu anladım. Sen gelin mi oldun gittin oraya yoksa orda mı doğdun?
Ah cemosum ezbere okuyorsun abdest gerekmez sanki kurana dokunmadikcaMinnoş Magnifiaque bişey sorucam kızlar.
Benim okumalarım varda abdestli okunacak.
Gusül aldım,namaz abdesti de aldım biraz okudum
Ama namaz abdesti olmasa olur mu artık dayanamicam kaç saattir bozmamak için zor duruyorum