Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Az evvel yarım tahıllı sandviç ekmeğine domates, peynir, maydonoz doldurdum yedim kızlar. Bugün yanına bir adette haşlanmış yumurta ekledim. Limonlu çayımla hüplettim hepsini.

Akşam yemeği planım ali nazik yapmak, hazır kavanoz patlıcan kullanacağım, kendim közlersem iyice geçe kalır yemek işi. Kıyma ile yapacağım, akşam öğünlerimde kesinlikle karbo almamaya dikkat ediyorum.
Gün içinde filtre kahve, türk kahvesi ve dukan birası tüketirim yine.
Spor olarakta yine parka gidip aletlerle çalışmayı sonrasında biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Sizlerin planı ne?

Günaydın çiçeklerim nasılsınız?

@Dahlia_ nasılsın?

@Lady Tenar artık etketleşemiyoruz nasılsın aşkitoperipellam

Lori Lori sen yine çılgınsındır kesin ve iyisindir diyorum

@LadyMiami nasıl oldunuz?

tavsannesi tavsannesi nasılsınnn? Çocuklar nasıl?

A Arrietty_ kaptanımmm nasılsın benim aşkım mira kuzusu nasıl?

@BLU3 aşkitoperipellam sen yine spordasındır kesin 😍

H3RA_ H3RA_ diyete dönüş nasıl gidiyor nasılsın?

@deanvillage nasılsınn bugünlük planların neler

@Lusi nerelerdesşn çok az geliyorsun Topiğe özleniyorsun

sedulu sedulu spor kadın 🤣 nasılsın bebiş nasıl

Gunaydin canim.
Artik bizde okulluyuz her sabah aglama +ikna cabasi +okul cikisi gelcek hafta sonuda okul tatile giriyormus 🙄🙄 ne zaman alisiriz bakalim senin is konun halloldu mu

Hep ayni beslenmemek en dogru karar canim bu kez olucak bence diyetisyen tercihinde iyi gibi gorunuyor verdigi bilgiler gayet hos. Hadi bakalim bu hafta kac geliyor😅
benimde duran kilom diyetisyenle hızlanmıştı
Verdiği menüler acayip tok tutan menülerdi, hatta ben bunların hepsini yiyemem diyordum kadına.
Ama her gittiğimde 1-2 kg vermiş olurdum.
Doğru yiyecekleri yan yana getirmek, metobolizmana göre yemek gerçekten çok önemli.

Az evvel yarım tahıllı sandviç ekmeğine domates, peynir, maydonoz doldurdum yedim kızlar. Bugün yanına bir adette haşlanmış yumurta ekledim. Limonlu çayımla hüplettim hepsini.

Akşam yemeği planım ali nazik yapmak, hazır kavanoz patlıcan kullanacağım, kendim közlersem iyice geçe kalır yemek işi. Kıyma ile yapacağım, akşam öğünlerimde kesinlikle karbo almamaya dikkat ediyorum.
Gün içinde filtre kahve, türk kahvesi ve dukan birası tüketirim yine.
Spor olarakta yine parka gidip aletlerle çalışmayı sonrasında biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Sizlerin planı ne?

oglene pirincli bir tabak hazirlicam, az balik ve biraz sebze meyve karisik sekilde.

aksama tarhana corbasi ve salata olacak,
nedense tarhana corbasi icin cok heyecanliyim, sanki cok guzel olacakmis gibi geliyor :kk77:

oglene pirincli bir tabak hazirlicam, az balik ve biraz sebze meyve karisik sekilde.

aksama tarhana corbasi ve salata olacak,
nedense tarhana corbasi icin cok heyecanliyim, sanki cok guzel olacakmis gibi geliyor :kk77:
ay olmazmı en sevdiğim çorbadır
hele kışın soğukta işten eve giderken hayalini kurarak girerdim eve
ben içine bazen minik dilimlenniş sucuk, ince kıyılmış lahana, kıyma gibi şeyler katarım.
Salça haricinde bol domates sosu eklerim her seferinde.
Kv ocaktan almadan hemen önce sarımsak dövüp ekler, oda güzel lezzet veriyor

ay olmazmı en sevdiğim çorbadır
hele kışın soğukta işten eve giderken hayalini kurarak girerdim eve
ben içine bazen minik dilimlenniş sucuk, ince kıyılmış lahana, kıyma gibi şeyler katarım.
Salça haricinde bol domates sosu eklerim her seferinde.
Kv ocaktan almadan hemen önce sarımsak dövüp ekler, oda güzel lezzet veriyor

buzlukta kurufasulyem vardi onu eklicem ben de, biraz tavuk suyu.
kayinvalidenin sarimsagindan da ekleyeyim, hic yapmadim oyle.

simdi de sabah kahvesi zamani :nazar:

Kendime yeni challenge buldum.

Ben push up yapamiyorum, asla 🤗

Su arkidisin taktigi 10-15 gun seklinde uygulayip deneyecegim bakalim.

benimde duran kilom diyetisyenle hızlanmıştı
Verdiği menüler acayip tok tutan menülerdi, hatta ben bunların hepsini yiyemem diyordum kadına.
Ama her gittiğimde 1-2 kg vermiş olurdum.
Doğru yiyecekleri yan yana getirmek, metobolizmana göre yemek gerçekten çok önemli.

65 den inemedigim donem bende istemistim aile doktoruyla konustuk once tahlil yapalim diyetisyenlik durumun yok dedigi icin gidememistim o donem b12ye basladim , kendimce birseyler yaparak kirmistim sureci .. simdi yine dusunuyorum burdada takildim sanki kontrol zamanimda geldi .cogu zaman acikmadim diye yemeyerek sonraki ogune gecmek bana yaramiyor bunu anladim😪

65 den inemedigim donem bende istemistim aile doktoruyla konustuk once tahlil yapalim diyetisyenlik durumun yok dedigi icin gidememistim o donem b12ye basladim , kendimce birseyler yaparak kirmistim sureci .. simdi yine dusunuyorum burdada takildim sanki kontrol zamanimda geldi .cogu zaman acikmadim diye yemeyerek sonraki ogune gecmek bana yaramiyor bunu anladim😪
1-2 ay bile d.yetisyene gitsen vücudunu çözersin, örnek menüler oluşturursun kafanda.
Hatta listelerini sakla tekrar diyet yapman gerekirse ordan devam edersin.

@Dahlia_ nasılsın?

Ay bugün spor yalan oldu 😀 hem reglin yoğun günündeyim hem de geç uyandım 😀 yürüyüş yapicam en fazla

1-2 ay bile d.yetisyene gitsen vücudunu çözersin, örnek menüler oluşturursun kafanda.
Hatta listelerini sakla tekrar diyet yapman gerekirse ordan devam edersin.

Diyetisyene gidebilmem icin doktorumun recete yapmasi lazim canim 😪 yoksa ya kabul etmiyoralr yada 3 4 ay sonrasina randevu dusuyor malesef gidince tekrar yonlendiesini istiycem ins.kabul eder

Bugun icin esimde menemen istedi kahvalti seklinde yemegi pek sevmiyorum normal öğünlerde bugunluk cifte kahvalti olacak gorunuyor,cocuklarada aksam corba yaparim hava buz 😴

@Dahlia_ nasılsın?

Mutfak cizdirdim fiyat bekliyorum🤣