Bir kaç sene önce eşofman tarzı olanı almıştım. Darlamıyordu çok fazla içine pamuklu tayt giyiyordum teri çeksin ıslaklık hissi vermesin diye.@Ayse_M kullaniyordu, iyi diyordu.
Ben hayatta kullanamam sahsen ama, rahatima cok düşkünümdur, cok bunalirmisim gibi geliyor.
saat öğleden sonralarda sanırım oradaBenim bugünkü menü şöyle, sabah kahvaltısında bir yumurtalı ıspanaklı omlet, ince bir dilim tahıl ekmeği küçük bir kase meyveli yulaf ve espresso.
Öğlen meyveli müsli yedim.
Akşam dünden kalma yemeklerden yiyecem bir parça fırında tavuk, küçük bir kase yoğurt çorbası ve salata. Salataya sadece sirke ve tuz koyuyorum.
Spor olarak 1 saat kendimi yormadan pilates yaptım, yatmadan önce 30 dakika stretching yapacağım, adımlarımı da 10.000’e tamamlayacağım. şu an 8000 küsürlardayım. Bitince resmi koyarım
Salatada zeytinyağı sevmiyorum diyetle alakası yok.saat öğleden sonralarda sanırım orada
bence zeytinyağı da ekle salatana
faydalı yağ sonuçta
afiyet olsun
Maşallah selvi boylumuz hoşgeldin@_Vera_ ben de katılabilir miyimm??☺
Yaşım : 27
Boyum : 170
Başlama tarihi 2 ağustos
Başlangıç kilo. 73.8
Güncel kilo: 70
Hedef kilo: 62
Welcone back
Salatada zeytinyağı sevmiyorum diyetle alakası yok.
Tabii ki. Katılabilirsin hoş geldin@_Vera_ ben de katılabilir miyimm??☺
Yaşım : 27
Boyum : 170
Başlama tarihi 2 ağustos
Başlangıç kilo. 73.8
Güncel kilo: 70
Hedef kilo: 62
Ahaha kaçamak yapsaydım hiç üzülmezdim biliyor musun çünkü sebebi belliydi yiyordum yani. Hatta diyetisyen bu hafta kaçamak yaparak geleceğimi düşünmüş harfiyen uyunca sen ciddi bi diyet yapıyorsun sanırım uzun zamandır iraden sağlam listede şeker adına bir minik hurma var sadece felan dedi. Ama ben besinleri dengeli tüketmiyordum ya çok az ya da çok yiyordum ve aşırı spor mesela bu hafta sadece 3 gün 1 saat yürüyüş verdi. Kilo verememe sebebin aşırı spor yapıp ona uygun beslenmemen bence dedi. Bakalım artık inşallah bu da güzel başlayıp aniden durmazGuzel haberIkinci haftadan boyle guzel kilo verdiyden insulin direncin ciddi boyutta degildir. Ama bu ayni zamanda oncesinde duzgun “diyet” yapmadigini da gosterir. Kacamak mi yapiyordun
Porsiyonlar aynı ama 3gün ve 4 gün şeklinde iki menüm var vücut alışmasın duraklamasın diye işe geçince atayım listemiYok yemedim canim tamamdir
800gram yag bile ilk hafta icin güzel sonuc bnce ,çoğunlukla yaptığın gibi menulerini gecistirmedigin icin vucuudn duzene oturucak yeni listen nasil porsiyonlar mi küçülüyor
Günaydın çiçeklerim nasılsınız?
Dahlia_ nasılsın?
Lady Tenar artık etketleşemiyoruz nasılsın aşkitoperipellam
Lori sen yine çılgınsındır kesin ve iyisindir diyorum
LadyMiami nasıl oldunuz?
tavsannesi nasılsınnn? Çocuklar nasıl?
A Arrietty_ kaptanımmm nasılsın benim aşkım mira kuzusu nasıl?
BLU3 aşkitoperipellam sen yine spordasındır kesin
H3RA_ diyete dönüş nasıl gidiyor nasılsın?
D deanvillage nasılsınn bugünlük planların neler
Lusi nerelerdesşn çok az geliyorsun Topiğe özleniyorsun
sedulu spor kadın nasılsın bebiş nasıl
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda eski enerjine dönersin umarım kuzumGünaydın canım..
Şimdilik iyiyim :)
Ben 2 gün daha yokum ya, bugün hem başka işlerim var, hem doktor randevum, yarın da koşturcam biraz, akşamlar da baş ağrısından yazamıyorum hiç, olmadı tansiyon için de doktora gideceğim, öyle işte, toparlanıp dönerim
Günaydın güzellik, bu hafta sıkı kurallarla başladım.
Maşallah sana 40 saat neredeyse 2 gün demek37. saatten selamlar,
11.30da 40 saatim bitecek, hafif bir seyler atistirip 12.30 gibi ana yemek yiyecegim.
Hazirim bu sekilde bekliyorum
Maşallah sana 40 saat neredeyse 2 gün demek
Açlığa başlamadan tartıldın mı? Çok merak ettim 40 saat açlığın kilo kaybını
Hepsi geri gelmez 3 günlük detoksla misal 3 kg veriliyorsa 1,5 kg geri gelir diye okumuştum bir yerde.1.6 falan eksideyim ha ha
ama tabi bugun yemek yeyince geri gelecek. bir de haftasonu siskinligi vardi zaten. o yuzden gercekte ne kadar etki etmis bilemiyorum da, ara ara yapinca totalde cok etkili oluyor.
Ahaha kaçamak yapsaydım hiç üzülmezdim biliyor musun çünkü sebebi belliydi yiyordum yani. Hatta diyetisyen bu hafta kaçamak yaparak geleceğimi düşünmüş harfiyen uyunca sen ciddi bi diyet yapıyorsun sanırım uzun zamandır iraden sağlam listede şeker adına bir minik hurma var sadece felan dedi. Ama ben besinleri dengeli tüketmiyordum ya çok az ya da çok yiyordum ve aşırı spor mesela bu hafta sadece 3 gün 1 saat yürüyüş verdi. Kilo verememe sebebin aşırı spor yapıp ona uygun beslenmemen bence dedi. Bakalım artık inşallah bu da güzel başlayıp aniden durmaz
Porsiyonlar aynı ama 3gün ve 4 gün şeklinde iki menüm var vücut alışmasın duraklamasın diye işe geçince atayım listemi