- 2 Ağustos 2013
- 35.578
- 109.253
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BurdayımSahuru bekleyenler bekleyememişler
Gitmisler
Hayirli sahurlar uykuda nasil tatliNiyetlenmeme son 2 gun insallah.
Ama acliktan uyandim resmen. Gelmisken selam vereyim dedim. Tek gozum kapali ki uykum kacmasin.
Hayirli sahurlar hanimlar.
Ajjajjaja benim hormonlar tavanKız ne üzülüyosun ya kendine acımayana biz ne acıyacaz?
Hayirli sahurlar tatli ruyalar KuzumBugün erken yedik kızlar yarın ders varr uyarayım ben seviyorum sizleri
Hayirli sahurlar uykuda nasil tatli
Kızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Süpermiş, ben de oğlumun saçına yaptım geçen ama fotoğraf çekemeden dağıldı.Kızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Uzun mu saçları?Süpermiş, ben de oğlumun saçına yaptım geçen ama fotoğraf çekemeden dağıldı.
Aynısı kuaförde 200 lira
Beleşe bu kadar olur miss gibiAynısı kuaförde 200 lira
ŞahaneKızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Kız bit kadar şeye yapmak daha zor bence gayet başarılıAslında çok teknik çalışılmış saçlar ama fotoğraftan belli olmuyor gelin saçı yapılır
Kız sorma vallaha normal saçtan daha zor. Zaten saçta değil ki naylon bi şey tiftik tiftik bir ordan çıkıyor bir burdan. Sadece bebe lastiği kullanabildimKız bit kadar şeye yapmak daha zor bence gayet başarılı
Bu gece sahura kalkmıycam yarın diş randevum var. Çok korkuyorumSahurda neler pisirdiniz fikir olsun