• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Yarabbim nolur bir eksinli konu nasip et 🥲bu geceyide banlanmadan siyiralim amin

Kalbim dayanmiyor cevirince
Hayir evde yemedik bulantilarim felan var diye annemlerdeydik hajjajajaj anlamadigim bu

Nasil yaptin onu sweet ya 😅
Ben bişey yapmadım magni onlar ne yaptı asıl 😂😂😂

Ben bişey yapmadım magni onlar ne yaptı asıl 😂😂😂
Dogru soyle 🥲ajjajajaj gecen gun sey okudum turkiye cok soguktu ya
Biri sey yazmis kombiyi aciyorum bize cok geliyor ust komsum bize geldi bebege manto giydirmis bende sordum asansorle bir kat indin ev sicak zaten niye manto
Kadin demis 😂evde kombi acmiyoruz boyle oturuyoruz seninki yetiyor 😬
Aha geldi bizim kahin
Banada aciyin aksiyon olmayinca uykum geliyor 🥲
Oraya yazmışsın sonradan fark ettim sjsjsjdj bazen beynim yok sayıyo resmen görmezden geliyor yazılanları biliyo musun? 😂 vala bizim buralarda farklı değil emin ol. Fazlası var eksiği yok. Elektrik geçen ay 300 geldi,doğal gaz bu ay 750 geldi 🤪
Aman normal kafamiz kalmadi valla 🥲
Off hepsi ayri dert bacim ya su da var 😂

Biri sey yazmis kombiyi aciyorum bize cok geliyor ust komsum bize geldi bebege manto giydirmis bende sordum asansorle bir kat indin ev sicak zaten niye manto

Bi su derdimiz yok sadece. Bahçede kuyu suyu var. Ev sahibi eve ordan su çekmiş. Onu kullanıyo tüm apartman.

Ahaahah bende benim üstteki laneti ısıtıyorum benim altım boş donuyorum :KK14:

Back