- 2 Ağustos 2013
- 35.581
- 109.253
- 798
Annemde rahatsızlığından dolayı tutamadı ama bana eşlik etti. Ne var ki bunda? Bu kadar negatiflik yorucu olmalı ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemde rahatsızlığından dolayı tutamadı ama bana eşlik etti. Ne var ki bunda? Bu kadar negatiflik yorucu olmalı ya.
Evet kışa doğru gelmesi çok güzelAkşam fazla kaçırdım,yoksa yerdim aslında.Hiç canım istemiyor şu anda.Cokta uzun değil bu sene,Ağustos zamanı çok zorlamisti .
Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok.Evet kışa doğru gelmesi çok güzel
Sağol canımKızlar hayırlı sahurlar. Allah kabul etsin inşallah
Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok.
Ahh arkadaşım o günlerinözlemini bende duyuyorum. Şimdi sahurumuzu annem kız yapıyoruz.Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok.
Dayanamiyorum bu tur insanlara ozellikle de boyle manevi degerlerimize laf edildigindeBence hiç insan yerine koyup kaale alıp muhattap olmayın. Değmez
Guneykarımkure kekremsi keci senmisin?Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkes Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Bunları baglamıslardı ama nasıl kactıysaAhahahahah belli oluyor kapasiteler bi b.ktan haberin yok gelmiş burda millete laf yetiştiriyorsun
Kuzum hic korkma beta icin daha cok yeni onemli olan iki gun sonra kan verdiginde eger yuzde 60 yukselmisse Tamam bu is insallah hersey guzel olur hakkinda surpriz bebegine kavusAllah razı olsun sagolun.
6 gün adet gecikti evde test yaptım 3 kez negatif..
Net silik çizgi yok net tek çizgi..
Hiç Bir belirtidir yok başka, ben sprial sonrası genel bı muayene enfeksiyon var mı diye gitmiştim esasen, gecikmeyi söyleyince beta istediler mecburen.
Ben bu kadar erken beklemiyor olmamın şokundayim hala, heyecan yok alt karın ağrılarım var.
hakkımızda hayırlı.
Allah razi olsun koca yurekli cemos uyumadin ama uykucu ben gene iyi dayandim
Alarm Kurdum saniyordum kurmamisimValla sesi kesildi hamur mayalandı mı magni uyudu mu
Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkes Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Allah kabul etsin inşallah Bizlerde açtık şükürEveet ben ilk orucumu açtım
Sizler açtınız mı?
Allah kabul etsin bizim burda 19.15 de falan okunuyorEveet ben ilk orucumu açtım
Sizler açtınız mı?
Amin cümlemizeAllah kabul etsin bizim burda 19.15 de falan okunuyor
Amin. Hepimizin kabul olsun inşallahAllah kabul etsin inşallah Bizlerde açtık şükür
Valla ya insan yiyemiyor bi anda şişiyorAmin cümlemize
10 dk sonrada burda okunuyor
Bütün gün yemek hayali kur 10 dk da sofradan kalk
Canım çok tatlı çekti ama ya olsada yesekValla ya insan yiyemiyor bi anda şişiyor