• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Söz veriyorum size yarından itibaren proteinle diyetime adım atıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık hep burdayım bırakmak yok inşallah

Slm canım yeni sayfa açmışsın hayırlı olsun ben bitmiş durumdayım tatlım 64.5 kg oldum malesef çok canım sıkkın nasıl toparlarım bilmiyorum sürekli yeme moduna girdim

Yardım edin banada kızlar proteinle başlıcam 3 gün yapcam bir anda kilo vermek moral verecek bana

Selamlar tatlimm hosgeldin yaaa:D
Ben de 2 haftadir yapiyorum ama kilo veremedim henuz hatta aldim sayilir cok sacma korkunc bir sey bu. :mad:
Ben de bi kac gun protein yapicam ama en erken p.tesi olabilir ve yuruyuslerime basliycam artik soz veriyorum ben de once kendime sonra da size :cool:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar kuğu gibi bir gelin olmak için hepimiz çok fazla uğraşıyoruz :) Malum düğünler yaklaşıyor, o güzel gelinliğin içinde herkes istediği gibi görünür umarım 😊

Ben 70kg dan 58 e düştüm. Toplam iki ay gibi bir sürede. Nişanlım askerden geldi ve tanıyamadı 😁
Umarım bu halimi düğüne kadar korurum.

Aslında tek yol protein değil, bunun sırrını çözmek önemli. Dengeli ve düzenli beslenmek çok daha önemli.

Bol bol su için, cildiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor hem de zayıflıyorsunuz 😁😁

Günaydın çıtırlar güne güzel başladım 3 haşlanmış yumurta içine maydanoz biraz yeşil soğan azıcık tuz pul biber ekleyip yedim sabah aç karnına 63.6 kg çıktım inşallah son görüşüm olur bu rakamı

Mavimi tatlım sen kaç kilosun

Zonblue canım güzel kilo vermişsin bende geçen yıl 71.5 tan 57 kiloya kadar düşmüştüm 2.5 ay gibi bir sürede ilkten gayet güzel korudum sonra olan oldu malesef 3 gün protein diyeti yapcam sadece sonra geçen yıl uyguladığım diyete devam etcem

Sea canım sen kaç kg oldun 1 Mayıs'a 60 kg hedefliyordum hedefine ulaştınmı?

Öğle tavuk sote soğanlı yağsız yanında biber turşusu

Biraz öncede lor peyniri içine bir yumurta kırıp pişirip yedim yağsız pul biberli bol bol su bugünlük bu kadar

Umarım böyle güzel biter günüm çok zor oluyor ya yazın protein diyeti yapmak kışın bu kadar zor olmuyor çilek delisi biri olarak zor duruyorum

Selamlar tatlim ben 61.5 ciktim gecen gun moralim cok bozuk 2 hafta once diyete baslamadan once 61 cikmistim oysaki cok ilginc :mad:

Yarindan itibaren ben de protein isine giriyorum bi kac gunluk. Ama dukan fln yapmiyorum ben tabiki gecen yil ki gibi karatay a devam en sagliklisi o zaten benim gozumde. :D

Haa bu arada p.tesileri kilo bildirimiz olsun ve cizelge fln yapalim ciddi anlamda duzene sokar bu bizi hatta birbirimizi uyarma kizma hakkimiz olsun ben mesela bana yanlis eksik yaptigim durumlarda acimasizca kizin bni uyarin cok musaitim bu konuda serbestsiniz ;)

Kızlar kuğu gibi bir gelin olmak için hepimiz çok fazla uğraşıyoruz :) Malum düğünler yaklaşıyor, o güzel gelinliğin içinde herkes istediği gibi görünür umarım 😊

Ben 70kg dan 58 e düştüm. Toplam iki ay gibi bir sürede. Nişanlım askerden geldi ve tanıyamadı 😁
Umarım bu halimi düğüne kadar korurum.

Aslında tek yol protein değil, bunun sırrını çözmek önemli. Dengeli ve düzenli beslenmek çok daha önemli.

Bol bol su için, cildiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor hem de zayıflıyorsunuz 😁😁

Cok guzel kilo vermissin tatlim bravo ben de gecen yil nisanlim askerde iken 75 li kilolardan 57 lere kadar dusmustum 3-4 ay gibi bi surede beni gorenler cok sasirmisti bu inanilmaz bi haz mutluluk. Uzun sure 59 larda kaldim ama suan 61 im maalesef. Dikkat etmezsek asiriya kacarsak geliyo kilolar maalesef hep dikkatli beslnmek gerekli. :D
Size de mutluluklar diliyorum simdiden hepimiz kugu gibi olmayi hakediyoruz cunku :D;)

Evet sürekli dikkat etmek gerekli, üstelik kilo almaya müsait yapım olduğu için daha fazla dikkat ediyorum. Hedefim 54 😊

Slm kızlar evet mavimicim uyaralım birbirimizi sonuçta bu bizim iyiliğimiz için. Çizelge nasıl yaparım bilmiyorum ben tl e indirdim çizelge falan görünmüyor. Bende dukan yapmıyorum canım sadece kilo durunca atak olarak 3 günlük protein yapcam sonra eski diyetime devam

Bu arada bende eleştiriye hazırım bırakmak yok bu kez yoksa kilolar aldı başını gidiyor

kolay gelsin , umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın :34:

Yakamozcum hosgeldin
Donmene sevindim
Tatlim en son cuma 65.5 di kilom
Yani kilo almadim ama devamini da getiremedim iyi de baslamistim fakat sonrasi gelmedi bende korumaya calistim
Simdi aynen devam ramazana kadar gorurum ins
Simdi aynen devam

Bende bugun bol bol gezip disarida olunca dikkat etmedim pek ama yarin bende siki bir bicimde basliyorum sekerler

Back
X