- 2 Ağustos 2013
- 35.581
- 109.253
- 798
Severim tatlıyı ben biraz fazla kaçırdım başım ağrıdıCanım çok tatlı çekti ama ya olsada yesek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severim tatlıyı ben biraz fazla kaçırdım başım ağrıdıCanım çok tatlı çekti ama ya olsada yesek
Hoş geldinBen geldim sahurcular⚘
Hoş buldum daha kimse yok gececiler gelmediHoş geldin
Aynen ses yok kimsedenHoş buldum daha kimse yok gececiler gelmedi
Kuzum duşa girip gelicem,gece burdayım
Hadi gel bakalım bizimde elektrikler gitti mayıştım bendeKuzum duşa girip gelicem,gece burdayım
Biraz fazla kaçırmışım mayistim kalkamıyorum yerimden
Tamam kalkıyorum yerimden hemen halledip geleyimHadi gel bakalım bizimde elektrikler gitti mayıştım bende
Valla sorma iftardan sonra gitti karanlıkta kaldık sokak lambaları da yanmıyorTamam kalkıyorum yerimden hemen halledip geleyim
Ayy karanlık mi oldu
Ayy inşallah sahura kadar gelir yoksa zor olurValla sorma iftardan sonra gitti karanlıkta kaldık sokak lambaları da yanmıyor
Valla ay telin şarjı bitiyor tablete geçcem öyle öyle idare etcemAyy inşallah sahura kadar gelir yoksa zor olur
Kizlar teraviye gittim canim cikti
Yaa kıyamam bende gidecektim gidemedim çok üzüldümKizlar teraviye gittim canim cikti
GeldimmHaydi sahurcular toplanın artık
Aa elektriğiniz mi kesildi?Vakit geçmiyor bugün sanki elektrikler olmadığından mı ne
Gelmedi mi daha elektirikValla ay telin şarjı bitiyor tablete geçcem öyle öyle idare etcem
Hoşgeldin canım bende dualarima devam edip buraya bakayım dedimGeldimm
Duşa girmiştim bende
Ay evet ya 9 gibi gitti daha yokAa elektriğiniz mi kesildi?
Yok cemos yaa. Bugün zaten bi garibim aç gibiyim başım ağrıyor gibi bide karanlık tam olduGelmedi mi daha elektirik
Hoşgeldin canım bende dualarima devam edip buraya bakayım dedim
Ramazan vakti çok uzun bı kesinti ya bı arasanız da sorsanız gelecek mi diyeAy evet ya 9 gibi gitti daha yok
Yok cemos yaa. Bugün zaten bi garibim aç gibiyim başım ağrıyor gibi bide karanlık tam oldu