Amağnnn bir prenses daha bereket o yüzden fışkırıyorhemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızişte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
inşallah canımmm inşallah
Oh iyi bari...35 yasindayim
Maşallah yaa kızçe geliyor demekhemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızişte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
As bayrakları as as asBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Yaaaaaa yerimhemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızişte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
Sen 3.sünyaa canımsınn teşekkür ederimm hislerimiz karşılıklı
bir de ben dimiii
işte bak yanlış temsil ediliyor akrepler leopardan nefret ederim ben misal
Nev9s bomba haberler var nerdesin etiket yapacaktim şımdıSen 3.sün
İnşallah bakalımAmağnnn bir prenses daha bereket o yüzden fışkırıyor
AminnMaşallah yaa kızçe geliyor demekprenses annesi olacan. Sağlıkla gelsin dünyaya
As bayrakları as as as
Aminn inşallahYaaaaaa yerimmaşallah rabbim nazarlardan korusun ınş sizi ailesine mutluluk getirsin ınş kizçe
Ayy teşekkür ederim sultanım senin burcun ne pekiiiSen 3.sün
Ne gibiNev9s bomba haberler var nerdesin etiket yapacaktim şımdı
Ya bu söylenmez miBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Maşaallah Suphanallah canımhemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızişte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
Ya bu söylenmez mi
Çok tebrik ederim canım çok sevindim
Aksine söylemen daha iyi değil mi
Aklımızda deli sorularTakvim koymayacak misin beybiisim düşündünüz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?