Hellö canım kendimi mezun ettim sanıp ben de cumadan memlekete geldim yiyip içip geziyorum
Ölmüşlerin canına değsin bir güzel pizza yapmışım allaaaaah
Eki Görüntüle 2915756
Senin yogunlugunun sebebi nedir? Keyfin de yok gibiSelam kızlar..
Aktif olamadım bir türlü.. Bu haftanın böyle geçeceğini biliyordum zaten..
Bende yemek hazırlığına girişmiştim. Kabak tarator yaptım kendime. Bu sıra evde kabak bol habire yiyorum. Regl de geldi sayılır. İlk doz aşıdan sonra değişiklik yok regldegününde geldi Alys
Yap minnoşum daha iyi ödül düşünemiyorumGüzel görünüyor
Cumartesi ödülü mu yapsam bundan
Guzel haberDiyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.
Merhaba ama keki yemek yok dimi
Kurallar şöyle her akşam bildirim yapmak menü yorumlamak aynen devam kilo bildirimi çarşamba kontrol tartısı cumartesi normal bildirim olacak şekilde.
Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artık
Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun.
Civi civiyi soker. Ustune gitsin bence deSen kocani dinlemedinlenme gunu yap
Tabak cok guzelGünaydınlar herkese. Nobetten çıktım eve geldim duş aldım kahvaltı ettim kahve içiyorum şimdi.
Eki Görüntüle 2915385
Eki Görüntüle 2915387
Kilom cumayla aynı 71.8
Bence kacamak arkasi ya da relaks donem sonrasi yapilan en buyuk hata ac kalmak. 3 gunde gidecegine 3 haftada gitsin. Ac kalmadan, insani bunaltmadan. En onemlisi de saglikla. Yerinde olsam normal yeme duzenime doner ve sporla desteklerdimyok yok hakettim ben
millet inceciksin dedikçe havalara girdim herhalde
daha önce tecrübe etmeme rağmen "almıyorum ya" kafasında hareket ettim
ama şu saatlerce if yaptığım, 2-3 gün yeşil çay sütle beslendiğim, 1 saate yakın crossfit çalıştığım günlere dönmem lazım
en azından hafta da bir kaç gün
Haftaya yüzde yarışına bende varım
çarşamba kontrol tartısı var sanırım
bakalım o güne kadar 50 lileri görebilecekmiyim tekrar
Cok guzel gorunuyorHellö canım kendimi mezun ettim sanıp ben de cumadan memlekete geldim yiyip içip geziyorum
Eki Görüntüle 2915756
Senin yogunlugunun sebebi nedir? Keyfin de yok gibi
Oy enfes gorunuyor. Ton tabanli mi ?Hellö canım kendimi mezun ettim sanıp ben de cumadan memlekete geldim yiyip içip geziyorum
Eki Görüntüle 2915756
Hasta değilim ama iyi de değilim. Baş ağrısı, ateş, sıtmalanma, halsizlik. Buna şükür. Yine de
Aman Allah korusun. Siz de biran once atlatirsiniz insallahHasta değilim ama iyi de değilim. Baş ağrısı, ateş, sıtmalanma, halsizlik. Buna şükür. Yine deLadyMiami 'nin eşinin dediği gibi sporlarımı zorla da olsa yapmaya çalışıyorum. O sanki iyi geliyor. Annem hasta olmasın, şeker hastası...Şimdilik iyi, kendisinden kaçmaya devam.
Sağolasın canım...
Pazar ya da pzt o zamanPazartesi
Tarti gununden 2gun sonra. Kontrol tartisina 2gun kala. Uygun mudur
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar..
Buralardayım zaten, kendimi takibi bıraktım. Şu kadar ekmek, bu kadar et, uyumuşum veya uyumamisim, bilmem kaç adım atmışım vsvsvs sıkıldım yahu...Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun
Yeni liste de farkli neler var