Bence en guzeli abla. Kilo hedefini tamamlamistin degil mi ?Buralardayım zaten, kendimi takibi bıraktım. Şu kadar ekmek, bu kadar et, uyumuşum veya uyumamisim, bilmem kaç adım atmışım vsvsvs sıkıldım yahu...
Biraz da yiyip geçeyim, yürüyüp geçeyim.
Seni de tebrik ederim, daim olsun kuzucuk.
Burda koyduğum hedefe ulaştım, hatta geçtim. 65 demiştim, 63.4 oldum. 50'li rakamları göresim var. O da sağlıklı beslenmeye ve spora devam edince zaten olur. Ona da aynen devam, sistem güzel oturdu şükür.Bence en guzeli abla. Kilo hedefini tamamlamistin degil mi ?
Omad basarisiz oldu
11 de ilk ögün
1 babybell peynir
3kucuk sosis
Bir kucuk kase domates,salatalik ve avokado
18.30 da son ogun
3yk siyah pirinc
4yk Bezelye yemegi
Su 2,5 L
100 ml soda
Spor
40 dk tempolu yuruyus
15dk bisiklet
20dk resistance band kol ve Karin
Plansiz omad di ,o yuzden basarisizKiz bu ne, basarisiz olur tabi, tok tutacak bir menü degil ki sabah. Hatta tum günün toplami beni doyurmaz
Benim yarina güzel planlarim var
Plana sadik kalırsam guzel bir hafta planladim zaten de bakalim
Yok ona acıdım makarna yaptımHerifin de mi akşamı taratorla kapatıyor
Bende bol sarımsaklı seviyorum her akşam yesem sıkılmam yoğurtlu mezeleri.Ahaha ben ona bi sarımsak basıyorum, sonra komalık
Benim de planimda var bu hafta kabak, esim bir de fazla almış
Beyaz un tabanlı ama inceee ipinceOy enfes gorunuyor. Ton tabanli mi ?
Acımış halin bile acımasız baş zalım seni seçtim pikacuuYok ona acıdım makarna yaptım
Bende bol sarımsaklı seviyorum her akşam yesem sıkılmam yoğurtlu mezeleri.
Ben de yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü aldım daha iyiyim şimdi çünkü ateşim de yükselmişti.Ilk asidan sonra 2gun kadar bende kendimi baya kotu hissetmiştim ,bu kezde yorgunluk oldu ama ilki kadar degil bu kez öncesindede sonrasinda da agri kesici aldim ona bağlıyorum farkini
Adres verin herkeşe kargo yapem takımcak bi yerleriniz şişecekCok guzel gorunuyorOdul gunumuz ne zaman bizim??
Ceza mı ödül mü bilemedim ehuhehe anam bana kabak yollasa kavga ederimAnnem 2kocamaaan bahcesinden kabak yollamis. Evde benden baska seven yok
Plansiz omad di ,o yuzden basarisizhizlica birseyler yedim ilk elime ne gecerse.
Nedir o planlarin
Diyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.
Merhaba ama keki yemek yok dimi
Kurallar şöyle her akşam bildirim yapmak menü yorumlamak aynen devam kilo bildirimi çarşamba kontrol tartısı cumartesi normal bildirim olacak şekilde.
Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artık
Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun.
Ayy gecmis olsun ,tesaduf mu bilemiyorum ama stres yapanlarda daha cok etki gözlemledim .esimde cok panik mi ayni sekilde ates ,sicak basnasi ,terleme tum etkiler oldu.rahat rahat gidip ilacımi aldim cok sukur 2gunde gecti benimki artik hangisi etki etti bilmiyorumBen de yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü aldım daha iyiyim şimdi çünkü ateşim de yükselmişti.
Ben kovid olduğumda hiç panik yapmamıştım her semptomu yaşadım. Erkek kardeşimde aynı şekilde yaşadı sonra aşı olunca o da çok reaksiyon gösterdi o reaksiyon gösterince ben de göstereceğimi düşündüm ve aynı Kovidin ilk günlerinde ki gibi hissettim. Tesadüf mü bilmiyorum ama kardeşimle göbeklerimiz bağlı herhalde. Ama şimdi daha iyiyim ağrı kesici ateş düşürücü aldım.Ayy gecmis olsun ,tesaduf mu bilemiyorum ama stres yapanlarda daha cok etki gözlemledim .esimde cok panik mi ayni sekilde ates ,sicak basnasi ,terleme tum etkiler oldu.rahat rahat gidip ilacımi aldim cok sukur 2gunde gecti benimki artik hangisi etki etti bilmiyorum
Benim eşimde ilk dozda hiçbir şey olmadı zaten o kovid olduğunda da semptomsuz geçirmişti, ama ikinci dozda hasta oldu. Ben de açıkçası ikinci dozda hasta olacağımı bekliyordum, ama bu seferde hasta oldum. Şimdi ikinci dozda aşı yaptırır yaptırmaz ağrı kesici ateş düşürücü almaya başlayacağım.Ayy gecmis olsun ,tesaduf mu bilemiyorum ama stres yapanlarda daha cok etki gözlemledim .esimde cok panik mi ayni sekilde ates ,sicak basnasi ,terleme tum etkiler oldu.rahat rahat gidip ilacımi aldim cok sukur 2gunde gecti benimki artik hangisi etki etti bilmiyorum
Ben de sakin karsilamistim ama asi zorlamisti.Ben kovid olduğumda hiç panik yapmamıştım her semptomu yaşadım. Erkek kardeşimde aynı şekilde yaşadı sonra aşı olunca o da çok reaksiyon gösterdi o reaksiyon gösterince ben de göstereceğimi düşündüm ve aynı Kovidin ilk günlerinde ki gibi hissettim. Tesadüf mü bilmiyorum ama kardeşimle göbeklerimiz bağlı herhalde. Ama şimdi daha iyiyim ağrı kesici ateş düşürücü aldım.
Kiz adam memnun iste karni doyuyor yeterAcımış halin bile acımasız baş zalım seni seçtim pikacuu
Dedigin gibi tabani cok ince. Pro duruyor. Tarif puf noktasi varsa verir misin? Benim yaptigim ramazan pidesi gibi oluyorAdres verin herkeşe kargo yapem takımcak bi yerleriniz şişecek
Püf noktası mı çok basit ince açmak ince ipinceDedigin gibi tabani cok ince. Pro duruyor. Tarif puf noktasi varsa verir misin? Benim yaptigim ramazan pidesi gibi oluyor