Yarin Bos Amaniye şaşırmadım acaba
Yeşil salatayı yağlı sevmiyorum ben. Bir de sirkenin yanına yakıştıramıyorum. Limonlu olduğunda fena olmuyor güzel oluyor bir de çoban salatası olursa daha da güzel oluyor ama yeşil salatayla sevmiyorum. Açıklama yeterlimi entelim tatlımWelcone back
Gerek yoktu aciklamaya bebemmYeşil salatayı yağlı sevmiyorum ben. Bir de sirkenin yanına yakıştıramıyorum. Limonlu olduğunda fena olmuyor güzel oluyor bir de çoban salatası olursa daha da güzel oluyor ama yeşil salatayla sevmiyorum. Açıklama yeterlimi entelim tatlım
hımmm yarına planı yoksaYarin Bos Amabasimi agritmasa iyi bugun dansida ekti
yağlı turşu nedir sedummOyy çok çok yoruldum geldim. Anneme turşu yapmaya gittim. Birlikte epey turşu yaptık. Sırada yağlı turşu yapmak var ama onu artık haftaya yaparız. Birazdan yemek hazırlığına girişirim. Bende gün öyle geçti kızlar sizler nasılsınız?
Biberleri zeytinyağında sarımsak ve sirkeyle pişiriyorlar göçmenler yapıyor genelde trakyada hemen hemen her evde bulunur. Babamda göçmen olduğundan pek sever. Kahvaltılık güzel gidiyor.yağlı turşu nedir sedumm
bende yarın kışlık domates soslarını yapacağım
buzluğa hiç bir şey atmadım bu sene acayip tembelim
sadece kışlık sarımsak getirttim tereyağı, biber ve domates salçalarını yaptırdım
he birde kuru bamya aldım bir dolu
yaz sebzesi bulursam atarım belki buzluğa, pazara çıkmam lazım bir ara
Biberleri zeytinyağında sarımsak ve sirkeyle pişiriyorlar göçmenler yapıyor genelde trakyada hemen hemen her evde bulunur. Babamda göçmen olduğundan pek sever. Kahvaltılık güzel gidiyor.
Buzluga bende bir şey atmadım bu sene. Domates soslarım ve barbunya var sadece. Sözde bezelye atmıştım ama kışa kalmadan tükettik
Domatesli denemedik hiç biz ya yeşil biber ya da kapya biberden yapıyoruz. Bol sarımsaklı maydanozlu mis gibi oluyor tadı bende yememek için zor tutuyorum kendimi yapıncaBunu denemek icin bende yaptim birkac kavanoz domatesli gozumun onunden kaldiricam kisa kalmadan yiyesim geliyor hepsni
Bunlar günlük yapılmıyor mu? Kapya biber alıp yapsam çok sağlıklı bir tarifDomatesli denemedik hiç biz ya yeşil biber ya da kapya biberden yapıyoruz. Bol sarımsaklı maydanozlu mis gibi oluyor tadı bende yememek için zor tutuyorum kendimi yapınca
bu tarifi kırmızı biberle yapmıştımBiberleri zeytinyağında sarımsak ve sirkeyle pişiriyorlar göçmenler yapıyor genelde trakyada hemen hemen her evde bulunur. Babamda göçmen olduğundan pek sever. Kahvaltılık güzel gidiyor.
Buzluga bende bir şey atmadım bu sene. Domates soslarım ve barbunya var sadece. Sözde bezelye atmıştım ama kışa kalmadan tükettik
kapya biberi belki her mevsim bulamayabilirsinBunlar günlük yapılmıyor mu? Kapya biber alıp yapsam çok sağlıklı bir tarif
ütü deme boyum kadar oldularBen ne utu yaparim ne kisa hazirlik
Isten geldigimden beri kosturuyorum..
Aksam yemegi kabak uzerine kiyma ve yogurt olacakti.
Esim bosver geldiginden beri oturmadin diyince kiyma kavurdum tek
Cocuklar disarida zaten. Olduklari yerde yemek yiyecekler.
Boyle olunca spor a hic dermanim kalmiyor
Benim buzluklar Turkiye'den getirdigim peynirlerle falan dolu.kapya biberi belki her mevsim bulamayabilirsin
ama tembeller hemen çözüm üretirmiş ya
benimde şimdi aklıma yazarken geldi
kapya biberleri doğrayıp poşetle at buzluğa
canın bunu çekince çıkar yap