Gece benim için daha yeni başlıyor bebişim uyku siz garibanlar içinLusi yatti uyuyor mışıl mışıl
Bu ne kizUyumadan menumu yaziyorum bugun
10 11gibi 1havuc ,
14h 1porsiyon tavuk doner ,ince lavas ekmegiyle ,salata,soda
17h 2 3 dilim elma
2lt su
Bugun saglikli olmasada hala karnim sis uzun zmandir yemediğim icin agir geldi sanirim
Bu ne kizaz kalsi benim menulerden kotu olacak
Valla beni acıktırmadı hatta oyaladı canım bişey istemedi. Falım sakız çiğnedim benKarni da aciktirir diyorlar aman dikkat
Karatay hocam agza attiginiz her sey insulini yukseltir der. Hatta bir rivayete göre yemek düşünmek bile insulini artiriyormus
Böyle entel oruçlardan anlamıyorum, ben direk sahurlu iftarlı Allah rızası için oruç tutcam inşallah Perşembe günü. Hatta şöyle hurmalı zeytinli iftar tabağı bile yapmayı planlıyorum, İftar Yemeklerimde sağlıklı ama tam bir ziyafet şeklinde olacak tıpkı Ramazan’da ki gibi, bayağı kafamda tasarladım, çok heyecanlıaç kalmak demeyelimde aralıklı oruç diyelim
diyetisyenimde bana iki öğün ve ifle beslenme tarzına uygun bir program yazmıştı
if yapmanın hücre yenilenmesinde de etki ettiğini söyler uzmanlar
hatta hücre yenilenmesi için su oruçları yapanlar var
Ben bu kadar az yesem kesin açlıktan bayılırım.11:00
Yarım çavdarlı sandviç ekmeği
(beyaz peynir, domates, biber, maydonoz koydum içine)
1 mandalina
1 duble kahve
2 kupa dukan bira
20:00
3 yk mantarlı kuşbaşı tavuk kavurması
1 kase cacık
20 dk eliptik
30 dk yürüyüş
1 dk plank
5.000 adım
Bence bu hatunlar seninle yarışıyor.Bu ne kizaz kalsi benim menulerden kotu olacak
Bana bi faydası olmadı. Hatta ben o masaj yapan aletlerden de aldım bir sürü para verdim onunda faydası olmadı. Ama bünyeye göre değişir belki sana faydası olur.Kızlar termal tayt vb kullanan yada bilgisi olan varmı aranızda. Faydası oluyor mu gerçekten. Spor esnasında kullanmak istiyorum, özellikle bacaklar için
Kızlar termal tayt vb kullanan yada bilgisi olan varmı aranızda. Faydası oluyor mu gerçekten. Spor esnasında kullanmak istiyorum, özellikle bacaklar için
Valla beni acıktırmadı hatta oyaladı canım bişey istemedi. Falım sakız çiğnedim ben
Böyle entel oruçlardan anlamıyorum, ben direk sahurlu iftarlı Allah rızası için oruç tutcam inşallah Perşembe günü. Hatta şöyle hurmalı zeytinli iftar tabağı bile yapmayı planlıyorum, İftar Yemeklerimde sağlıklı ama tam bir ziyafet şeklinde olacak tıpkı Ramazan’da ki gibi, bayağı kafamda tasarladım, çok heyecanlı
Ben bu kadar az yesem kesin açlıktan bayılırım.
Bence bu hatunlar seninle yarışıyor.
Bilmez miyim biliyorum tabii ki çok moda burada. Hatta ilk başlarda alay ediyordum bizim ramazan orucunu çalmışlar taklitçiler diye.Canim sakiz cekti iyi mi
Sizin miamililer intermittent fasting diyorlar, oradan bilirsin belki
Bilmez miyim biliyorum tabii ki çok moda burada. Hatta ilk başlarda alay ediyordum bizim ramazan orucunu çalmışlar taklitçiler diye.
Bizim ofisteki kızlar sürekli yapıyorlar ben ne zaman sorsam oruçlular ama bir dirhem kilo vermediler.
Bence bunların yani Amerikalıların problemi çok yemek değil, yanlış şeyler yemek. Yediklerini bir görseniz
Gece benim için daha yeni başlıyor bebişim uyku siz garibanlar için
Evlerinde hiç yemek yapmıyorlar ki tamamen hazır yiyecek yiyolar. Evde yemek yapmadan istediğin kadar spor yap istediğin kadar aç kal bir gün kilo versen ikinci gün alırsın.aslinda cok kotu bir diyetle bile faydasini gorebilirsin,
ama tabi kilo vermek icin saglikli beslenme sart,
yoksa versen ne olur, 2 gun sonra geri aldiktan sonra.
Ramazan orucuyla nasıl güzel kilo vermiştim. Hemde genelde iftar yedim sadece. Sahurda tarçınlı süt falan içiyordum.Böyle entel oruçlardan anlamıyorum, ben direk sahurlu iftarlı Allah rızası için oruç tutcam inşallah Perşembe günü. Hatta şöyle hurmalı zeytinli iftar tabağı bile yapmayı planlıyorum, İftar Yemeklerimde sağlıklı ama tam bir ziyafet şeklinde olacak tıpkı Ramazan’da ki gibi, bayağı kafamda tasarladım, çok heyecanlı
Ben bu kadar az yesem kesin açlıktan bayılırım.