Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Ahaha ben ona bi sarımsak basıyorum, sonra komalık
Benim de planimda var bu hafta kabak, esim bir de fazla almış

Guzel haber Ikinci haftadan boyle guzel kilo verdiyden insulin direncin ciddi boyutta degildir. Ama bu ayni zamanda oncesinde duzgun “diyet” yapmadigini da gosterir. Kacamak mi yapiyordun

Bence kacamak arkasi ya da relaks donem sonrasi yapilan en buyuk hata ac kalmak. 3 gunde gidecegine 3 haftada gitsin. Ac kalmadan, insani bunaltmadan. En onemlisi de saglikla. Yerinde olsam normal yeme duzenime doner ve sporla desteklerdim

Senin yogunlugunun sebebi nedir? Keyfin de yok gibi

Hastalıktan ne zamandır evden çıkamıyorduk, şimdi gidilecek yerler vardı onlara gittim, yarın doktor randevusunu da atlatırsam bitiyor bu haftalık (galiba )
Keyfim yok 2 gündür tansiyonum çok düşük ondan, dün başım çok kötüydü hiç tansiyona bakmamıştım, gece daha kötü olunca eşim baktı çok düşmüş, geceyi atlattım sabahtan iyiydim ama öğleden sonra yine kötüydüm, sebebini de anlamadım..

Herkes iyi sanirim CanTorun nasil oldunuz, rahat geciyordur umarim. Aklim sizde kaldi
Hasta değilim ama iyi de değilim. Baş ağrısı, ateş, sıtmalanma, halsizlik. Buna şükür. Yine de LadyMiami 'nin eşinin dediği gibi sporlarımı zorla da olsa yapmaya çalışıyorum. O sanki iyi geliyor. Annem hasta olmasın, şeker hastası...Şimdilik iyi, kendisinden kaçmaya devam.
Sağolasın canım...

Aman Allah korusun. Siz de biran once atlatirsiniz insallah

Omad basarisiz oldu

11 de ilk ögün
1 babybell peynir
3kucuk sosis
Bir kucuk kase domates,salatalik ve avokado

18.30 da son ogun
3yk siyah pirinc
4yk Bezelye yemegi

Su 2,5 L
100 ml soda

Spor
40 dk tempolu yuruyus
15dk bisiklet
20dk resistance band kol ve Karin

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-13-19-03-46-732_com.tayu.tau.pedometer.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 18
Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun
Yeni liste de farkli neler var
Buralardayım zaten, kendimi takibi bıraktım. Şu kadar ekmek, bu kadar et, uyumuşum veya uyumamisim, bilmem kaç adım atmışım vsvsvs sıkıldım yahu...
Biraz da yiyip geçeyim, yürüyüp geçeyim.
Seni de tebrik ederim, daim olsun kuzucuk.