- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- Konu Sahibi armanselin
İlk başlarda çok kilo veriliyor. Benim basen çevrem 102 cm idi. Şu an 91 cm. Spora da başlamayı düşünüyorum. 90 - 60 - 90 olalım. Sefer tasını güzel düşünmüşler. Bırakma bırakma yaza kadar incecik olmalıyız. Çok hareketliysen yediklerini yaktığın için çok acıkıyor olabilirsin. Çok açlık bastırdığında 1 tane kuru kayısı ye yatıştırır. Ayran konusunda ne desem bilemedim ben içmemiştim. Ama bir şeyler ekleyeceksen bir şeyler de çıkarmalısın diye düşünüyorum. Denge degne degne! Bu çok önemli.
slm canım.ben 72li kilolara kadar spor yapmayı düşünmüyorum.zaten çok tempolu çalışıyorum.özel bir kurumda öğretmenim ben.sabah 8de gidip akşam 7de geliyorum.hazirandan sonra rahatlıcamo zaman spor da yaparım diyorumtebrik ederim canım epey incelmişsin.ayran ve yoğurtu ben her öğüne koydum ve kilo veriyorum.haftada bir kaç gün de yumurta koymayı düşünüyorum.kilo vermem durdukça onları çıkarırım diyorum:))
ben 31 yaşına girecek olan ( mayısın 4 ünde ) beyaz tenli sarışın bi bayanım
evliyim çocuğum malesef yok ben kendimi bildim bileli kiloluydum
hep bi arayış içindeydim bu zaman dek hep farklı dietler tarifler uyguladım geçen sene tam 74 kiloya kadar indim ama malesef gene geri aldım bu yaz 68 kilo olmak istiyorum bu sayfayı bulduğum için çok mutluyummbenden bu kadarrr
herkese bol kilo vermelerrrrrrrrrr
selam canım,sen de epey kilo vermişsin.tebrik ederim:))
gelelim sorunlarıma :
kayısı sevmıyorum, metabolizma sorunum yok (inanın bu zayıflamakta fayda etmiyor) onun için kayısı yerine ne yiyebilirim? Kuru incir yıyorum şimdilik.
sabah erken veya başka zaman süt içemiyorum aşırı barsak sorunu yapıyor ne içsem ?
Kaşar peynırı yesem ne kadar yemem lazım ya da yasak mı?
Bir de ben sebzeyi hiç sevmeme ve yemem.. Sebze olarak neler yıyebılır yemek adı olarak söylersenız belki hoşuma giden bişeyler çıkar
slm canım,kaısı yerine meyve koy yiyemiyorsan.sabah ılık limonlu tarçınlı su içebilirsin.kaşar peyniri ben de yiyorum ekmek arasına koyup tost yapıyorum yağsız olarak tabi.maydonoz mutlaka yiyorum yanında.
sebze olarak da pırasa,kabak,kereviz gibi şeyle tüketiyorum.