Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Bence en guzeli abla. Kilo hedefini tamamlamistin degil mi ?

Kiz bu ne, basarisiz olur tabi, tok tutacak bir menü degil ki sabah. Hatta tum günün toplami beni doyurmaz

Benim yarina güzel planlarim var

Plana sadik kalırsam guzel bir hafta planladim zaten de bakalim

Kiz bu ne, basarisiz olur tabi, tok tutacak bir menü degil ki sabah. Hatta tum günün toplami beni doyurmaz

Benim yarina güzel planlarim var

Plana sadik kalırsam guzel bir hafta planladim zaten de bakalim
Plansiz omad di ,o yuzden basarisiz hizlica birseyler yedim ilk elime ne gecerse.

Nedir o planlarin

Ilk asidan sonra 2gun kadar bende kendimi baya kotu hissetmiştim ,bu kezde yorgunluk oldu ama ilki kadar degil bu kez öncesindede sonrasinda da agri kesici aldim ona bağlıyorum farkini
Ben de yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü aldım daha iyiyim şimdi çünkü ateşim de yükselmişti.

Yok yemedim canim tamamdir
800gram yag bile ilk hafta icin güzel sonuc bnce ,çoğunlukla yaptığın gibi menulerini gecistirmedigin icin vucuudn duzene oturucak yeni listen nasil porsiyonlar mi küçülüyor

Ben de yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü aldım daha iyiyim şimdi çünkü ateşim de yükselmişti.
Ayy gecmis olsun ,tesaduf mu bilemiyorum ama stres yapanlarda daha cok etki gözlemledim .esimde cok panik mi ayni sekilde ates ,sicak basnasi ,terleme tum etkiler oldu.rahat rahat gidip ilacımi aldim cok sukur 2gunde gecti benimki artik hangisi etki etti bilmiyorum

Ben kovid olduğumda hiç panik yapmamıştım her semptomu yaşadım. Erkek kardeşimde aynı şekilde yaşadı sonra aşı olunca o da çok reaksiyon gösterdi o reaksiyon gösterince ben de göstereceğimi düşündüm ve aynı Kovidin ilk günlerinde ki gibi hissettim. Tesadüf mü bilmiyorum ama kardeşimle göbeklerimiz bağlı herhalde. Ama şimdi daha iyiyim ağrı kesici ateş düşürücü aldım.

Benim eşimde ilk dozda hiçbir şey olmadı zaten o kovid olduğunda da semptomsuz geçirmişti, ama ikinci dozda hasta oldu. Ben de açıkçası ikinci dozda hasta olacağımı bekliyordum, ama bu seferde hasta oldum. Şimdi ikinci dozda aşı yaptırır yaptırmaz ağrı kesici ateş düşürücü almaya başlayacağım.

Ben de sakin karsilamistim ama asi zorlamisti.