Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Hoşbuldum seacım teşekkür ederim iyi en azından kilo almamışsın hadi bakalım hanımlar durmak yok yaza kadar incecik olalım istediğimizi giyelim göbek yanlar falan rezalet oldu bende ah ah geçen yıl Ramazan'da 56.4 kg olmuştum inşallah hedef 55 bu kez başlangıç kg 63.6 olarak yazıyorum vermem gereken 8.5 kilo var 2 ayda mis gibi veririm Haziran'ın başında hedef 56 olmak inşallah bu kez olacak protein günümün ilk gününü başarıyla tamamladım inşallah yarında böyle biter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşünsenize kızlar sadece bir kaç ay dişimizi sıkıcaz yemekler biyere kaçmıyor ya onlar hep varlar aynı lezzetlerinde yıllar sonrada aynı lezzette kalacaklar peki ya bizler? Aynı kalmıcaz malesef bu yaşımızda kilo sorunu yaşayarak hayatımızı yaşıyoruz ne için bir anlık keyif için biz nefsimizi doyuruyoruz bedenimizi değil, bedenimize tek yaptığımız eziyetten başka bişey değil. Şöyle düşünelim o lezzetler hep baki kalacak ama bizler değil bu günlerimizi bir daha yaşayamıcaz hatta bir saniye öncesine bile dönme şansımız yok o yüzden hayatımızın her saniyesini mutlu olmak için yaşayalım anlık haz için ömürlük mutsuzluğa değmez

günaydın kızlar moralim feci bozuk feci sabah aç karnına tartıldım 62 çıktım şaka gibi şaka şaka :84:
kilo vermeyi bir kenara koyuyorum ben resmen kilo aldım

yakamoz protein yapacağımızı unutmuştum ben ya :18:

akşam yağış olmazsa yürüyüşe çıkıyorum ve menülerim de güzel olmak zorunda of kaçamak yapamam hiç artık yapmamam gerekli

çok doğru diyosun tatlım güzel gelen ne bulursak bi anda yemeyi tüketmeyi düşünüyoruz hep

doğru olmadığının da farkındayız oysaki dikkat etmeliyiz ideal kilomuza ulaşşsak dahi beslenmemize dikkat etmeliyiz

GÜNAYDIN kızlar
yeni haftayla başlayalım maratonumuza
evet sabah 65.8 çıktım
simdi hedefimi belirleyeyim

12.05.2014
kilo 65.8
boy 1.70
hedef 60
( ramazana kadar )

hadi bakalım
bu kez olsun artık kızlar

Menüm ise söyle

kahvaltı
2 tavada yumurta(yağsız seramikte)
yarım dom. yarım salatalık
cay

birazdan yesilçay içicem

öğleni evden getirdim
4 kasık fırında sebzeli tavuk
yarım domates yarım salatalık
ayran
biber tursusu

Tatlım yine ulaşırsın o kilolara yeter ki
istikrarlı olalım
çünkü bir salınca kilolarımız alıp basını gidiyor
bence yaza kadar hallederiz birlikte

Aynen katılıyorum

kızlar ben bir de squat a baslıycam nette programı var
cok etkili daha önce denemistım

Günaydın kızlar mavimi tatlım regl dönemin mi yakın acaba? Belki bu yüzden artış vardır
Aç karnıma 62.8 kg çıktım
Kahvaltı 3 haşlanmış yumurta içine maydanoz yeşil soğan yağsız baharatlı

Tatlım harikasın

mükemmel bir sonuç
bende çarşamba protein yapayım bari
bir de kızlar sporu zorunlu tutsak bence süper olur
hiç değilse evde hareketler falan yaparız zorunlu olursa

Ayy çok zor geçiyor çooook

Bi kaç dilim kaşar peyniri yedim şimdi çok acıkıyorum ya ama bozmak yok devam yarın son nede olsa

Hayir tatlim ya gecen haftalarda regldim ilgisi olamaz onunla

Sent from my GT-S5830 using Kadınlar Kulübü mobile app

kızlar ben bir de squat a baslıycam nette programı var
cok etkili daha önce denemistım

O nasil bir sey ki tatlim leslie tarzinda mi ben de plates fln dusunuyorum karinsavar i indirsem yapicam her gun 21 gun istikrarli bicimde yapmak gerekliymis.

Tatlimmmm yaaa oyle demee .(( veremedim demi feciyim ben herkeslerin diline dusucem bu gidisle.((

e ver artık bi zahmet yahu

hani senin gazın bak benim resimlerime motive ol

ne zorluklarla verdim bir daha da asla almam

öğlen yemeğim

8 adet ızgara köfte
yarım domates
1 biber
vee ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…