- 2 Ağustos 2013
- 35.581
- 109.253
- 798
Valla binanın hattı öyle prizlerin bi kısmı alt mahalleden lambalar üst mahalleden geliyor mahalle komple gidik sokak lambaları falan baktımHahahaha o nasıl iş lan efso, sizin binanın Şarteli atmış olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla binanın hattı öyle prizlerin bi kısmı alt mahalleden lambalar üst mahalleden geliyor mahalle komple gidik sokak lambaları falan baktımHahahaha o nasıl iş lan efso, sizin binanın Şarteli atmış olmasın
Ben bişey yapmadım magni onlar ne yaptı asılYarabbim nolur bir eksinli konu nasip et bu geceyide banlanmadan siyiralim amin
Kalbim dayanmiyor cevirince
Hayir evde yemedik bulantilarim felan var diye annemlerdeydik hajjajajaj anlamadigim bu
Nasil yaptin onu sweet ya
Aha geldi bizim kahinYarabbim nolur bir eksinli konu nasip et bu geceyide banlanmadan siyiralim amin
Kalbim dayanmiyor cevirince
Hayir evde yemedik bulantilarim felan var diye annemlerdeydik hajjajajaj anlamadigim bu
Nasil yaptin onu sweet ya
Oraya yazmışsın sonradan fark ettim sjsjsjdj bazen beynim yok sayıyo resmen görmezden geliyor yazılanları biliyo musun? vala bizim buralarda farklı değil emin ol. Fazlası var eksiği yok. Elektrik geçen ay 300 geldi,doğal gaz bu ay 750 geldiElektrik
Tamir ediyorlar demek ki gelir yakında sigortayı indir mahalleye gelince kaldırırsınAllah 1 sanise geldi gitti elektronik aletler bozulmasa bari
Öyle yapayımTamir ediyorlar demek ki gelir yakında sigortayı indir mahalleye gelince kaldırırsın
Dogru soyle ajjajajaj gecen gun sey okudum turkiye cok soguktu yaBen bişey yapmadım magni onlar ne yaptı asıl
Banada aciyin aksiyon olmayinca uykum geliyorAha geldi bizim kahin
Aman normal kafamiz kalmadi vallaOraya yazmışsın sonradan fark ettim sjsjsjdj bazen beynim yok sayıyo resmen görmezden geliyor yazılanları biliyo musun? vala bizim buralarda farklı değil emin ol. Fazlası var eksiği yok. Elektrik geçen ay 300 geldi,doğal gaz bu ay 750 geldi
Bu kadar hayattan zevk aliyormusunuz ciddenBen gideyimde kil maskemi yapayım dün unuttum yapamadım. Orucu belki riske atarım diye yapmak istemedim sonradan da ahahah
Bi su derdimiz yok sadece. Bahçede kuyu suyu var. Ev sahibi eve ordan su çekmiş. Onu kullanıyo tüm apartman.Dogru soyle ajjajajaj gecen gun sey okudum turkiye cok soguktu ya
Biri sey yazmis kombiyi aciyorum bize cok geliyor ust komsum bize geldi bebege manto giydirmis bende sordum asansorle bir kat indin ev sicak zaten niye manto
Kadin demis evde kombi acmiyoruz boyle oturuyoruz seninki yetiyor
Banada aciyin aksiyon olmayinca uykum geliyor
Aman normal kafamiz kalmadi valla
Off hepsi ayri dert bacim ya su da var
Ahaahah bende benim üstteki laneti ısıtıyorum benim altım boş donuyorumDogru soyle ajjajajaj gecen gun sey okudum turkiye cok soguktu ya
Biri sey yazmis kombiyi aciyorum bize cok geliyor ust komsum bize geldi bebege manto giydirmis bende sordum asansorle bir kat indin ev sicak zaten niye manto
Kadin demis evde kombi acmiyoruz boyle oturuyoruz seninki yetiyor
Banada aciyin aksiyon olmayinca uykum geliyor
Aman normal kafamiz kalmadi valla
Off hepsi ayri dert bacim ya su da var
Almıyorum da böyle küçük şeyler sayesinde alırım belki diye zorluyorum kendimiBu kadar hayattan zevk aliyormusunuz cidden
Sac duzlestircem hala yapamadim
Ay cok akillica valla suda cok pahali yoksa gerci ucuz bisey kalmadi amaBi su derdimiz yok sadece. Bahçede kuyu suyu var. Ev sahibi eve ordan su çekmiş. Onu kullanıyo tüm apartman.
Sen gidince olay oluyo bakBen gideyimde kil maskemi yapayım dün unuttum yapamadım. Orucu belki riske atarım diye yapmak istemedim sonradan da ahahah
Seviyorsun bu hayatıBen gideyimde kil maskemi yapayım dün unuttum yapamadım. Orucu belki riske atarım diye yapmak istemedim sonradan da ahahah
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedimSeviyorsun bu hayatı
Magni sen açık mısın ben seni tesettürlü sanıyordumBu kadar hayattan zevk aliyormusunuz cidden
Sac duzlestircem hala yapamadim
Ayy sorma bu dert bende de var alt garaj buz gibi yakmasakAhaahah bende benim üstteki laneti ısıtıyorum benim altım boş donuyorum