- 17 Şubat 2020
- 10.687
- 28.113
- 548
Yoo ben tesetturluyum sweetim ama sacimi duzlestiriyorum kocam seviyor diye yoksa kabariyor koca meraklisi bir insan boyle oluyorMagni sen açık mısın ben seni tesettürlü sanıyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo ben tesetturluyum sweetim ama sacimi duzlestiriyorum kocam seviyor diye yoksa kabariyor koca meraklisi bir insan boyle oluyorMagni sen açık mısın ben seni tesettürlü sanıyordum
Hadi bir olayli konu sen geldin kesin vardirHellöö
Benim üstteki kim anladın mı bende burdan çıkınca ara katta bulcam inşallahAyy sorma bu dert bende de var alt garaj buz gibi yakmasak
Ustte hic yakmiyor sanki bizden isiniyor
Birdaha aklim olsun orta kattan tutcam ya
Ah neden aceba ayetel kursi okumadan uyuma o cok korkuncÇalışınca uyu uyan hazırla topla geri yat çok zor oluyor ya Ama yinede seviyorum sahur yapmayı. Tek problemim karabasan geliyor yiyip yattıktan sonra
Amaaa kaynana kaynar kazanda kaynaBenim üstteki kim anladın mı bende burdan çıkınca ara katta bulcam inşallah
Maskemi yapayım o sırada okurum mesajları.Sen gidince olay oluyo bak
Jajajajja kavga olsa ilk sen gelirdin ama aklimizaYok ya kavga olmasa cagircaniz yok kendim gelim dedim
Bu hayatı asıl sen seviyorsunYoo ben tesetturluyum sweetim ama sacimi duzlestiriyorum kocam seviyor diye yoksa kabariyor koca meraklisi bir insan boyle oluyor
Kil fakirlikmi ya ne guzel dogal maske millet dogallik icin para dokuyor bosver keske maske yapsam da camurda sursem olur bu araMaskemi yapayım o sırada okurum mesajları.
Yav fakirlikten kil maskesi yapıp yapıp duruyorum bu hayatı bu kadar yaşama diyolar bide
Benim eşim geceleri evde olmuyor geçen sene çok çektim bu yüzden korkudan aklım çıkıyordu bu sene hafif yemeye çalışacağım o yüzdenAh neden aceba ayetel kursi okumadan uyuma o cok korkunc
Allah Allah yatakta yemek yiyince gelir falan derler ama? Yemek yiyip yatıncada mı oluyomuş?Çalışınca uyu uyan hazırla topla geri yat çok zor oluyor ya Ama yinede seviyorum sahur yapmayı. Tek problemim karabasan geliyor yiyip yattıktan sonra
O kapatmıştır kombiyi cimri benden ısınırAmaaa kaynana kaynar kazanda kayna
Bimden 3 liraya aldım shshshsjsjsjKil fakirlikmi ya ne guzel dogal maske millet dogallik icin para dokuyor bosver keske maske yapsam da camurda sursem olur bu ara
Ah sweet benim koca cok bakimliBu hayatı asıl sen seviyorsun
Ahahaha kaostan beslenitoruz biz resmen magni elini açıp kaos duasını yaptı bekliyoruzYok ya kavga olmasa cagircaniz yok kendim gelim dedim
Bu nasil sans kolen olam insan onu alta oturturO kapatmıştır kombiyi cimri benden ısınır
Valla gidiyom kocana söylicemBenim üstteki kim anladın mı bende burdan çıkınca ara katta bulcam inşallah
Bilmiyorum ki ya deli oluyorum deli dana gibi evde koşuyorum biri mi var diyeAllah Allah yatakta yemek yiyince gelir falan derler ama? Yemek yiyip yatıncada mı oluyomuş?