Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

11:00
Yarım çavdarlı sandviç ekmeği
(beyaz peynir, domates, biber, maydonoz koydum içine)

1 mandalina
1 duble kahve
2 kupa dukan bira

20:00
3 yk mantarlı kuşbaşı tavuk kavurması
1 kase cacık

20 dk eliptik
30 dk yürüyüş
1 dk plank
5.000 adım

Kızlar termal tayt vb kullanan yada bilgisi olan varmı aranızda. Faydası oluyor mu gerçekten. Spor esnasında kullanmak istiyorum, özellikle bacaklar için

Karni da aciktirir diyorlar aman dikkat

Karatay hocam agza attiginiz her sey insulini yukseltir der. Hatta bir rivayete göre yemek düşünmek bile insulini artiriyormus 😜😭
Valla beni acıktırmadı hatta oyaladı canım bişey istemedi. Falım sakız çiğnedim ben :rolleyes:
aç kalmak demeyelimde aralıklı oruç diyelim
diyetisyenimde bana iki öğün ve ifle beslenme tarzına uygun bir program yazmıştı
if yapmanın hücre yenilenmesinde de etki ettiğini söyler uzmanlar
hatta hücre yenilenmesi için su oruçları yapanlar var
Böyle entel oruçlardan anlamıyorum, ben direk sahurlu iftarlı Allah rızası için oruç tutcam inşallah Perşembe günü. Hatta şöyle hurmalı zeytinli iftar tabağı bile yapmayı planlıyorum, İftar Yemeklerimde sağlıklı ama tam bir ziyafet şeklinde olacak tıpkı Ramazan’da ki gibi, bayağı kafamda tasarladım, çok heyecanlı :confused::cool::KK9:
11:00
Yarım çavdarlı sandviç ekmeği
(beyaz peynir, domates, biber, maydonoz koydum içine)

1 mandalina
1 duble kahve
2 kupa dukan bira

20:00
3 yk mantarlı kuşbaşı tavuk kavurması
1 kase cacık

20 dk eliptik
30 dk yürüyüş
1 dk plank
5.000 adım
Ben bu kadar az yesem kesin açlıktan bayılırım.:confused:
Bu ne kiz🤣az kalsi benim menulerden kotu olacak🤣
Bence bu hatunlar seninle yarışıyor. :rolleyes:

Kızlar termal tayt vb kullanan yada bilgisi olan varmı aranızda. Faydası oluyor mu gerçekten. Spor esnasında kullanmak istiyorum, özellikle bacaklar için
Bana bi faydası olmadı. Hatta ben o masaj yapan aletlerden de aldım bir sürü para verdim onunda faydası olmadı. Ama bünyeye göre değişir belki sana faydası olur.

Valla beni acıktırmadı hatta oyaladı canım bişey istemedi. Falım sakız çiğnedim ben :rolleyes:

Böyle entel oruçlardan anlamıyorum, ben direk sahurlu iftarlı Allah rızası için oruç tutcam inşallah Perşembe günü. Hatta şöyle hurmalı zeytinli iftar tabağı bile yapmayı planlıyorum, İftar Yemeklerimde sağlıklı ama tam bir ziyafet şeklinde olacak tıpkı Ramazan’da ki gibi, bayağı kafamda tasarladım, çok heyecanlı :confused::cool::KK9:

Bence bu hatunlar seninle yarışıyor. :rolleyes:

Canim sakiz cekti iyi mi 😀

Sizin miamililer intermittent fasting diyorlar, oradan bilirsin belki 🤣

Benim bugünkü menü şöyle, sabah kahvaltısında bir yumurtalı ıspanaklı omlet, ince bir dilim tahıl ekmeği küçük bir kase meyveli yulaf ve espresso.
Öğlen meyveli müsli yedim.
Akşam dünden kalma yemeklerden yiyecem bir parça fırında tavuk, küçük bir kase yoğurt çorbası ve salata. Salataya sadece sirke ve tuz koyuyorum.
Spor olarak 1 saat kendimi yormadan pilates yaptım, yatmadan önce 30 dakika stretching yapacağım, adımlarımı da 10.000’e tamamlayacağım. şu an 8000 küsürlardayım. Bitince resmi koyarım😉

Canim sakiz cekti iyi mi 😀

Sizin miamililer intermittent fasting diyorlar, oradan bilirsin belki 🤣
Bilmez miyim biliyorum tabii ki çok moda burada. Hatta ilk başlarda alay ediyordum bizim ramazan orucunu çalmışlar taklitçiler diye. :confused:
Bizim ofisteki kızlar sürekli yapıyorlar ben ne zaman sorsam oruçlular ama bir dirhem kilo vermediler. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bence bunların yani Amerikalıların problemi çok yemek değil, yanlış şeyler yemek. Yediklerini bir görseniz🤢🤢🤢

Bilmez miyim biliyorum tabii ki çok moda burada. Hatta ilk başlarda alay ediyordum bizim ramazan orucunu çalmışlar taklitçiler diye. :confused:
Bizim ofisteki kızlar sürekli yapıyorlar ben ne zaman sorsam oruçlular ama bir dirhem kilo vermediler. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bence bunların yani Amerikalıların problemi çok yemek değil, yanlış şeyler yemek. Yediklerini bir görseniz🤢🤢🤢

aslinda cok kotu bir diyetle bile faydasini gorebilirsin,
ama tabi kilo vermek icin saglikli beslenme sart,
yoksa versen ne olur, 2 gun sonra geri aldiktan sonra.

Bu arada ben kendim için aylık hedef belirledim. Bu ay sonuna kadar hedefim 53 olacak inşallah 😜
Ameliyata mümkünse 51 le girmek istiyorum sonrasında iki ay spor yapamayacağım için biraz geri alma payı bırakmak istiyorum.

aslinda cok kotu bir diyetle bile faydasini gorebilirsin,
ama tabi kilo vermek icin saglikli beslenme sart,
yoksa versen ne olur, 2 gun sonra geri aldiktan sonra.
Evlerinde hiç yemek yapmıyorlar ki tamamen hazır yiyecek yiyolar. Evde yemek yapmadan istediğin kadar spor yap istediğin kadar aç kal bir gün kilo versen ikinci gün alırsın.

İftar sofram için liste yapıyorum bunu buldum ben çok beğendim size de fikir olsun yemeğin üstüne harika olur hem susuzluğa da çok iyi gelir. 😉🤓

Eklentiler

• D0A0A037-223F-46A0-AF4B-B4B4F4EF99A2.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 35

Ramazan orucuyla nasıl güzel kilo vermiştim. Hemde genelde iftar yedim sadece. Sahurda tarçınlı süt falan içiyordum.
Bu enteller bizden kopya çekmiş zaten 😂

Az değildi aslında ara öğünde yaptım. Tavuk daha yerken tokluk hissi veriyor bana. Özellikle yağsız kuşbaşı olursa.