- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
tatlicincap eşime eşlik ediyorum dedi biraz önce kahkaha attım bende öyle dedim diye yazdı onu
Eşe elbette eşlik edilir. Ne yani kankalık mı etseydik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlicincap eşime eşlik ediyorum dedi biraz önce kahkaha attım bende öyle dedim diye yazdı onu
Emin ol profil paylaşımlarından rahatsız olan pek çok kişi vardır şeytan dan şeytan olananam anlamadim bu ayda seytanda bağlı duruyo insanlar hiç yerini aratmiyo
HoşgeldiinSelam millet öyle zönk diye geldim amma
Heralde artık Magnifiaque de uyumadan sahuru yapmıştır dimi sweetAhahahha
HoşbuldukHoşgeldiin
Aa oruç eşlik etmek miymişEşe elbette eşlik edilir. Ne yani kankalık mı etseydik?
Mucimmm bende geldim pat diye Boş ver hoşgeldinSelam millet öyle zönk diye geldim amma
Aynen canımAyy boşver herkesin inancı kendine ne dediğini de bilmiyor zaten boşuna günaha girmeyelim
Hoşbulduk parisimMucimmm bende geldim pat diye Boş ver hoşgeldin
Valla sesi kesildi hamur mayalandı mı magni uyudu mu
Ben uyuyup uyanınca hayatta yiyemem ya.Heralde artık magni de uyumadan sahuru yapmıştır dimi sweet
Onu uyutmamak için uykusuz kaldım
Evet kuzum kırmızı kırmızı dolaşıyorumParisiimm ramazan kırmızısı olmıuşsjnnn
Çok yakışmışEvet kuzum kırmızı kırmızı dolaşıyorum
Aynen oyle valla Allah bizimle ya çok şükür elbet çıkar böyle insanlar larsimizaEmin ol profil paylaşımlarından rahatsız olan pek çok kişi vardır şeytan dan şeytan olan
Uykudan uyanmak zaten 1 saat suruyo hazırla ye derken zaman kaybıBen uyuyup uyanınca hayatta yiyemem ya.
Uykuyuda çok seviyorum zaten uyusam kalkamam vallaha. O yüzden hiç uyuduğumu bilmem sahura kadar. Bu akşamda akşam yemeği yemedim diye acıktım yoksa yine iştahlı yemezdim
Annemde rahatsızlığından dolayı tutamadı ama bana eşlik etti. Ne var ki bunda? Bu kadar negatiflik yorucu olmalı ya.Aa oruç eşlik etmek miymiş
Bende mutfağı toplayıp yatıcam. Bırakmak olmaz. 6yı bulur heralde yatmam çalışanlara Allah kolaylık versinUykudan uyanmak zaten 1 saat suruyo hazırla ye derken zaman kaybı
Bende hiç uyumuyorum.
Zaten teravihden sonra bulasi,yemek o derken sahur geliyo ya
Amin gerçekten hem çalışmak hem oruç çok zorlar ama neyseki Allah kolaylık veriyoBende mutfağı toplayıp yatıcam. Bırakmak olmaz. 6yı bulur heralde yatmam çalışanlara Allah kolaylık versin