• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar, ilk sahurunuzu yapmışken ben de Ramazan'ın ilk uyarı mesajını yazayım, bu topiği belli ki sahurda sohbet etmek için açtınız, Ramazan'la ilgili dini yorumlar yapmak istediğinizde lütfen Dualarımız Sizinle bölümüne konu açıp orada yazın, bu topiğe dini yorum karıştırmayın, işlem yapılmış yorumlar üzerine de yazmazsanız sevinirim.
Yok vallaha biz sohbet ediyoduk. Sohbet olsun diye açtım konuyu vallaha 🙈

Amin gerçekten hem çalışmak hem oruç çok zorlar ama neyseki Allah kolaylık veriyo🙏
Bu sene havalarda serin eskisi kadar sıcak değil kolaylık olur 😊
İyi oldu iyi. Yazın hem uzun hemde yazdan bi şey anlamıyo insan. Böyle çok iyi oldu çok güzel oldu 😂

Yok vallaha biz sohbet ediyoduk. Sohbet olsun diye açtım konuyu vallaha 🙈
Tamamdır sohbet dini yorumlara dönmediği kavga çıkmadığı müddetçe sorun yok, kurallara uymazsanız 4 bacaklı kızımı salarım evlerinize, bir yandan horlayarak uyuyor bir yandan gaz salıyor, evlerinize horlayan bir gaz bombası düşmesini istemezsiniz🤣

Tamamdır sohbet dini yorumlara dönmediği kavga çıkmadığı müddetçe sorun yok, kurallara uymazsanız 4 bacaklı kızımı salarım evlerinize, bir yandan horlayarak uyuyor bir yandan gaz salıyor, evlerinize horlayan bir gaz bombası düşmesini istemezsiniz🤣
Abla ramazanda bağla kızını 🤭
Hayırlı ramazanlar 😘😘😘

Abla ramazanda bağla kızını 🤭
Hayırlı ramazanlar 😘😘😘
Ayyy kuzucuğum öyle sıkıntılara gelemez, o biiiiiiiir premşeş, o biiiiiir kainat güzeli, o biiiiiir kokulu börülce 🤣🤣
Sizlere de hayırlı ramazanlar, bu ramazan sakin geçer beni çok bağırtıp terlikle kovalamak zorunda bırakmazsınız umarım 🤣

Back