- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
-
- Konu Sahibi armanselin
İlk başlarda çok kilo veriliyor. Benim basen çevrem 102 cm idi. Şu an 91 cm. Spora da başlamayı düşünüyorum. 90 - 60 - 90 olalım.Sefer tasını güzel düşünmüşler. Bırakma bırakma yaza kadar incecik olmalıyız. Çok hareketliysen yediklerini yaktığın için çok acıkıyor olabilirsin. Çok açlık bastırdığında 1 tane kuru kayısı ye yatıştırır. Ayran konusunda ne desem bilemedim ben içmemiştim. Ama bir şeyler ekleyeceksen bir şeyler de çıkarmalısın diye düşünüyorum. Denge degne degne! Bu çok önemli.
ben 31 yaşına girecek olan ( mayısın 4 ünde ) beyaz tenli sarışın bi bayanım
evliyim çocuğum malesef yok ben kendimi bildim bileli kiloluydum
hep bi arayış içindeydim bu zaman dek hep farklı dietler tarifler uyguladım geçen sene tam 74 kiloya kadar indim ama malesef gene geri aldım bu yaz 68 kilo olmak istiyorum bu sayfayı bulduğum için çok mutluyummbenden bu kadarrr
herkese bol kilo vermelerrrrrrrrrr
gelelim sorunlarıma :
kayısı sevmıyorum, metabolizma sorunum yok (inanın bu zayıflamakta fayda etmiyor) onun için kayısı yerine ne yiyebilirim? Kuru incir yıyorum şimdilik.
sabah erken veya başka zaman süt içemiyorum aşırı barsak sorunu yapıyor ne içsem ?
Kaşar peynırı yesem ne kadar yemem lazım ya da yasak mı?
Bir de ben sebzeyi hiç sevmeme ve yemem.. Sebze olarak neler yıyebılır yemek adı olarak söylersenız belki hoşuma giden bişeyler çıkar
Di mi sıkılaşcaz diye sakatlamayalım bir yerlerimizi.
cnm dün ki menümü yazmadım yazıyım bari:26:
sabah kalkınca: 1 bardak yarım yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmeğe peynir koydum yanında çay
ara: 3 kuru üzüm , 1 ceviz
öğle: bi küçük tabak etli bamya, salata, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay, 3 kepekli grisini
akşam: sebze yemeği 6 kaşık, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 tane havuç
activite:30 dk.spor, yaklaşık 2 saat ütü, 2,5 lt su,form çayı
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
armanselin hoşbulduk canımmmmm evet tatlım muz yerli bildigim kadarıla kahve sekersiz kahvaltı yapöaya çalısacagım söz canımmmmmmm
oyyy bende de basen çok varsen spor yapıyor musun ?
evet et seviyorum her türlü :)
malesef mantar ağzıma hiç sürmedimsanırım topraktan buyuyen pek bişey sevmiyorum :)
dün akşam dayanamadım pilav yedimama ekmeği 1 dilim yedim :) 19:00 dan sonra da hiçbişey yemedim..
Bu listede yumurta yok? Herhangi bişeyin yerine yesek olmaz mı???
gecen yaz spora başlamıştım 2 ay gittim 7 kilo vermiştim ömrümde ilk kez bu kadar verebilmiştim ama bu yıl hiç halim yok spora..
sadece 10 dk. yolu yuruyorum bıkaç kere..
Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim;
ara 1 bardak süt sabah 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, ara 2 kuru kayısı,1 ceviz öğlen Izgara köfte, salata,1 dilim uno denge ara 1/2 paket form bisküvi ara 2 kuru kayısı akşam 6 kaşık lahana yemeği,1 dilim uno denge, salata gece 1 meyve
evde yesillik adina birsey kalmamisti bende domates ve zeytin yedim acil alisverise cikmam lazim, yogurdun gobek erittigini duymustum bende iki uc kasik yedim benim en buyuk problemim gobek arkadan bana bakinca normal duruyorum fakat onden bakinca insanlar hamilemisin diye sormadan edemiyor
ben de yarın başlayacağım bakalım bende de işe yarayacak mı:)gerçi benim mide sorunum var çok mu aç kalırım dayanabilir miyim bilemedim :) bir çok şey dokunuyor bana da onlar yerine benzer kaloride ve besleyici başka yiyecekler bulmalıyım..şuan 57 kilodayım hedef 46 hadi bakalımmmm :)
tatlım ii akşamalr nasılsın bugün göremedim seni buralarda
tatlım ben gene sana soru sorucam meyve akşam ya ben çilek yesem kaç tane yemem lazım aşmayayım diyorum sınırı da:26:
Daha önce ben de sormuştum ve merak ediyorum;
bahar, yaz meyvelerinden ne kadar yiyebiliriz?
Bunu bilemediğim için elma yiyorum sürekli
kalkar kalkmaz 1 bardak az yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmek içine beyaz peynir ve şekersiz çay
ara: 1 kuru kayısı, 1 ceviz
öğle: 6 kaşık etli patlıcan yemeği,1 dilim ekmek, bol salata
ara: şekersiz nescafe, yarım paket form bisküvi
akşam: gene pırasa yemeği,bir dilim ekmek, salata
ara: 2 çilek, bir elma
aktivite: 45 dk. kardiyo , yarım saat yürüyüş, 2 lt su form çayı
şimdi de form çayımı içicem bende bu günlük bu kadar yemişim
herkese ii akşamlar
slm canım.ben 72li kilolara kadar spor yapmayı düşünmüyorum.zaten çok tempolu çalışıyorum.özel bir kurumda öğretmenim ben.sabah 8de gidip akşam 7de geliyorum.hazirandan sonra rahatlıcamo zaman spor da yaparım diyorumtebrik ederim canım epey incelmişsin.ayran ve yoğurtu ben her öğüne koydum ve kilo veriyorum.haftada bir kaç gün de yumurta koymayı düşünüyorum.kilo vermem durdukça onları çıkarırım diyorum:))
slm canım,kaısı yerine meyve koy yiyemiyorsan.sabah ılık limonlu tarçınlı su içebilirsin.kaşar peyniri ben de yiyorum ekmek arasına koyup tost yapıyorum yağsız olarak tabi.maydonoz mutlaka yiyorum yanında.
sebze olarak da pırasa,kabak,kereviz gibi şeyle tüketiyorum.
bu arada benim yarın tartı günüm.yarın tam bir hafta oluyor bakalım ne kadar vermişim toplamda pztesi dayanamayıp tartılmıştım 1.700 gitmişti üstüne kaç eklenecek ya da eklenecek mi merak ediyorum doğrusu
Allah korusun sıkılaştrcak yer bulamayz sonra
bu arada benim yarın tartı günüm.yarın tam bir hafta oluyor bakalım ne kadar vermişim toplamda pztesi dayanamayıp tartılmıştım 1.700 gitmişti üstüne kaç eklenecek ya da eklenecek mi merak ediyorum doğrusu
Canım bu diyetle benim en çok basen ve göbek bölgemden gitti kilo.