Şşşt ştt sakin ol sinirlerine hakim olVala ben bir yerlerde yardırıyorum yine ama
Mum ışığında artıkAy sahuru nasıl yapacaksınız gelmezse?
İnşallah gelir o zamana kadar.
Sorma ya fırtınada gitmedi durduk yere gitti kestiler bence tasarruf edelim diyeBiraz daha bekle bakalım canım inşallah gelir ya çok sinir oluyorum böyle uzun kesintilere
Cidden sakin olunacak bi konu değil. İnsanlarda utanma kalmamışŞşşt ştt sakin ol sinirlerine hakim ol
Romantizm harikaMum ışığında artık
Dur daha koca ay var önümüzde yaa yetişirsin elbetGeçer dedim geçmedi salı gününe randevu aldım bakalım.
Sonra da regl olucam gerçi yine kalacak 1 gün bari tadına varsam tutabilsem
Evet bazen 1 saat tasarruf olsun diye bile kesiyorlar ama çok uzun olması çok yanlış.Sorma ya fırtınada gitmedi durduk yere gitti kestiler bence tasarruf edelim diye
Magninin öyle bir isteği yok bugün sanırımNoldu ekşın yok mu bu akşam
Magninin öyle bir isteği yok bugün sanırım
Tasarruf yapsınlar iyi güzelde keşke o tasarrufu faturaya yansıtsalar. Sonuçta bir ton para ödüyo insanlar hizmet almak için. Böyle bi şey yapıyolarsa ufakta olsa bi indirim yapmaları lazım. Ama nerdee.Evet bazen 1 saat tasarruf olsun diye bile kesiyorlar ama çok uzun olması çok yanlış.
Bebeği olanalr var doğalgaz çalışmıyor,makinaya bağlı hastalar var.
En kısa zamanda gelmesi lazım
Öyle tabi bide mübarek gün sahurda napcaz karanlık karanlıkEvet bazen 1 saat tasarruf olsun diye bile kesiyorlar ama çok uzun olması çok yanlış.
Bebeği olanalr var doğalgaz çalışmıyor,makinaya bağlı hastalar var.
En kısa zamanda gelmesi lazım
Magninin öyle bir isteği yok bugün sanırım
Size ekşın lazımsa ben size ekşın bulurumAman neyse sinirimiz zıplamasın
HahahahahahaahOruç romantizm mi demek hı
Mum ışığında,kocişimle sahur yapmadım demezsin işteÖyle tabi bide mübarek gün sahurda napcaz karanlık karanlık
Aman aman boşver, grilenmeyelimSize ekşın lazımsa ben size ekşın bulurum
Hissediyorum ben bu akşam uzak diyarlara gidebilirimAman aman boşver, grilenmeyelim
Bugün olmasın şarjlarım yetmez yarım kalırSize ekşın lazımsa ben size ekşın bulurum
VallaaMum ışığında,kocişimle sahur yapmadım demezsin işte
Ayy çok sinir bozucu ya 9'dan beri gelmez mi bi elektrik. Evde soğuyo bide.Bugün olmasın şarjlarım yetmez yarım kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?