• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Hı o bana çok inandırıcı gelmedi 🤷
Ay sinirden kendimi parçalayacam şimdi. Ya bu nasıl bir eziklik böyle? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adamlar? Hayır ezik ezik yaşamaya alışmışsın zaten,boşanmayacağında belli bari konu açıp bizim simirlerimizi zıplatma dimi?

Ay sinirden kendimi parçalayacam şimdi. Ya bu nasıl bir eziklik böyle? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adamlar? Hayır ezik ezik yaşamaya alışmışsın zaten,boşanmayacağında belli bari konu açıp bizim simirlerimizi zıplatma dimi?
Cevap veriyo mu takip edemedim 😒

Te allahım bana sabır ver ya. Kocası daha neyin ne olduğunu,nerede olduğunu bilmiyor dalga geçiyoruz diye bize kızıyor. Ay bununla dalga geçmeyelim de ne yapalım? Bu kadar da cahil olunmaz ki :D Ne diyosun konu gerçek mi sence? Selizay Selizay

Biz kaos seviyoruz ya sonra çok sıkılıyoruz biliyo musun? :KK70:
Yaa yok kuzum ya öyle olsa kendini parçalarcasına yazar mısın? Bir kadın olarak kendilerini bu durumlara düşürdükleri için hemcinslerimize haklı olarak kızıyoruz.. Hele bu son konu gerçek olamaz herhalde diye şaka ile karışık avutuyoruz kendimizi

Back