Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Bende yemek hazırlığına girişmiştim. Kabak tarator yaptım kendime. Bu sıra evde kabak bol habire yiyorum. Regl de geldi sayılır. İlk doz aşıdan sonra değişiklik yok reglde 😀 gününde geldi Alys Alys

Ahaha ben ona bi sarımsak basıyorum, sonra komalık 🤣
Benim de planimda var bu hafta kabak, esim bir de fazla almış 😋

Diyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.

Merhaba ama keki yemek yok dimi 🤣🤣
Kurallar şöyle her akşam bildirim yapmak menü yorumlamak aynen devam kilo bildirimi çarşamba kontrol tartısı cumartesi normal bildirim olacak şekilde.

Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artık 🤣

Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsun

Çok geçmiş olsun.
Guzel haber😻 Ikinci haftadan boyle guzel kilo verdiyden insulin direncin ciddi boyutta degildir. Ama bu ayni zamanda oncesinde duzgun “diyet” yapmadigini da gosterir. Kacamak mi yapiyordun🤣

yok yok hakettim ben
millet inceciksin dedikçe havalara girdim herhalde
daha önce tecrübe etmeme rağmen "almıyorum ya" kafasında hareket ettim
ama şu saatlerce if yaptığım, 2-3 gün yeşil çay sütle beslendiğim, 1 saate yakın crossfit çalıştığım günlere dönmem lazım
en azından hafta da bir kaç gün

Haftaya yüzde yarışına bende varım
çarşamba kontrol tartısı var sanırım
bakalım o güne kadar 50 lileri görebilecekmiyim tekrar
Bence kacamak arkasi ya da relaks donem sonrasi yapilan en buyuk hata ac kalmak. 3 gunde gidecegine 3 haftada gitsin. Ac kalmadan, insani bunaltmadan. En onemlisi de saglikla. Yerinde olsam normal yeme duzenime doner ve sporla desteklerdim🌺

Senin yogunlugunun sebebi nedir? Keyfin de yok gibi🌺

Hastalıktan ne zamandır evden çıkamıyorduk, şimdi gidilecek yerler vardı onlara gittim, yarın doktor randevusunu da atlatırsam bitiyor bu haftalık (galiba 😅)
Keyfim yok 2 gündür tansiyonum çok düşük ondan, dün başım çok kötüydü hiç tansiyona bakmamıştım, gece daha kötü olunca eşim baktı çok düşmüş, geceyi atlattım sabahtan iyiydim ama öğleden sonra yine kötüydüm, sebebini de anlamadım..

Herkes iyi sanirim🌺🌺 CanTorun CanTorun nasil oldunuz, rahat geciyordur umarim. Aklim sizde kaldi🌺
Hasta değilim ama iyi de değilim. Baş ağrısı, ateş, sıtmalanma, halsizlik. Buna şükür. Yine de LadyMiami LadyMiami 'nin eşinin dediği gibi sporlarımı zorla da olsa yapmaya çalışıyorum. O sanki iyi geliyor. Annem hasta olmasın, şeker hastası...Şimdilik iyi, kendisinden kaçmaya devam. 🤷
Sağolasın canım...🥰

Hasta değilim ama iyi de değilim. Baş ağrısı, ateş, sıtmalanma, halsizlik. Buna şükür. Yine de LadyMiami LadyMiami 'nin eşinin dediği gibi sporlarımı zorla da olsa yapmaya çalışıyorum. O sanki iyi geliyor. Annem hasta olmasın, şeker hastası...Şimdilik iyi, kendisinden kaçmaya devam. 🤷
Sağolasın canım...🥰
Aman Allah korusun. Siz de biran once atlatirsiniz insallah🌺

Omad basarisiz oldu 😂

11 de ilk ögün
1 babybell peynir
3kucuk sosis
Bir kucuk kase domates,salatalik ve avokado

18.30 da son ogun
3yk siyah pirinc
4yk Bezelye yemegi 🙊

Su 2,5 L
100 ml soda

Spor
40 dk tempolu yuruyus
15dk bisiklet
20dk resistance band kol ve Karin

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-13-19-03-46-732_com.tayu.tau.pedometer.jpg
    Screenshot_2021-09-13-19-03-46-732_com.tayu.tau.pedometer.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 17
Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun 🥳
Yeni liste de farkli neler var 🤭
Buralardayım zaten, kendimi takibi bıraktım. Şu kadar ekmek, bu kadar et, uyumuşum veya uyumamisim, bilmem kaç adım atmışım vsvsvs sıkıldım yahu...
Biraz da yiyip geçeyim, yürüyüp geçeyim. 😍
Seni de tebrik ederim, daim olsun kuzucuk. 🥰