Ben bir toprak bulup kazıyım bari bende evleneceğim Allah izin verirse sonbahar gibi ama malesef 7 değil 20 kilo fazlam var((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gec kalmadin onu bilmeni isterim oncelikle tatlimmm ki ben gecen yil 75 kilodan 60 kiloya 4 ay gibi bi surede indim. İstemek ama ciddi anlamda istemek gerekli ve istikrar onemli
İstersen yardimci olmaya calirim sana sen de kugu gibi bir gelin olursun immm cok guzelll prenses gibiii
Çok sağol teşekkür ederim iyi dileklerin için önümde 6 ay gibi bir sürevar fakat bir ayını saymıyorum gelinlik provaları falan beş ayda şu 94 ten 80 e bile düşsem çok mutlu olurdum herhalde(
1,5- 2 ayda çok rahat verirsin 10 kilo ama bana kalırsa aza kanaat getirme fotoğraflara baktıkça iç geçirme keşge deneseydim zayıflamayı deme çok zamanın var gelinlik kolay iş ayarlarlar bi şekilde senin ama öncelikle kendine inanman lazım burda kilo verip zayıflayanların senden ne farkı var .
2 ayda 10 kilo verebileceğime hiç inanmıyorum başta gastritim var ve sürekli midem kazınıyor((zaten diyetisyen eşliğinde 6 sene önce beş ayda 13 kilo verebilmiştim yaş olduşimdi 26 biryandan psikolojim zaten bozuk şimdi birde antibiyotik kullanıyorum hastayım hareket sıfır yani anlayacağın ben umutsuz vakaayım öyle iki ayda 10 kilo veremem
Canınızı sıktım yeterince konu başlığınızı ihlal ettim kusura bakmayın umarım istediğiniz gibi bir gelin olursunuz bu arada ben ayrı konu açtım ordada motive ediyorlar sağolsunlar sizin gibi ...
Tatlim seni gormek ne guzel
Iddali guzel bir giris yapmissin
Kugu gibi bir gelin olacagina yurekten inaniyorum hatta eminim
Takipteyim seni canm
Tatlim bende biraktigimiz yerdeyim
65 civariyim
Bir 60 olamadim gitti ama gec degil
Yarindan itibare buralardayim
Birlikte halledelim
Sende iyi baslamissin
Istikrarina guveniyorm
O la cak ins
günaydınlarrr
kahvaltım
1 haşlama yumurta
bi kaç çatal peynir
salatalık-domates
1 avuç çiğbadem
bir bardak süt
bugün annemlerin yanına gidiyorum hafta sonu ordayım benim kendime ekstra dikkat etmem lazım zira annem feci yemek yapar dayanmam lazım
#dayanmavimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?