• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ayy kızlar bendeki kafaya bakar mısınız. Börek yapayım dedim ıspanaklı. İftardan sonra çayın yanına diye. Sen tut tuzu nasıl olmuş diye harcın tadına bak 😂 ve bu baya sonra aklıma geldi. Nerden baksan yarım saat sonra falan dank etti kafama 😂
Bende bi keresinde gelip gidip ağzıma attım neydi hatırlamıyorum çok sonra aklıma gelmişti 😂😂😂😂

Ayy kızlar bendeki kafaya bakar mısınız. Börek yapayım dedim ıspanaklı. İftardan sonra çayın yanına diye. Sen tut tuzu nasıl olmuş diye harcın tadına bak 😂 ve bu baya sonra aklıma geldi. Nerden baksan yarım saat sonra falan dank etti kafama 😂
O oluyor ya bazen, Yukarıdan gelen hediye, 😂

Bende bi keresinde gelip gidip ağzıma attım neydi hatırlamıyorum çok sonra aklıma gelmişti 😂😂😂😂

O oluyor ya bazen, Yukarıdan gelen hediye, 😂
Peynirle karışık yapmıştım. Ya diyorum benim ağzıma bu peynir parçaları nerden geliyo,elimden falan mı bulaştı noldu acaba diye sorguluyorum bide 😂 kafa sonradan bastı 😂 kötü oldum ne yalan söyliyim

Back