• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii 🤗 coooook kötü bi insanim degil mi…

Cok güldümyaaaaa herkes 👎🏻👎🏻Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Kötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama
Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selam 💕

Of benim çayım bitti ya
Hava ılık ılık esiyo balkona çıkıp çay içecektim
Ayy bir demlik yapıyorum sadece ben içiyorum 🤭
Caysiz yapamıyorum ben asla 😍
Bide bende sigara içiyorum alışkanlık işte çay sigara 😒

Kötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selam 💕
Pardon kardeşim yanlışlıkla sana geldi

1 saat de olsa değerlendirip uyuyuveriyorum. Bedensel olarak çok yorgun olunca dayanamiyorum a dostlar.😵‍💫
Benim eşim de çok iyi hemen zamanı gelince kaldırır sonra totosunu devirir. 👊O totosunu yırtasim geliyor şuan. Ben alışana kadar bomba gibi geziyor olucam sanirim😒
Yatın uyuyun vaktiniz zamanınız varsa.

Back