-
- Konu Sahibi armanselin
Dengelemek hoş olmuş ama hem pilav hem de 1 dilim ekmek mi yedin yoksa.Sebzeyi sana sevdirmemiz lazım ama nasıl nasıl nasıl. :44: Bir çözüm bulun arkadaşlaaar!
Daha önce ben de sormuştum ve merak ediyorum;
bahar, yaz meyvelerinden ne kadar yiyebiliriz?
Bunu bilemediğim için elma yiyorum sürekli
bana da zaten o bölgeler lazım
gitmeli ve gidecek inşşşşşşşş bu diet sayesinde kızzzz
teşekkür ederim iiki yayınladın bu listeyi heeeeeeee bakalım benim neremden gidecek kilolarrrr
Canım bu diyetle benim en çok basen ve göbek bölgemden gitti kilo.
teşekkür ederim iiki yayınladın bu listeyi heeeeeeee bakalım benim neremden gidecek kilolarrrr
yazini okuyunca agzim kulaklarima vardi bu demek oluyorki diyete tam gaz devam
tatlım msjına cevap göremedim ben yazayım dedim 100gr çilek sadece 26 kalori düşünsne 1 dilim ekmek 90 kalori :) çilek yiyebilirsin gönül rahatlığyla eğer yanılmıyorsam elma da 60 kaloriydi :)
bence meyvelerde tadına göre muamele yapmak lazım :) mesela karpuz kavun bunlar çok şekerli..
ama mandalin çok da şekerli olmayabiliyor , ya da boyutuna göre mi veriyor acaba bilemedim
bir de ben bu simgeleri yapamıyorum ya gülücük falan nerde onlar :)
ara | 1 bardak süt |
sabah | 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 ceviz |
öğle | 2*80 gr ton balığı, salata,1 dilim uno denge |
ara | 1/2 paket form bisküvi |
ara | 2 kuru kayısı |
akşam | 6 kaşık pırasa,1 dilim uno denge, salata |
gece | 2 kadeh şarap |
selam kızlar bugun tartılan varmı merak ediyorum :)
dün kaçamak yapmadım mutluyum :)
listeye tıpatıp uyamııyorum ,ama mktarlar aynı yani posiyonlarımı nerdeyse yediğimin yarısına düşürdüm..una denge alıyorum sürekli..
listeye göre 2 dilim fazla ekmek yıyorum ama..
bunyeyı birden sarsmıyım :)
süpersin yaa evet ikisini de yedim :) pişman oldum ama inan önceki yediklerime göre bu miktar baya az :)
tatlım msjına cevap göremedim ben yazayım dedim 100gr çilek sadece 26 kalori düşünsne 1 dilim ekmek 90 kalori :) çilek yiyebilirsin gönül rahatlığyla eğer yanılmıyorsam elma da 60 kaloriydi :)
hadi bakalımmm inşallahh bize de dediğin gibi o bölgelerden incelme lazım çok heyecanlıyım şuan :)
aslında mantar da pek sebze sayılmaz et gibi valla :) onu sev bari :))
yazini okuyunca agzim kulaklarima vardi bu demek oluyorki diyete tam gaz devam