Hamurun tarifini ilistir bir ara. Deneyeyim cumartesi kismetsePüf noktası mı çok basit ince açmak ince ipince
Ordan orayaaaNereye
Muhahahahaha gariban enistem yaHerifin de mi akşamı taratorla kapatıyor
Oy enfes gorunuyor. Ton tabanli mi ?
Kendim uydurdum ya ölçüm gözkararı gibi katı bi hamur yapıyorum ama ele yapışmasın un ılık su+süt maya tuz ve küp şeker. Bi saat bekletip unla açıyorum yumağı küçük tutuyorum ince açıyorum fırının en alttına koyuyorum üsttü her koşulda pişiyor taban da pişti mi ımmghhHamurun tarifini ilistir bir ara. Deneyeyim cumartesi kismetse
Ne biçim menü be delirmeye enerjisi kalmaz insanınBende menumu paylasam:
Sabah: 1 mandalina
10.00: 1 corba
14.00: 3 sarma
Aksam: 1 kase nohut yemegi.
su 1 litre ama dvm edecem.
Buna dua ediyorumNe biçim menü be delirmeye enerjisi kalmaz insanın
Dedigin gibi tabani cok ince. Pro duruyor. Tarif puf noktasi varsa verir misin? Benim yaptigim ramazan pidesi gibi oluyor
Sen kim elle yemek kimBen tb unu ile yapiyorum, sanki daha kolay aciliyor, ya da zamanla ben acmayi öğrendim
Ben de lahmacun inceliginde yaparim. Ama pizza gibi eline alip yiyemezsin, catal bıçakla kibar kibar yemen lazim
Sen kim elle yemek kim
Otururken sakız çiğnemek ekstra 11 kalori yaktııyormuş bugünden itibaren cakkır cukkur sakız çiğnicem
Kendim uydurdum ya ölçüm gözkararı gibi katı bi hamur yapıyorum ama ele yapışmasın un ılık su+süt maya tuz ve küp şeker. Bi saat bekletip unla açıyorum yumağı küçük tutuyorum ince açıyorum fırının en alttına koyuyorum üsttü her koşulda pişiyor taban da pişti mi ımmghh
aç kalmak demeyelimde aralıklı oruç diyelimBence kacamak arkasi ya da relaks donem sonrasi yapilan en buyuk hata ac kalmak. 3 gunde gidecegine 3 haftada gitsin. Ac kalmadan, insani bunaltmadan. En onemlisi de saglikla. Yerinde olsam normal yeme duzenime doner ve sporla desteklerdim