- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
Sabah kahvaltı yok sadece 1 muz
10,30 gb :2 kuru kayısı bol su
12,30 :büyük bir tabak yoğurtlu ıspanak yemegi ,ızgara 1 dilim tavuk,madensuyu
şimdi de türk kahvemi içiyorum
selam kızlar..sitenin çook eski üyelerindedim ama girmeyeli unutmuşum bilgilerimi :)
bir haftadır konuyu sessizce takip ediyorum :)
yaklaşık iki haftadır da kendımce dıkkat etmeye başlamıştım..
diyet listesi doktorların verdiği tipte ve çok güzel..uzun sürede başarılı olmamak için bir sebep yok..
gelelim benim sorunlarıma :)
hafta sonları evde olduğumdan ve kahvaltı önemli olduğundan çeşit fazla-yağlı-hamur işli oluyor ve tutamıyorum kendimi
hareketsiz bir işim var
tatlıyı çok severim
çorba mı pilav mı desen önce pilavı yerim
işte böyle bu iş zor olacak sanırım..
gelelim sorunlarıma :
kayısı sevmıyorum, metabolizma sorunum yok (inanın bu zayıflamakta fayda etmiyor) onun için kayısı yerine ne yiyebilirim? Kuru incir yıyorum şimdilik.
sabah erken veya başka zaman süt içemiyorum aşırı barsak sorunu yapıyor ne içsem ?
Kaşar peynırı yesem ne kadar yemem lazım ya da yasak mı?
Bir de ben sebzeyi hiç sevmeme ve yemem.. Sebze olarak neler yıyebılır yemek adı olarak söylersenız belki hoşuma giden bişeyler çıkar
geçer tabi:) ama yine de ağrıyan yerlerne çok yüklenme yavaş yap nolur nolmaz :)
kizlar bende sizi takip ediyorum bugun yediklerimi yorumlarsaniz sevinirim
7.30 cay bardagi sut, iki su bardagi su
kahvalti bir dilim ekmek ,kasar peyniri elin yarisi kadar,zeytin ,domates
ara iki hurma ,yesil cay
oglen bir kepce yesil mercimek corbasi, 4 kofte, 3 kasik yogurt
arada yine yesil cay ictim buraya kadar sanirim abartmadim ama ogleden sonra bebek tebrigine gidince ,
kisir ,cok kucuk borek ve yazmaya cekiniyorum kucuk sutlu tatli yedim böylece yeme isini bitirdim simdi sadece su iciyorum.Sizce ipin ucu cok kacmis mi?
Canım benim öncelikle aramıza hoş geldin.Sabah kahvaltısı çok önemli bu diyetin kahvaltısı çok kolay çabucak hazırlayabilirsin kendine. Sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum. Eğer et yiyemiyorsan onun yerine bakliyat tüketmelisin. Protein tüketmemiz lazım. 31 ağustosa kadar verirsin hiç merak etme. Hangi sporu yapmaya başladın? Bende de basen çok vardı 102'den 91'e indi bu diyetle.
Ops görmemişim bunu.Kayısı yerine hurma yiyebilirsin diye düşünüyorum.
Süt içemeyen biri limonlu ılık su içeceğini söylemişti. Bu da bir alternatif olabilir.
Kaşar peynirinin kalorisi oldukça yüksek peynir yerine tüketilecek olursa tabii ki de az tüketilmeli.
Sebzesiz olmaaaaaaz.Sebze çok çok önemli. Her şeyden yememiz lazım sağlığımız için. Yemek olarak ıspanak,karnabahar,prasa aaaaa bulduum sanırım et çok seviyorsun (benim gibi ) mantar yiyebilirsin sebze öğününde. Et sevenler sever mantarı genelde umarım seviyorsundur onu.
ara | 1 bardak süt |
sabah | 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, |
ara | 2 kuru kayısı,1 ceviz |
öğlen | Izgara köfte, salata,1 dilim uno denge |
ara | 1/2 paket form bisküvi |
ara | 2 kuru kayısı |
akşam | 6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata |
gece | 1 meyve |
Öncelikle aramıza hoş geldin.Kaçamaklar hoş olmamış tabii ki. Ama ne olursa olsun kaçamak yapsak da pes etmemeliyiz. Kaşar peyniri çok olmuş sanırım. Sabah maydanoz yemek de çok faydalı. Zeytin ve domates 2. listede başlıyor. Öğlendeki yeşil mercimek ve köfte olmuş ama yoğurt yok ilk listede. Kaçamaklar dışında güzel olmuş liste canım.
Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim;
ara 1 bardak süt sabah 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, ara 2 kuru kayısı,1 ceviz öğlen Izgara köfte, salata,1 dilim uno denge ara 1/2 paket form bisküvi ara 2 kuru kayısı akşam 6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata gece 1 meyve
ben de yarın başlayacağım bakalım bende de işe yarayacak mı:)gerçi benim mide sorunum var çok mu aç kalırım dayanabilir miyim bilemedim :) bir çok şey dokunuyor bana da onlar yerine benzer kaloride ve besleyici başka yiyecekler bulmalıyım..şuan 57 kilodayım hedef 46 hadi bakalımmmm :)
liste çok guzel..
ben de yarın başlayacağım bakalım bende de işe yarayacak mı:)gerçi benim mide sorunum var çok mu aç kalırım dayanabilir miyim bilemedim :) bir çok şey dokunuyor bana da onlar yerine benzer kaloride ve besleyici başka yiyecekler bulmalıyım..şuan 57 kilodayım hedef 46 hadi bakalımmmm :)
yumurtaya can veren rabbim biz 60 olsak göbek atacaz kıza bak 46 diyo ya canım ne güzel bir kilon var hiç yıpratma kendini bence 46 olur kemiklerini mi sayacaksın
tatlım ii akşamalr nasılsın bugün göremedim seni buralarda
tatlım ben gene sana soru sorucam meyve akşam ya ben çilek yesem kaç tane yemem lazım aşmayayım diyorum sınırı da:26: