Some tekirdağ problemsAyy çok sinir bozucu ya 9'dan beri gelmez mi bi elektrik. Evde soğuyo bide.
Sizinde mi elektrikler gidik?Some tekirdağ problems
Yok tekirdağda otururken her hafta 2 kere giderdi kesin amaSizinde mi elektrikler gidik?
Allahtan bugün hava iyiydi ev sıcak yoksa donardım şimdiye ben. Mahalleden başka arayan yok mu bilmiyorum ısrarla arasalar gelirlerdiAyy çok sinir bozucu ya 9'dan beri gelmez mi bi elektrik. Evde soğuyo bide.
Trafo paylaşmıştır yoksa gelirdi şimdiye kadarAllahtan bugün hava iyiydi ev sıcak yoksa donardım şimdiye ben. Mahalleden başka arayan yok mu bilmiyorum ısrarla arasalar gelirlerdi
Tamam kızmam işte şöyle ufak ekşın mekşin
Yuh türk parasina cevirnce çok fazla tutuyor beAyy Allah kahretmesin yaoyle sogukki gene sokmuslar elektrik parasini ajjajajaj
300 euro geldi
Belkide. İşin garibi bizim eve 2 mahalleden geliyor elektrik. Gidince hepsi gitmiyor başta prizlerin bi kısmı vardı lambalar yoktuTrafo paylaşmıştır yoksa gelirdi şimdiye kadar
Ay son 3-4 gündür havalar çok iyi değil mi yaaAllahtan bugün hava iyiydi ev sıcak yoksa donardım şimdiye ben. Mahalleden başka arayan yok mu bilmiyorum ısrarla arasalar gelirlerdi
Bizede geçen ay 600 gelmişti bu ay 300 mu neAyy Allah kahretmesin yaoyle sogukki gene sokmuslar elektrik parasini ajjajajaj
300 euro geldi
Hahahaha o nasıl iş lan efso, sizin binanın Şarteli atmış olmasınBelkide. İşin garibi bizim eve 2 mahalleden geliyor elektrik. Gidince hepsi gitmiyor başta prizlerin bi kısmı vardı lambalar yoktusonra prizlerde gitti
Doğal gaz mı elektrik mi ne bu?Ayy Allah kahretmesin yaoyle sogukki gene sokmuslar elektrik parasini ajjajajaj
300 euro geldi
Evet yaz gibiydi hele bugün 26 dereceydi ama fırtına vardı faydalanamadımAy son 3-4 gündür havalar çok iyi değil mi yaa
Dün akşam bile bir ılık ılık esiyodu böyle. Özlemişim valla.
Yarabbim nolur bir eksinli konu nasip etTamam kızmam işte şöyle ufak ekşın mekşin
Kalbim dayanmiyor cevirinceYuh türk parasina cevirnce çok fazla tutuyor be
Nasil yaptin onu sweet yaBizede geçen ay 600 gelmişti bu ay 300 mu ne1 ayda ne yapmamış olabilirim de yarı yarıya düşer anlamadım
Doğal gaz mı elektrik mi ne bu?
ahaha elektrik diye yazmış zaten kadın.Ayy Allah kahretmesin yaoyle sogukki gene sokmuslar elektrik parasini ajjajajaj
300 euro geldi
ElektrikDoğal gaz mı elektrik mi ne bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?