• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
hemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kız:anne: işte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan:KK33:

inşallah canımmm inşallah :KK68::KK200:
Amağnnn bir prenses daha bereket o yüzden fışkırıyor :rolleyes: :rolleyes: :KK200:

Bende var şu an.:anneadayı::KK200: Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim. :KK33:
As bayrakları as as as En Büyük TÜRKİYE

Amağnnn bir prenses daha bereket o yüzden fışkırıyor :rolleyes: :rolleyes: :KK200:
İnşallah bakalım :KK68: :KK200:
Maşallah yaa kızçe geliyor demek 🤩 prenses annesi olacan. Sağlıkla gelsin dünyaya 😍
Aminn :KK68::KK200:
As bayrakları as as as En Büyük TÜRKİYE
:rolleyes:
Yaaaaaa yerim 🤗😍🤩 maşallah rabbim nazarlardan korusun ınş sizi :nazar: ailesine mutluluk getirsin ınş kizçe🤗😍🤩
Aminn inşallah:KK68::KK200:
Ayy teşekkür ederim sultanım senin burcun ne pekiii

Bende var şu an.:anneadayı::KK200: Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim. :KK33:
Ya bu söylenmez mi :halay: :rolleyes:
Çok tebrik ederim canım çok sevindim:KK200::KK36:
Aksine söylemen daha iyi değil mi:60:

Back