• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Heralde artık magni de uyumadan sahuru yapmıştır dimi sweet 🤭
Onu uyutmamak için uykusuz kaldım 😂
Ben uyuyup uyanınca hayatta yiyemem ya.
Uykuyuda çok seviyorum zaten uyusam kalkamam vallaha. O yüzden hiç uyuduğumu bilmem sahura kadar. Bu akşamda akşam yemeği yemedim diye acıktım yoksa yine iştahlı yemezdim 😁

Ben uyuyup uyanınca hayatta yiyemem ya.
Uykuyuda çok seviyorum zaten uyusam kalkamam vallaha. O yüzden hiç uyuduğumu bilmem sahura kadar. Bu akşamda akşam yemeği yemedim diye acıktım yoksa yine iştahlı yemezdim 😁
Uykudan uyanmak zaten 1 saat suruyo hazırla ye derken zaman kaybı 🤭
Bende hiç uyumuyorum.
Zaten teravihden sonra bulaşık,yemek o bu derken sahur geliyo ya 😍

Uykudan uyanmak zaten 1 saat suruyo hazırla ye derken zaman kaybı 🤭
Bende hiç uyumuyorum.
Zaten teravihden sonra bulasi,yemek o derken sahur geliyo ya 😍
Bende mutfağı toplayıp yatıcam. Bırakmak olmaz. 6yı bulur heralde yatmam 😂 çalışanlara Allah kolaylık versin

Hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar, ilk sahurunuzu yapmışken ben de Ramazan'ın ilk uyarı mesajını yazayım, bu topiği belli ki sahurda sohbet etmek için açtınız, Ramazan'la ilgili dini yorumlar yapmak istediğinizde lütfen Dualarımız Sizinle bölümüne konu açıp orada yazın, bu topiğe dini yorum karıştırmayın, işlem yapılmış yorumlar üzerine de yazmazsanız sevinirim.

Bende mutfağı toplayıp yatıcam. Bırakmak olmaz. 6yı bulur heralde yatmam 😂 çalışanlara Allah kolaylık versin
Amin gerçekten hem çalışmak hem oruç çok zorlar ama neyseki Allah kolaylık veriyo🙏
Bu sene havalarda serin eskisi kadar sıcak değil kolaylık olur 😊

Back