Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

29u olsa hemen yeni salon buldum reformer icin. Ama 29unda bire bir ders var
Umarim orasi hosuma giderde orada devam ederim.
Bende reformer dersleri veren bir salon buldum ama önce eşim gidecek salona vücut geliştirme için. Bir aylık yazılacak. Bende belki ondan sonra yazılırım. Reformer yapasım çok var bütün kemiklerimi çıkarıp tekrar yerine taksinlar

deneme dersi mi yapacaksin?

onceden yaptin mi reformer?

kac dakika ve haftada kac kez gideceksin eger begenirsen?
Deneme dersi evet.
Daha once baska salona gittim. Felaket kalori yaktiriyor ve Karin,kol,omuz,bacaklari cok iyi calistiriyor.
Haftada 1 mi gitsem 2mi emin degilim daha
1saat ders.
Ay 26.daymis
Salonda baska derslerde var. Vore uzerine galiba hepsi. Emin degilim. Gittigimde detaylica soracagim

Cok

gecmis olsun

Sağol canım..

kizlar bana destek olun,

40 saatlik orucuma basladim,
yarin 12 de bitiricem

sizler hedefe varmak icin bu hafta neler yapiyorsunuz bakalim,
herkesin hedefi belli dimi ?

MaşaAllah sana..
Bu hafta hep boş geçti ya, ne doğru düzgün yemek yaptım kendime, ne suyu yeterince içtim.. Hedefi bile unuttum
Yarın da diş doktoru randevum var, bu demektir ki yine bir rahatsız gün, uykusuz gece beni bekliyor, çarşamba ekstra ödemle geleceğim

Çok geçmiş olsun..

Ilk asidan sonra 2gun kadar bende kendimi baya kotu hissetmiştim ,bu kezde yorgunluk oldu ama ilki kadar degil bu kez öncesindede sonrasinda da agri kesici aldim ona bağlıyorum farkini

Kizlar nerdesiniz yahu. Takimda ki halinizden daha sessizsiniz

Ben Omad yaptim bugun. Bol su iciyorum. Aksam yemegini hazirlayip bir kupa yesilcay yapip ardindan resistance band ile egzersiz yapacagim. Kardio da bir 15dk bisiklet de isinirim.
Adimlarim 12bin olmus. Sabah yürüyüs disinda saga sola kostur,ev temizle derken iyi bence

Iste simdi seytanin bacagini kirdin
Hadi hayirli olsun canim ilk haftadan boyle başladıysa devami super olucak
Diyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.
Oglusu okula biraktik ,kekini firina koyup geldik.
Simdi temizlik zamanı nkurallari.okugcam yazmistim ama kural koymadiniz anladigim kadariylatarti gunumuz net cumartesi mi oldu kafamda deli sorular
Merhaba ama keki yemek yok dimi
Kurallar şöyle her akşam bildirim yapmak menü yorumlamak aynen devam kilo bildirimi çarşamba kontrol tartısı cumartesi normal bildirim olacak şekilde.
Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artık
Günaydınlar herkese. Nobetten çıktım eve geldim duş aldım kahvaltı ettim kahve içiyorum şimdi.
Eki Görüntüle 2915385
Eki Görüntüle 2915387

Kilom cumayla aynı 71.8
Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun.

Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun
Yeni liste de farkli neler var

Ben koşuyom yavru

Kiz naptin
Sadece fikir veriyorum
Carsamba kontrol tartisi bildirim yapanlari alirdim ben tabloya
Ve o gunden itibaren menu bildirim yapmayanlara :nanik:

Bende 6 bin adim var, az yürüyüşe gidip gelicem simdi yarim saatlik, on bin adimi tamamlar, dersimin basina otururum

Yarin spor günüm ama

22 saatteyim oruçta, gayet iyi gidiyor.
Simdi sirkeli suyumu içiyorum aksam yemegi niyetine.

Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun
Yeni liste de farkli neler var
Nohut salatası var 3 gün öğle yemeğinde ve kahvaltıda 4 gün süt meyve yulaf var. Detoks çayım bu hafta yok onun yerine 1 kupa kiraz sapı ve 1 kupa yeşil çay var.

Hellö canım kendimi mezun ettim sanıp ben de cumadan memlekete geldim yiyip içip geziyorum
Ölmüşlerin canına değsin bir güzel pizza yapmışım allaaaaah