• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok😔.

Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok😔.
Ahh arkadaşım o günlerinözlemini bende duyuyorum. Şimdi sahurumuzu annem kız yapıyoruz.

Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii 🤗 coooook kötü bi insanim degil mi…

Cok güldümyaaaaa herkes 👎🏻👎🏻Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Guneykarımkure kekremsi keci senmisin?
Senin gibilere kızdıgımızı mı sanıyorsun gercekten:) Hadii ciddi olamazsın, biz sizi bir kelimenizden tanırız, hazımsızlıgınızdan, kıpırdanmanızdan.Git sen ovundugun, bizim yemediğimiz pirzolanı kemir "senin dinin sana, benim dinim bana"

Allah razı olsun sagolun.
6 gün adet gecikti evde test yaptım 3 kez negatif..
Net silik çizgi yok net tek çizgi..
Hiç Bir belirtidir yok başka, ben sprial sonrası genel bı muayene enfeksiyon var mı diye gitmiştim esasen, gecikmeyi söyleyince beta istediler mecburen.
Ben bu kadar erken beklemiyor olmamın şokundayim hala, heyecan yok alt karın ağrılarım var.
hakkımızda hayırlı.
Kuzum hic korkma beta icin daha cok yeni onemli olan iki gun sonra kan verdiginde eger yuzde 60 yukselmisse Tamam bu is 🥰insallah hersey guzel olur hakkinda surpriz bebegine kavus
Heralde artık Magnifiaque Magnifiaque de uyumadan sahuru yapmıştır dimi sweet 🤭
Onu uyutmamak için uykusuz kaldım 😂
🥲🥲Allah razi olsun koca yurekli cemos uyumadin ama uykucu ben gene iyi dayandim 😂
Valla sesi kesildi hamur mayalandı mı magni uyudu mu😂😂😂😂
Alarm Kurdum saniyordum kurmamisim
Benim hic birseyi takmayan canim manyak kocam da call Of duty oynayarak sakin sakin beni uyandirmaya calisiyordu
Bir anda sicradim bir uyandim Annem ne gorem 1.30 saat kalmis
Kalktim gotume motor baglamis gibi herseyi hazirladim hamur mayalanmis Cok sukurler alnimin akiyla atlattim ajjajajjaja 😅

Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii 🤗 coooook kötü bi insanim degil mi…

Cok güldümyaaaaa herkes 👎🏻👎🏻Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
images-5.jpeg

Back